Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ 1140

ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ 1140
Τα σχόλια με μπλέ γράμματα και σιέλ υπογραμμιση, όπου και αν υπάρχουν, είναι δικά μου.
Η ‘’ΕΝΔΕΚΑΔΑ’’ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
1.Τί Στοκχόλμη, τί Κυψέλη;
2.Μηνιαίο επίδομα καφέ παίρνουν τα στελέχη της ΕΡΤ
3.Το Σύνταγμα της Ελλάδας
4.Το φλερτ της Γιάννας Αγγελοπούλου με την πολιτική: Η Ελλάδα ψάχνει νέα ηγεσία
5.19η Μαϊου- παγκόσμια ημέρα κέϊκ
6.Κάθε πρόβλημα έχει και τη λύση του
7.ΟΛΟΙ ΛΗΣΜΟΝΟΥΝ
8.ΣΤΗΝ "ΕΝΤΙΜΗ" ΓΕΡΜΑΝΙΑ
9.Γερμανία. Οι περιούσιοι σε όλα τα καίρια πόστα!
10.Πάτρα: Τους ζήτησε σεξ για να ξοφλήσουν κι έφερε και τους φίλους του!
11.ΕΤΕΡΟΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ
1.Τί Στοκχόλμη, τί Κυψέλη;
Του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη
http://www.antinews.gr/
    Αμήχανοι οι εγχώριοι φωταδιστές μπροστά στα γεγονότα του Λονδίνου, με τους παλαβούς ισλαμιστές - αποκεφαλιστές και τις συνεχιζόμενες ταραχές της Στοκχόλμης, όπου Ιρακινοί, Τούρκοι, Σομαλοί κι άλλα καλά παιδιά κάνουν θρύψαλλα την καλογυαλισμένη βιτρίνα του «σουηδικού μοντέλου».
    Οι Σουηδοί, πιο δουρικοί κι από τη Ρένα του Άκη, έσπευσαν από χρόνια να δώσουν όλα τα καλούδια στους μετανάστες και πρόσφυγες. «Ανοικτά κέντρα φιλοξενίας» δεν ήθελε η σκιώδης ντεκαπάζ Εξωτερικών της Κουμουνδούρου; Κι ύστερα από τόσα χρόνια «πολιτικά ορθού» service, τί ανακάλυψαν κι οι Σουηδοί; Ότι η πλειοψηφία των μουσουλμάνων, παρά τα επιδόματα, τις εν γένει παροχές, παραμένουν εν πολλοίς ξένο σώμα και δεν αφομοιώνονται. Μόλις δε χειροτέρεψε λίγο η κοινωνική κατάσταση και με αφορμή τον θάνατο από αστυνομικά πυρά ενός τύπου που κράδαινε μια ματσέτα, δεν έμεινε πέτρα πάνω στην πέτρα.
    Θα είχε δε πολύ πλάκα, αν δεν ήταν τραγικά τα γεγονότα, ο αμήχανος τρόπος που πολλά ΜΜΕ ανά τον κόσμο παρουσιάζουν τα γεγονότα της Στοκχόλμης. Μιλούν για ταραχές σε «συνοικίες όπου ζουν κυρίως μετανάστες από το Ιράκ, την Σομαλία, την Τουρκία». Με απλά ελληνικά έχουμε μαζική εξέγερση μουσουλμάνων μεταναστών, αλλά μην το πείτε στον Αλέξη και τον Ρουπακιώτη.     Σσσσσσσστ, η ελληνική αριστερά κοιμάται με το κεφάλι χωμένο στην «πολιτικά ορθή» άμμο.
    Κι αυτό το πάθανε οι Σουηδοί με πληθυσμό μεταναστών 15%, που θεωρείται λέει ο υψηλότερος στην Ευρώπη. Ψέμα, εμείς τους ρίχνουμε στ' αυτιά. Γι' αυτό χαίρεται ο τεμενολάγνος Καμίνης κι ο κεμαλικός Μπουτάρης. Εμείς έχουμε πιο πολλούς κι ούτε ξέρουμε ποιοι είναι στ' αλήθεια, πως τους λένε, που μένουν. Και προσέξτε, οι Σουηδοί, που μέχρι προγράμματα στείρωσης κι ευγονικής έκαναν, που κάνουν ωραίες τριάδες κι εν δυο, σαν τα πρωτοξάδερφα τους, τους Γερμανούς, το 'χαν οργανωμένο το πράγμα. Δεν ήταν μπάτε σκύλοι αλέστε σαν εμάς τους ανεπρόκοπους αναρχοβαλκάνιους. Παρ' όλα αυτά, παρά την καλολαδωμένη μηχανή, η συριζαίϊκη πολιτική τους στο μεταναστευτικό οδήγησε σε αυτά τα χαΐρια. Άμα λοιπόν με 15% νόμιμους και επιδοτημένους μετανάστες, οι Σουηδοί έχουν τέτοια ντράβαλα, εμείς που σίγουρα ξεπερνάμε το 20%, εκ των οποίων στρατιές οι λαθραίοι, τι θα περιμένουμε στο πρώτο τυχαίο ή προβοκατόρικο γεγονός;
    Κι οι Άγγλοι; Τόσα χρόνια τους είχαν στις αποικίες, τους φέρανε και στην Μητρόπολη με επίσης χλιδάτες κοινωνικές παροχές. Πάει όμως ο μικρός τυμπανιστής από μπαλτά και πιστόλι κι άφησε κι ορφανό το παιδάκι του, δυο χρονών. Από νεοπροσήλυτους μουσουλμάνους, επόμενη γενιά νομίμων μεταναστών, με βαριά λονδρέζικη προφορά. Τι λες, βρε παιδί μου; Μα δεν μας διαβεβαιώνουν οι μύστες της βαριάς προοόδου, πως είμαστε όλοι ίδιοι; Πως έχουμε εμείς πρόβλημα που δεν θέλουμε κι άλλους μετανάστες, νόμιμους ή λαθραίους; Δεν μας λένε πως είμαστε «φασίστες», «ρατσιστές» και «χρυσαυγίτες» όσοι διαφωνούμε με τον Αλέξη, τον Ρουπακιώτη, την «Αυγή» και τις παραφυάδες τους; Πως άμα πάψουμε να είμαστε «ρατσιστές» και δώσουμε με το φτυάρι παροχές και δικαιώματα στους λαθρομετανάστες θα γίνουμε σιαμαίοι με τ' αδέρφια μας από τη Λαχώρη, ένα πάτσγουορκ αρμονίας και πολυπολιτισμού; Ε λοιπόν, όχι. Να που κι οι νόμιμοι, δυο γενιές μετά μπορεί να μην αφομοιώνονται. Κι εγώ το πάστσγουορκ, κουρελού το ξέρω και θεωρείται ευτελές πράγμα.
    Ξέρετε τι ξέρω; Πως στην Συρία τα λυσσασμένα σκυλιά που χρηματοδοτούν Σαουδάραβες κι υποστηρίζουν οι Τούρκοι, κάνουν Γενοκτονία των Χριστιανών και Αλεβιτών και τα προοδευτικά παληκάρια εδώ κάνουν τουμπεκί ψιλοκομμένο.
    Εξέφρασε κι ο φίλος Δ. Αβραμόπουλος την συμπαράσταση του στο προσφυγικό κύμα που πλήττει την Τουρκία από τη Συρία. Τώρα, το ότι τους πρόσφυγες τους προκαλεί η ίδια, ως άμεσος συνεργός των διαφόρων εκφάνσεων της Αλ Κάϊντα, δεν είναι λεπτομέρεια, φίλτατε. Ούτε η λογιστική στήριξη στους κατσαπλιάδες, τα στρατόπεδα εκπαίδευσης τρομοκρατών εντός της Τουρκίας, οι συλληφθέςντες από την Συρία ΜΙΤατζήδες κλπ. Ακόμη κι ο Ομπάμα τράβηξε δυο σφαλιάρες στον Ερντογάν για τον ανοιχτό εναγκαλισμό με τους μουτζαχεντίν φονιάδες, ενώ ο Πούτιν τους είπε «αν πατήσει ένας Τούρκος στρατιώτης στην Συρία, είναι σαν να μπαίνει στη Μόσχα». Και ξέρετε το σκορ στην Ιστορία Ρωσίας - Τουρκίας; 17-0.
    Το πρόβλημα λοιπόν δεν είναι ο «ρατσισμός» των Ελλήνων αλλά ότι απρόσκλητες στρατιές έχουν πλημμυρίσει την χώρα μας.
    Αυτό ξέρω. Κι ότι ξέρω εγώ κι εσείς, που δεν κάνουμε πολιτικό τουρισμό στον Άγιο Παντελεήμονα, την Πάτρα και την Κυψέλη, το ξέρει κι η Νέα Δημοκρατία. Ας πει λοιπόν στους θαυμαστές των «πολυπολιτισμικών» μοντέλων, που τώρα καίγονται την Στοκχόλμη και συναρμολογούν το σώμα του Άγγλου τυμπανιστή με το κεφάλι του στο Λονδίνο, πως εδώ έχουμε άλλες προτεραιότητες κι άλλη ανάγνωση της πραγματικότητας, βασισμένη στην ταυτότητα μας, στην Ιστορία και στα εθνικά μας συμφέροντα. Όποιος έχει μεγάλο νταλκά με το σουνίτικο Ισλάμ, ας παραιτηθεί απ' τη Βουλή να πάει εθελοντής στην Ταξιαρχία Αλ Νούσρα στη Συρία. Απ' ότι άκουσα για τις επιδόσεις του Συριακού Στρατού τελευταία, θα περάσει καλά κι έχει ουρί, πιλάφι και μέλι στον Παράδεισο.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
2.Μηνιαίο επίδομα καφέ παίρνουν τα στελέχη της ΕΡΤ
    «Επίδομα καφέδων» ύψους 300 ευρώ το μήνα απολαμβάνουν τα στελέχη της ΕΡΤ! Οι διευθυντές και οι αναπληρωτές διευθυντές της ΕΡΤ, τον τελευταίο χρόνο, λαμβάνουν κάθε μήνα ένα επίδομα 300 ευρώ, για τους καφέδες που θα κεράσουν στους επισκέπτες στους Ραδιομέγαρο.
    Το επίδομα αυτό που αντιστοιχεί σε 3 βδομάδες εργασίας στους κανονικούς εργαζόμενους, σύμφωνα με τα νέα πραγματικά μισθολόγια, επανήλθε το τελευταίο έτος μαζί με το «στρατό» των συμβούλων, των διευθυντών και των αναπληρωτών τους, που έφεραν στην ΕΡΤ, η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ.
    Το λαμβάνουν άπαντες ακόμη και αυτοί οι διευθυντές και οι αναπληρωτές που έχουν ελάχιστη παρουσία στο Ραδιομέγαρο. Η ΠΟΣΠΕΡΤ έχει ζητήσει την κατάργηση του, αλλά τα στελέχη ανθίστανται σθεναρώς και το θέμα έχει πάει στο Γκίκα Μάναλη. Στο γραφείο του έχουν συσσωρευθεί αιτήματα για την τοποθέτηση και άλλων αναπληρωτών διευθυντών, σε μια εταιρεία που δεν έχει προσωπικό στις βασικές υπηρεσίες όπως αυτή του οικονομικού ελέγχου-λογιστηρίου και λειτουργεί χωρίς δημοσιογράφους, μετά το κόψιμο των συμβασιούχων.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
3.Το Σύνταγμα της Ελλάδας
Το έστειλε ο Ιωάννης Ζάχος
    Aς ρίξουμε μια ματιά και το σύνταγμα της Ελλάδας ,ίσως έτσι νιώσουμε για πόσο μ....@.....ς μας έχουν ακόμα και μέσα στο ίδιο το σύνταγμα μας και γιατί γίνονται όλα αυτά που γίνονται.
Γνωρίζετε ότι σύμφωνα με το σύνταγμα της χώρας μας.....
Με πλειοψηφία 151 βουλευτών αλλάζουν τα σύνορα της χώρας.
Άρθρο: 27 Παράγραφος 1.
Με πλειοψηφία 151 βουλευτών ξένα στρατεύματα εγκαθίσταται στη χώρα.
Άρθρο: 27 Παράγραφος 2.
Με πλειοψηφία 180 βουλευτών εκχωρούνται συνταγματικές αρμοδιότητες σε διεθνή όργανα.
Άρθρο: 28 Παράγραφος 2
Με πλειοψηφία 151 βουλευτών γίνεται περιορισμός της εθνικής κυριαρχίας.
Άρθρο: 28 Παράγραφος 3.
Απαγορεύεται πρόταση νόμων από τους πολίτες που δεν είναι Βουλευτές ή μέλη της κυβέρνησης.
Άρθρο: 73 Παράγραφος 1.
Απαγορεύονται δημοψηφίσματα με πρωτοβουλία πολιτών.
Άρθρο: 44 Παράγραφος 2.
Απαγορεύονται δημοψηφίσματα για νόμους που έχουν ήδη ψηφιστεί και αφορούν δημοσιονομικά θέματα.
Άρθρο: 44 Παράγραφος 2.
Μόνο η Βουλή αναθεωρεί το Σύνταγμα.
Άρθρο: 110 Παράγραφος 2.
Η αστυνομία μπορεί να απαγορεύσει τις δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις.
Άρθρο 11. Παράγραφος 2.
Η Βουλή με πλειοψηφία 180 βουλευτών κηρύσσει κατάσταση πολιορκίας και αναστέλλει άρθρα του Συντάγματος που αφορούν ατομικά δικαιώματα.
Άρθρο 48. Παράγραφοι 1,6.
Η κάθε κυβέρνηση μπορεί να αλλάξει όπως θέλει το σύστημα κοινωνικής ασφάλισης.
Άρθρο 22. Παράγραφος 5.
Η κάθε κυβέρνηση μπορεί να αλλάξει όπως θέλει τον εκλογικό νόμο.
Άρθρο 54 Παράγραφος 1.
Η κάθε κυβέρνηση μπορεί να αλλάξει όπως θέλει το νόμισμα της χώρας.
Άρθρο 80. Παράγραφος 2.
Η κυβέρνηση επιλέγει τους προέδρους και αντιπροέδρους του Συμβουλίου Επικρατείας, Αρείου Πάγου και Ελεγκτικού Συνεδρίου.
Άρθρο: 90 Παράγραφος 5.
Η κυβέρνηση μπορεί να προσβάλλει τις προαγωγές,τοποθετήσεις, μεταθέσεις, αποσπάσεις και μετατάξεις των δικαστικών λειτουργών.
Άρθρο: 90 Παράγραφος 3.
Μόνο η Βουλή αποφασίζει για τη δίωξη των Βουλευτών.
Άρθρο 61 Παράγραφος 2.
Άρθρο 62 Παράγραφος 1.
Μόνο η Βουλή αποφασίζει για τη δίωξη μελών της κυβέρνησης ή όσων στο παρελθόν διετέλεσαν μέλη της κυβέρνησης.
Άρθρο 86 Παράγραφος 1.
Μόνο η Βουλή αποφασίζει για το ύψος των αποδοχών των Βουλευτών.
Άρθρο 63 Παράγραφοι 1,2.
Παρέχει ειδική προστασία στις ναυτιλιακές επιχειρήσεις και στα κεφάλαια εξωτερικού που εισάγονται στη χώρα μας.
Άρθρο 107 Παράγραφος 1.
Δεν προβλέπεται καμία κύρωση σε Βουλευτές που ψήφισαν αντισυνταγματικούς νόμους.
Δείτε το Σύνταγμα της Ελλάδος στην ιστοσελίδα της Βουλής των Ελλήνων

ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
4.Το φλερτ της Γιάννας Αγγελοπούλου με την πολιτική: Η Ελλάδα ψάχνει νέα ηγεσία
   Δεν έκρυψε τις πολιτικές της φιλοδοξίες η Γιάννα Αγγελοπούλου, παρουσιάζοντας ένα ουσιαστικά πολιτικό μανιφέστο με ξεκάθαρα μηνύματα προς πολλούς αποδέκτες πριν από λίγες ημέρες στους ομογενείς του Τορόντο με αφορμή το βιβλίο της «My Greek drama».
   Η Γιάννα Αγγελοπούλου, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Παραπολιτικά δεν έκρυψε τις βλέψεις της τονίζοντας πως «η Ελλάδα ψάχνει νέα ηγεσία και νέους ανθρώπους στα πράγματα», ενώ θέλοντας να φέρει το ακροατήριο πιο κοντά της ξεκαθάρισε: «Θα με λέτε Γιάννα. Τέρμα τα ''κυρία Δασκαλάκη'' και ''κυρία Αγγελοπούλου''. Είμαι η Γιάννα. Έτσι με ξέρουν στην Ελλάδα, έτσι θα με λέτε κι εσείς».
   Αναφέρθηκε μάλιστα στο διάστημα που την κάλεσαν από την κυβέρνηση Σημίτη να αναλάβει την προεδρία του Αθήνα 2004 λέγοντας χαρακτηριστικά: «Μου είπαν σώσε μας».

ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ( ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΚΡΑ )
5.19η Μαϊου- παγκόσμια ημέρα κέϊκ
    Mε λαμπρές εκδηλώσεις εορτάστηκε σήμερα από το ελληνικό κοινοβούλιο η παγκόσμια ημέρα κέϊκ.
    Τον πανηγυρικό λόγο εξεφώνησε ο πρόεδρος της βουλής τονίζοντας: "πιστοί στα ιδεώδη και στις αξίες του ελληνικού Έθνους εορτάζουμε σήμερα την παγκόσμια ημέρα κέϊκ. Σας καλούμε όλους να ενδιαφερθείτε για το πώς παρασκευάζεται, ποιά τα υλικά του, πότε πρωτοδημιουργήθηκε, σε πόσες γεύσεις κυκλοφορεί και άλλα χρήσιμα στοιχεία τα οποία θα μας εφοδιάσουνε με γνώση για να ατενίσουμε με σιγουριά το μέλλον μας".
    Στην συνέχεια όλοι οι βουλευτές και τα κόμματα εξέδωσαν ανακοινώσεις και κάλεσαν τον κόσμο να μετάσχει ομαδικά στην σημερινή λαμπρή εορτή της παγκόσμιας ημέρα κέϊκ.
    Συγκινητική ήταν η πρόταση του Πασόκ να φτιαχτεί μνημείο κέϊκ, στην πλατεία Συντάγματος, όπου επίσημοι θα καταθέτουν τα κέϊκ τους την συγκεκριμένη ημέρα. Με τηλεγράφημα ο Δήμαρχος Μπουτάρης υποσχέθηκε πως μαζί με την gay parade (-πουστροπαρέλαση) θα καθιερώσει και κέϊκ parade.
    Ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ δεσμεύτηκε πως όταν βγεί κυβέρνηση θα μεριμνήσει ώστε να διδάσκεται στα σχολεία η ιστορία του κέϊκ αφού πρώτα καταργηθεί η ιστορία των βυζαντινών χρόνων και η ιστορία της (δήθεν) ελληνικής επαναστάσεως-ανταρσίας.
Τέλος η κυρία Μ.Ρεπούση από την ΔΗΜΑΡ τόνισε:
    "Επιτέλους! Ο αέρας της προόδου άρχισε να πνέει και στην χώρα μας. Τα προηγούμενα χρόνια, η 19η Μαϊου, ήταν συνδεδεμένη με την υποτιθέμενη γενοκτονία των ελληνόφωνων κατοίκων της Μ.Ασίας όπου με εθνικιστικές κορώνες και στείρους μισαλλόδοξους λόγους ενίσχυαν τον έμφυτο ρατσισμό και την πασίδηλη επιθετικότητα των υπηκόων αυτής της χώρας που καταχρηστικά ονομάζεται Ελλάδα. Η παγκόσμια ημέρα του κέϊκ δικαίως θεωρείται από τις πλέον σημαντικές επετείους του κράτους μας. Χρόνια πολλά σε όλους και Κέϊκ Ανέστη!!"

6.Κάθε πρόβλημα έχει και τη λύση του
    Ένας χωρικός πάει για ψώνια στο χωριό, αλλά χαλάει το αυτοκίνητό του και αναγκάζεται να το πάει για επισκευή στο συνεργείο της περιοχής.
    Επειδή όμως η επισκευή δεν μπορεί να γίνει την ίδια μέρα, αποφασίζει να γυρίσει σπίτι του με τα πόδια. Το πρόβλημά του είναι πώς θα κουβαλήσει τα πράγματα, που αγόρασε δηλ. 5 κιλά μπογιά, έναν άδειο κουβά, 2 κότες και μια χήνα.
    Ενώ προβληματίζεται τον πλησιάζει μια γριούλα που όπως φαίνεται έχει χαθεί...
- "Μήπως μπορείτε να μου πείτε, πως θα πάω στην οδό Άρεως 22," ρωτάει εκείνη.
- Βέβαια το αγρόκτημα μου είναι εκεί κοντά, ελάτε μαζί μου. Το πρόβλημα μου είναι πως θα κουβαλήσω τα ψώνια μου..."
- Απλούστατο λέει η γριούλα. Βάλτε το κουτί της μπογιάς μέσα στον άδειο κουβά και πιάστε τον με το ένα χέρι, πιάστε την χήνα με το άλλο χέρι και βάλτε από μία κότα σε κάθε μασχάλη.
    Ο χωρικός εντυπωσιάστηκε από τη γριούλα, την ευχαρίστησε για την ιδέα της, και ξεκίνησαν για τον προορισμό τους. Σε κάποια στιγμή, ο χωρικός πρότεινε να κόψουν δρόμο, παίρνοντας ένα γνωστό του μονοπάτι. Οπότε η γριούλα του λέει:
- Α από εκεί είναι ερημιά. Ποιος με διαβεβαιώνει ότι καθ’ οδόν δεν θα με στριμώξετε, και αφού μου σηκώσετε το φουστάνι ένας Θεός ξέρει τι θα μου κάνετε.....
    Και ο χωρικός χωρίς να θέλει να την προσβάλλει αλλά και με μια εύθυμη διάθεση της απαντάει:
- Θεέ και Κύριε, πως θα μπορούσα να σας κάνω τέτοιο πράγμα, καθώς κουβαλάω 5 κιλά μπογιά, 2 κότες και μια χήνα; Θα μου φύγουν η χήνα και οι κότες και θα τις χάσω.
- Απλούστατο: Θα ακουμπήσετε κάτω τη χήνα, θα την καλύψετε με τον άδειο κουβά, θα βάλετε από πάνω το κουτί της μπογιάς και εγώ θα κρατάω τις κότες....

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΕΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ
7.ΟΛΟΙ ΛΗΣΜΟΝΟΥΝ
Όλοι λησμονούν είχες πει, η θύμηση, κρίση τωρινή
Η μνήμη έχει μυστικά, με χρόνο λήξεως και αυτά.
Έψαξα μάταια να βρω ,το μυστικό να μην ξεχνώ
Μορφές, ονόματα μαζί, κιτρινισμένο το χαρτί.

Όλοι λησμονούν είχες πει, σαν αστραπή μες την βροχή
Καινούργια μέρα σαν κι΄αυτή, θα την ξεχάσουν, στη στιγμή.
Όλα τα αστέρια μούχουν πει, πόσο γλυκιά είναι η ζωή
Όλοι κοιτούν, όλοι ζητούν, την θύμησή τους, νοσταλγούν.

Αλλοίμονο αν χαθεί και αυτή, θάσαι κλεισμένος σε κλουβί.
Θα νιώθεις τόση μοναξιά, χαμένος μες την συμφορά.
Είναι η μνήμη σαν το πουλί, που κελαηδεί μες το κλουβί
Μην το ανοίξεις και χαθεί, σκέψου ξανά τι θα συμβεί.
Λαζ. Κίμων Μπερβερίδης

ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ
8.ΣΤΗΝ "ΕΝΤΙΜΗ" ΓΕΡΜΑΝΙΑ
Πλήρωσε με 30ευρω... πήρε και ρέστα

   Με χαρτονόμισμα των… 30 ευρώ πλήρωσε τα ψώνια του ένας 41χρονος Γερμανός σε σούπερ μάρκετ της πόλης Dulmen.
   Η ταμίας του σούπερ μάρκετ στην αρχή δεν κατάλαβε ότι πρόκειται για ένα χαρτονόμισμα που δεν υπάρχει, και, μάλιστα, του έδωσε και ρέστα! Όταν αντιλήφθηκε τι συνέβη ήταν αργά, αφού είχε ήδη φύγει με το ποδήλατό του.
   Το ίδιο βράδυ εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα, αφού έμαθε ότι η αστυνομία είχε αρχίσει έρευνες και εξήγησε ότι το είχε βρει σε μία γειτονική πόλη και το έκρυψε για να μην το χρησιμοποιήσουν τα παιδιά του.
   Παρ’ όλα αυτά, οι αρχές δεν έχουν βρει ακόμη από πού προήλθε αρχικά το πλαστό χαρτονόμισμα

9.Γερμανία. Οι περιούσιοι σε όλα τα καίρια πόστα!
(NTOKOYMENTO)
Μετάφραση από το γερμανικό πρωτότυπο: Εμμανουήλ Σαρίδης
    Στην ProSieben/Sat1-Gruppe ανήκουν το γερμανικό τηλεοπτικό κανάλι ProSieben, το SAT 1, το Kabel Eins, το N24, το 9Live και το ειδικά για τις γυναίκες σχεδιασμένο κανάλι Sixx.
    Η ProSieben/Sat1-Gruppe ανήκει στον Εβραίο Haim Saban. Το ίδρυμα Axel-Springer-Stiftung που ανήκει στην Axel Springer AG (BILD Zeitung, DIE WELT και εκατοντάδες άλλες εφημερίδες και περιοδικά σε ολόκληρη την Ευρώπη), διευθύνετο από το 1981 μέχρι το 2010 από τον Εβραίο Ernst Cramer.
    Μετά τον θάνατο του Cramer ανέλαβε την προεδρία η Friede Springer, μια σιωνίστρια που το 2000 της απονεμήθηκε το βραβείο Leo Baeck, το μεγαλύτερο βραβείο του Κεντρικού Συμβουλίου των Εβραίων στη Γερμανία. Διευθύνων σύμβουλος της Axel Springer AG είναι ο σιωνιστικής Matthias Döpfner, ο οποίος έχει και μία ανώτατη θέση στο Aspen Institute του Βερολίνου (όπου μεταξύ 1987 και 1989 κατείχε την θέση της υποδιευθύντριας και η Μαργαρίτα Μαθιοπούλου, κόρη του Βασίλη Μαθιόπουλου του συγκροτήματος Λαμπράκη, Ε.Σ.). Το Aspen Institute είναι ένα αμερικανικό κέντρο προπαγάνδας, που ιδρύθηκε μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο για την “αποναζιστικοποίηση” του των Γερμανών. Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του είναι ο Εβραίος Walter Isaacson.
Ο Haim Saban (ProSieben/Sat1 – Gruppe)
Ο Matthias Döpfner παίρνει το μετάλλιο Leo-Baeck-Medaille από τον Henry Kissinger
(Σχόλιο: Πες μου ποιο κουμάσι σε βραβεύει για να πω τι κουμάσι είσαι)

ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΙ ΑΠΟ ΚΕΙ
10.Πάτρα: Τους ζήτησε σεξ για να ξοφλήσουν κι έφερε και τους φίλους του!
   Ακριβά πλήρωσαν οι ιδιοκτήτριες μαγαζιού στην περιοχή των προσφυγικών την καθυστέρηση στην εξόφληση του χρέους τους καθώς ο δανειστής τους, όχι μόνο απαίτησε να κάνουν σεξ αλλά έφερε και παρέα...
   Σύμφωνα με το patrastimes, ο άντρας που τους έχει δώσει για διευκόλυνση μεγάλα χρηματικά ποσά, που καθυστερούσαν να εξοφλήσουν, ζήτησε την ρύθμιση του χρέους με... άλλους τρόπους.
   Ζήτησε, και οι δυο γυναίκες συμφώνησαν, να του προσφέρουν μαζί ερωτικές υπηρεσίες αρχίζοντας μάλιστα από το βράδυ της περασμένης Τρίτης.
   Το ραντεβού δόθηκε για αμέσως μετά το κλείσιμο της επιχείρησης των δυο γυναικών τις οποίες ο άντρας μετέφερε σε κατοικία που διαθέτει κοντά στο Σούλι Πατρών.
   Εκεί άρχισε το "πάρτι" μόνο που οι δυο γυναίκες είχαν υπολογίσει χωρίς τον… ξενοδόχο καθώς μετά από λίγη ώρα στο σπίτι άρχισαν οι "επισκέψεις".
   Στο χώρο έφτασαν και άλλοι άντρες με τον τελικό αριθμό να φτάνει τους έξι.
   Η συνέχεια για τις δυο γυναίκες που νόμιζαν πως η εξόφληση του χρέους θα ήταν σχετικά ανώδυνη γι’ αυτές, αφού θα πρόσφεραν τα κορμιά τους μόνο στο δανειστή τους ήταν εφιαλτική, καθώς το πρόγραμμα περιελάμβανε σεξ και με τους έξι, ενώ υποχρεώθηκαν ακόμα και σε δέσιμο και άλλους εξευτελισμούς.
   Το χειρότερο ίσως για τις δυο γυναίκες είναι όπως δεν μπορούν και δεν τολμούν να πουν πουθενά τα όσα βίωσαν, αλλά και πως ο δανειστής απαιτεί επανάληψη του σκηνικού, καθώς όπως την επομένη τους διαμήνυσε, αυτός θ’ αποφασίσει πότε θα τον ξεχρεώσουν και μετά από πόσες συνευρέσεις...

ΕΤΕΡΟΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
11.ΕΤΕΡΟΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Γεγονότα
1821: Οι Ψαριανοί πυρπολητές Δημήτριος Παπανικολής, ΙωάννηςΔημουλίτσας (Πατατούκος) και Γεώργιος Καλαφάτης πυρπολούν τουρκικό δίκροτο με 74 πυροβόλα και 1000 άνδρες στο λιμάνιτης Ερεσσού Λέσβου. Οι Έλληνες, που ως εκείνη την ημέρααναλογίζονταν με φόβο την άνιση αναμέτρηση με τον τουρκικόστόλο, αναθαρρούν και συνειδητοποιούν τη δύναμή τους.
1918: Ελληνικές και συμμαχικές δυνάμεις καταλαμβάνουν το Σκρα, που υπερασπίζονται Γερμανοί και Βούλγαροι. Ο αντιστράτηγος Εμμανουήλ Ζυμβρακάκης καταλαμβάνει τα οχυρά υψώματα του Κιλκίς.
1941: Οι Γερμανοί καταλαμβάνουν τα Χανιά. (Μάχη της Κρήτης)
1961: Η Φιορεντίνα κατακτά το πρώτο Κύπελλο Κυπελλούχων Ευρώπης, νικώντας στον τελικό τη Ρέιτζερς με 2-1.
1963: Ο Μπομπ Ντίλαν κυκλοφορεί το άλμπουμ του The Freewheelin' Bob Dylan, που περιέχει την κλασική επιτυχία Blowin' in the Wind.
1963: Πεθαίνει, σε ηλικία 45 ετών, ο βουλευτής της ΕΔΑ Γρηγόρης Λαμπράκης, ο οποίος στις 22 του μήνα είχε δεχτεί δολοφονική επίθεση στη Θεσσαλονίκη από παρακρατικούς. Υπήρξε υφηγητής Γυναικολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και διακεκριμένος αθλητής του άλματος σε μήκος, βαλκανικονίκης και κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ με 7.37 για 22 ολόκληρα χρόνια. Ήταν 11ος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1936 στο Βερολίνο.
Γεννήσεις
1794: Κορνέλιους Βάντερμπιλντ, ο «βασιλιάς» των σιδηροδρόμων, με τις χορηγίες του οποίου ιδρύθηκε το ονομαστό αμερικάνικο πανεπιστήμιο που φέρει το όνομά του. (Θαν. 4/1/1877)
1907: Νίκολας Κάλας, φιλολογικό ψευδώνυμο του Νικολάου Καλαμάρη, ποιητής και τεχνοκριτικός. Χρησιμοποιούσε, επίσης, τα ψευδώνυμα Νικήτας Ράντος και Μ. Σπιέρος. (Θαν. 31/12/1988)
1939: Σωκράτης Κόκκαλης, επιχειρηματίας και τέως πρόεδρος του Ολυμπιακού.
Θάνατοι
1508: Λουντοβίκο Σφόρτσα, δούκας του Μιλάνου, από τους ισχυρότερους και πλουσιότερους ανθρώπους της Αναγέννησης και πάτρωνας του Λεονάρντο Ντα Βίντσι. (Γεν. 27/7/1452)
1790: Τζερεμάια Κάρλτον, ίσως ο πιο τεμπέλης άνθρωπος στην ιστορία της ανθρωπότητας! Κληρονόμησε μία μεγάλη περιουσία σε ηλικία 19 ετών και τα επόμενα 70 χρόνια της ζωής του τα πέρασε σε ύπτια θέση στο κρεβάτι του. (Γεν. 1701)
1840: Νικολό Παγκανίνι, ιταλός συνθέτης και βιρτουόζος του βιολιού. (Γεν. 27/10/1782)
http://www.sansimera.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου