Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (13/12/2019)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (13/12/2019)
    ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ «13» σήμερα…. Έ, και; Λένε πως είναι «γκαντέμικη μέρα», όμως αυτό είναι για όλους τους άλλους, εκτός από τους Έλληνες. Εμείς, έχουμε την δικιά μας «γκαντέμικη μέρα», που είναι η ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ «13». Λέτε να γίναμε τόσο ευρωπαίοι, που να αλλάξαμε και την  μέρα γκαντεμιάς;
------------------------------------------
    ΘΑΥΜΑ! Θάυμα στη Θεσσαλονίκη! Στη γραμμή «14» του ΟΑΣΘ, φαίνεται πως τα μεγάλα λεωφορεία ( τα «διπλά») δεν τα είχαν σε υπόστεγο, και από την βροχή…. «μάζεψαν»! Έγιναν τα μισά! Έτσι, και αφού τα δρομολόγια δεν αυξήθηκαν ( ανα 20 λεπτά…. ) η ικανότητα μεταφοράς επιβατών μειώθηκε στο 50%. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ, ότι και να λέει ο ΟΑΣΘ. Ο μόνος τρόπος να κινηθείς σαν άνθρωπος, είναι να πάρεις το λεωφορείο από την… αφετηρία! Και εάν προλάβεις….  Αυτό γίνεται πλέον ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ και όχι μόνο στις ώρες αιχμής. Η κατάσταση θυμίζει λίγο Μπαγκλαντεσιανές συγκοινωνίες, όπως προβάλονται σε φωτογραφίες! Ο ΟΑΣΘ διεκδικεί με αξιώσεις ( είναι μάλιστα και φαβορί… ) τον τίτλο του πιο προβληματικού και αμαρτωλού οργανισμού στην Ελλάδα. Συνυπεύθυνες, είναι όλες οι  κυβερνήσεις, πράσινες, κόκκινες και γαλάζιες που διαδέστηκαν η μία την άλλη. Στον ΟΑΣΘ, τιποτα δεν αλλαζει!
------------------------------------------
    Αυτό που γίνεται με τους λαθρομετανάστες, είναι ολέθριο και τραγικό μαζί. Δεν φτάνει που μας έρχονται μιλιούνια ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, τους πληρώνουμε ΑΔΡΑ προκειμένου να… εγκατασταθούν στην Ελλάδα! Το εάν τα χρήματα προέρχονται από την ΕΕ, δεν έχει καμία σημασία! Τους σμπρώχνουν, με χέρια και με ποδια, για να εγκατασταθούν ΜΟΝΙΜΑ στην χώρα μας, αφού αυτή είναι η απόφαση των «φίλων» μας. Και εμείς, μόνο λόγια είμαστε, έχουμε τα σύνορα ξέφραγο αμπέλι ( παρά τις διαβεβαιώσεις των… υπευθύνων ), και δεν κάνουμε τίποτα περισσότερο από το να περιμένουμε για να δούμε τι θα γίνει! Και όλοι μπορούμε να προβλέψουμε για το τι θα γίνει….. Και καλά, λένε πως ο ΣΥΡΙΖΑ άνοιξε την πόρτα. Οι σημερινοί, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΛΕΙΝΟΥΝΕ;;;; Και γιατί δεν ξεκινούν μεθόδευση για να τους στείλουν από εκεί που ήρθαν; Πρέπει να τρέξει αίμα για να καταλάβουν την σοβαρότητα της καταστάσεως; Ήδη, έχει τρέξει. Μεταξύ τους κυρίως.  Τα πράγματα όμως, θα γίνουν πολύ χειρότερα στο πολύ κοντινό μέλλον….
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου