Σάββατο 2 Μαρτίου 2019

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (2/3/2019)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (2/3/2019)
     Καλά, μας «δουλεύει» η ΔΕΗ; Κατ’ αρχήν, το 1 ευρώ για την αποστολή του λογαριασμου, ΤΟ ΚΡΑΤΑΕΙ! Παρά τα όσα είπαν για το αντίθετο. Τώρα, δίνει – λέει…. –  ΜΕΧΡΙ 21% έκπτωση!Πολύ καλό για να είναι αληθινό! ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ! Η έκπτωση, αφορά την… χρέωση προμήθειας! Με άλλα λόγια, η μείωση που με τυμπανοκρουσίες ανακοίνωσε, ΔΕΝ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΤΑ 2 ΕΥΡΩ! Καταλαβαίνετε τι ζητούν; ΝΑ ΠΡΟΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ το εκτιμώμενο ποσό των λογαριασμών, ανάλογα με την κατανάλωση του καθενός, για να έχουμε έκπτωση…. 2 ευρω! Παλιά, λέγανε: «Αγόρι ήταν η μάνα τους;;;» Ψάχνουν για… αυνάνες! ( sic)
----------------------------------------------------
    Όταν διαβάζουμε «αεροδρόμιο στην αμμουδιά», δεν φαντάζομαι να πηγαίνει το μυαλό σας σε τίποτα Μπόϊγκ και παρόμοια. Για μικρά αεροπλανάκια είναι…..
----------------------------------------------------
    Εάν κανείς έχει απορία, γιατί προβάλω τον «Χορό των Ανεμόνων», τον ενημερώνω πως τις δεκαετίες 50 και 60 ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ! Αξεπέραστο. Σαν παλιός Σαλονικιός, στα τέλη της δεκαετίας 60, το θυμάμαι…. ( Για δες , ρε φίλε, που γίναμε και  «παλιοί Σαλονικιοί»…. Γεράσαμε….)
----------------------------------------------------
    Δεν το κατάλαβα… Έφαγε ξύλο ο Τσακαλώτος στη Δράμα; Ή απλώς «τα άκουσε»; Γιατί, πουθενά δεν διάβασα πως έφαγε ξύλο. Η ιδεοβαρεμένη κυβέρνηση των «50 αποχρώσεων του εμπριμέ» αποδεικνύει και πάλι την κοπροσκυλοσύνη της. Ούτε διαμαρτυρίες δεν ανέχονται. Και αφού οι αστυνομικοί δεν έριξαν ξύλο, σημαίνει πως είναι ακατάλληλοι, και πρέπει να μετατεθούν στο… πύρ το εξώτερον! Δοξάστε τους…
----------------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου