Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (19/12/2018)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (19/12/2018)
   Χειμώνιασε για τα καλά, με πολύ κρύο και συνεχή βροχή ( εκείνο το «τσίρ, τσίρ», ξέρετε τώρα… ) Κάποιοι έλεγαν «Μα δεν θα δούμε και λίγο χειμώνα;» Έ, δείτε τον λοιπόν! Δεν είδαμε χιόνια ακόμα στη Θεσσαλονίκη, αλλά… θα έρθουν και αυτά!
--------------------------------------------------------
    Τελικά, αυτοί οι Αμερικάνοι θα μας τρελάνουν. Την μια «χαϊδεύουν» τον Ερντογάν, την άλλη τον απειλούν, την μια του δίνουν τα αερόπλανα, την άλλη δεν του τα δίνουν, άντε να βγάλεις συμπέρασμα! Μήπως όμως, αυτός είναι ο σκοπός τους, με την πολιτική «Καρότο και μαστίγιο» που εφαρμόζουν; Για να μπορούν, όταν το θεωρήσουν σκόπιμο, να στραφούν προς όποια κατεύθυνση τους βολεύει, χωρίς παρατράγουδα; Μάλλον κάπως έτσι θα είναι….. Όπως έλεγε και ο αλήστου μνήμης πολιτικός μας, «Ασκούν πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική». Τρομάρα τους….
--------------------------------------------------------
    Δεν χρειάζεται πολύ μυαλό για να καταλάβουμε πως αυτά που λέει ο Πρόεδρος της Αιγύπτου είναι σωστά. Σαφώς οι μετανάστες, όταν πηγαίνουν σε άλλη χώρα, πρέπει να ξέρουν ότι οφείλουν να προσαρμοστούν στη ζωή, τα έθιμα και τον πολιτισμό της. Όχι να θέλουν, ντέ και καλά, να επιβάλουν τα δικά τους. Άσε τώρα, τι να πούμε περισσότερα……
--------------------------------------------------------
    Άντε, περιμένουμε τα αναδρομικά! ( Για την ακρίβεια, την επιστροφή αυτών που μας έκλεψαν! )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου