Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

Στρατόπεδο 400 χιλιάδων λαθρομεταναστών στην Αθήνα στήνουν Τσίπρας και διεθνείς τοκογλύφοιΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
Στρατόπεδο 400 χιλιάδων λαθρομεταναστών στην Αθήνα στήνουν Τσίπρας και διεθνείς τοκογλύφοι
Όταν ανακαλύπτονται ειδήσεις από εκεί που δεν υπάρχουν, για να τραβήξουν την προσοχή.
Ένας Βέλγος καλαμάκιας είπε για 400.000 λάθρο στην Αθήνα μόνιμα, και τίποτα άλλο.
Δεν διανοούμαι ότι μπορεί να γίνει.
Άλλος πάλι είπε ελάφρυνση χρέους με ανταλλαγή παραμονής λάθρο.
Άλλη καλαμακία πάλι !
Το έστειλε ο Γιώργος Επιτήδειος
    Την παραχώρηση ενός τεράστιου χώρου στην πρωτεύουσα για την εγκατάσταση 300 - 400 χιλιάδων λαθρομεταναστών απαιτούν πλέον οι «ευρωπαίοι εταίροι», όπως δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο υπουργός λαθρομεταναστών, Γ. Μουζάλας.
    Συγκεκριμένα, όπως δήλωσε ο Μουζάλας, ο βέλγος υπουργός έθεσε θέμα δημιουργίας στρατοπέδου 300-400.000 λαθρομεταναστών στην Αθήνα!
    Αυτή η προοπτική εμφανίζεται στους Έλληνες ως το δυσοίωνο φρικιαστικό σενάριο εκβιασμού, ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα, δηλαδή η έξοδος της χώρας από την Συνθήκη Σένγκεν και το οριστικό σφράγισμα των ευρωπαϊκών συνόρων, καθιστώντας την χώρα μας μία αποθήκη εκατομμυρίων λαθρομεταναστών. Αυτά λέγονται, βέβαια, στις κάμερες για να τρομάζει ο κοσμάκης.
    Μία «καλή συμφωνία», όμως, θα πρέπει να αφήνει στην ελλαδική κυβέρνηση το έναυσμα για πανηγυρισμούς και προπαγάνδα, ώστε να μην ανέβει η Χρυσή Αυγή. Το πώς ακριβώς θα γίνει αυτό, το αποκαλύπτουν οι Financial Times με άρθρο του Gideon Rachman.
Σας παραθέτουμε το επίμαχο απόσπασμα του άρθου:
    «Σε μια τέτοια περίπτωση θα πρέπει η μεν Ελλάδα να δεχτεί να σφραγίσει τα σύνορά της προς την Ευρώπη και να κρατήσει όσους μπαίνουν στο έδαφός της σε καταυλισμούς που θα δημιουργηθούν στα νησιά και ως αντάλλαγμα, η Γερμανία θα πρέπει να αποδεχτεί να διαγράψει μέρος του χρέους».
    Κοινώς, οι διεθνείς τοκογλύφοι σκέφτονται μία διαγραφή χρέους, προφανώς σε στυλ PSI, προκειμένου να αποδεχτούν οι κυβερνώντες την μετατροπή της χώρας μας σε ένα γκέτο λαθρομεταναστών. Οι Τσιπροκαμμένοι, μετά από αυτό, θα κομπάζουν σαν τον Βενιζέλο για το δικό τους PSI και η χώρα θα είναι καταχρεωμένη και πλημμυρισμένη από λαθρομετανάστες.
    Η ζοφερή αυτή προοπτική δεν θα συνιστά μία "επιτυχία" με διαγραφή χρέους. Θα είναι η ταφόπλακα του Ελληνισμού, αφού μοιραία το χρέος θα ξαναφτάσει σε δυσθεώρητα ύψη και παράλληλα η κοινωνική συνοχή της Πατρίδος μας θα αποτελεί οριστικά παρελθόν.
    Ακόμα και στην περίπτωση μίας ειλικρινούς διαγραφής χρέους, που προφανώς δεν υφίσταται σαν σενάριο, η αποδοχή σε ελληνικό έδαφος τουλάχιστον 4 εκατ. λαθρομεταναστών που θα φτάσουν μέχρι το 2017 θα αποτελέσει ένα πλήγμα από το οποίο η Ελλάδα ουδέποτε θα αναρρώσει.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου