Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018

Στους πληγέντες τα έσοδα από το ματς ΠΑΟΚ - Βασιλεία!


Στους πληγέντες τα έσοδα από το ματς ΠΑΟΚ - Βασιλεία!
    Με απόφαση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη, όλα τα έσοδα από το σημερινό παιχνίδι του Δικεφάλου κόντρα στην Βασιλεία για το Τσάμπιονς Λιγκ, θα δοθούν στους πληγέντες των πυρκαγιών στην Ανατολική Αττική και στην Κινέτα.
    Συγκλονισμένη είναι όλη η χώρα με την ανείπωτη τραγωδία που εξελίσσεται στην Αττική τις τελευταίες ώρες με τον αριθμό των θυμάτων να αυξάνεται συνεχώς.
    O ΠΑΟΚ έκανε αίτημα στην ΟΥΕΦΑ προκειμένου να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή πριν από την σέντρα στο παιχνίδι με την Βασιλεία αλλά και να επιτραπεί στους παίκτες του Δικεφάλου να αγωνιστούν με μαύρα περιβραχιόνια, στη μνήμη των θυμάτων από την πυρκαγιά στην Αν. Αττική.
    Παράλληλα πριν από λίγη ώρα, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημέρωσε πως με απόφαση του ισχυρού άντρα της ομάδας, Ιβάν Σαββίδη, όλα τα έσοδα από τον σημερινό αγώνα με την ελβετική ομάδα, θα δοθούν στους πληγέντες των πυρκαγιών στην Ανατολική Αττική και στην Κινέτα.
    Την παραπάνω είδηση, την μετέφερε και η "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ μέσα από τους επίσημους λογαριασμούς που έχει στα Social Media, όπου ανέφερε: «Ως πρώτη ενέργεια βοήθειας η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα παραχωρήσει όλα τα έσοδα του σημερινού αγώνα προς αποκατάσταση ζημιών και ανακούφιση των οικογενειών που έχουν πληγεί από την τραγωδία της Αττικής. Η σκέψη μας είναι στις οικογένειες των θυμάτων και σε τρόπους περαιτέρω βοήθειας».
    Ως πρώτη ενέργεια βοήθειας η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα παραχωρήσει όλα τα έσοδα του σημερινού αγώνα προς αποκατάσταση ζημιών και ανακούφιση των οικογενειών που έχουν πληγεί από την τραγωδία της Αττικής. Η σκέψη μας είναι στις οικογένειες των θυμάτων και σε τρόπους περαιτέρω βοήθειας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου