Τρίτη 31 Ιουλίου 2018

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (31/7/2018)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (31/7/2018)
Ανδρέας
    Να τες πάλι οι περιβόητες… «γαλάζιες σημαίες»! Μας αφαίρεσαν, λέει, 38 από δαύτες! Είναι με κοντάρι ή χωρίς; Για να ξέρουν τι θα το κάνουν….. Όταν ο χαρακτηρισμός δεν αφορά την θάλασσα, αλλά τις παρεχόμενες ευκολίες – εξυπηρετήσεις, οι ονομασίες αυτών που τις απονέμουν το Διεθνές Πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης «Γαλάζια Σημαία» και η Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης είναι απολύτως παραπειστικές αφού δεν ανταποκρίνεται στο έργο τους. Τά ‘παμε, τα ξανά ‘παμε, να μην τα ξαναλέμε!
-----------------------------------------
    Ο «σκυλοκαυγάς» για το… «ΤΙΣ ΠΤΑΙΕΙ» για τις φωτιές και τους νεκρούς, καλά κρατεί! Γίνεται αυτό που έλπιζα να μην γίνει, αλλά ήταν απολύτως σίγουρο πως θα γίνει! Όλοι προσπαθούν να ρίξουν τις ευθύνες αλλού, μισοπαραδεχόμενοι και τις δικές τους, που ήταν… πολύ μικρές σε σχέση με των αλλονών! Όλοι μας ξέρουμε τις αιτίες της τραγωδίας. Είναι ώρα για πολύ γενναίες και δυσάρεστες αποφάσεις, πλην όμως, δεν υπάρχουν αυτοί που θα τις πάρουν. Να σας προτείνω μία, για καλή αρχή; Κατεδάφιση ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ, καμμένων ή μη, νομιμοποιημένων ή μη! Και πάει λέγοντας…. Αφού η υπόθεση δεν σταματά εδώ, αλλά αφορά και τις υπηρεσίες ( Υπουργεία, πυροσβεστική, αστυνομία ,περιφέρειες, δήμους κτλ). Έ, μη θέλετε να σας πώ εγώ τι πρέπει να γίνει. Υπάρχουν υπεύθυνοι ( υπεύθυνοι;;;; ) για τις αποφάσεις!
-----------------------------------------
    Πολύ τους θαυμάζω αυτους τους παλιούς Σοβιετικούς. Καταδικάζουν σε θάνατο, εκτελούν την καταδίκη και μετά από 10 χρόνια την αλλάζουν σε… 10 χρόνια φυλάκιση! Δεν μας λένε, μήπως τον ανάστησαν κιόλας;;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου