Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

Ξεκινά η εκπτωτική περίοδος- Ανοιχτά την επόμενη Κυριακή τα καταστήματα στη ΘεσσαλονίκηΞεκινά η εκπτωτική περίοδος- Ανοιχτά την επόμενη Κυριακή τα καταστήματα στη Θεσσαλονίκη
    Aρχίζει την επόμενη Τρίτη 1 Νοεμβρίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 10 του μηνός η ενδιάμεση φθινοπωρινή εκπτωτική περίοδος στα εμπορικά καταστήματα της Θεσσαλονίκης.
    Όποιος επιχειρηματίας το επιθυμεί, μπορεί να λειτουργήσει προαιρετικά το κατάστημά του την Κυριακή 6/11, όπως γνωστοποιεί με  του ανακοίνωση ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης (ΕΣΘ).
    Το προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων για όσους εμπόρους επιλέξουν να έχουν ανοιχτές τις πόρτες για το καταναλωτικό κοινό στις 6/11, είναι από τις 11 το πρωί έως και τις 6 το απόγευμα.
    Στη διάρκεια της περιόδου, πέραν της αναγραφής της παλαιάς και της νέας τιμής των προϊόντων και υπηρεσιών, που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης. Μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωσή του ο ΕΣΘ επισημαίνει ότι τόσο η εφαρμογή της φθινοπωρινής εκπτωτικής περιόδου, όσο και η προαιρετική λειτουργία καταστημάτων κατά την πρώτη Κυριακή ισχύος της, προβλέπονται από τον νόμο 4177/2013.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου