Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016

Γουέστ Χαμ και Τσέλσι εντόπισαν τους 200 χούλιγκαν του Λονδίνου - Τους έκοψαν το γήπεδο.Γουέστ Χαμ και Τσέλσι εντόπισαν τους 200 χούλιγκαν του Λονδίνου - Τους έκοψαν το γήπεδο.
Και το έκαναν ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ !!!!!
Ό τι ακριβώς, κάνουν και εδώ οι «συνήθεις ύποπτοι», ήτοι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΠΑΟ, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και άλλοι….
    Στην Αγγλία, το μίσος των οπαδών της Τσέλσι και της Γουέστ Χαμ κρατά χρόνια. Αυτό στάθηκε αφορμή για σοβαρής έκτασης επεισόδια μέσα στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου κατά τη διάρκεια του αγώνα στο Λιγκ Καπ.
    Παρά τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, περίπου 200 οπαδοί των Γουέστ Χαμ και Τσέλσι κατάφεραν να έρθουν σε επαφή και ξεκίνησαν επεισόδια, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.
    Οι security του γηπέδου έσπευσαν στο σημείο, προκειμένου να γλιτώσουν τα χειρότερα όμως η πραγματική παρέμβαση ήρθε με τη λήξη του αγώνα.
    Οι διοικήσεις των δύο ομάδων συνεργάστηκαν αρμονικά. Η Τσέλσι έδωσε τα ονόματα όλων όσων είχαν προμηθευτεί εισιτήρια για το παιχνίδι ενώ η Γουέστ Χαμ κάνοντας χρήση των βίντεο, ταυτοποίησε τους περίπου 200 ταραξίες και πλέον τους απέβαλλε δια βίου από κάθε αναμέτρηση των «σφυριών» ενώ το ίδιο αναμένεται να κάνει και η Τσέλσι.
    Εκεί, όπου η βία στα γήπεδα εξακολουθεί να υπάρχει όμως τα μέτρα και οι νόμοι υπάρχουν για να εφαρμόζονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου