Κυριακή 6 Απριλίου 2014

ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ 1438

ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ 1438
Τα σχόλια με μπλέ γράμματα και σιέλ υπογραμμιση, όπου και αν υπάρχουν, είναι δικά μου.
ΠΕΡΙ ΕΝΙΑΙΩΝ ΔΕΛΤΙΩΝ ΕΙΣΟΔΟΥ ( ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ )
    Σε ό τι αφορά την έκδοση των ΕΝΙΑΙΩΝ ΔΕΛΤΙΩΝ ΕΙΣΟΔΟΥ για τα Πρατήρια και τα ΚΑΑΥ σε όλη την Ελληνική Επικράτεια, σας ενημερώνω για τα παρακάτω.
    Όλα τα δικαιολογητικά που έχουν αποσταλεί στο ΓΕΣ/ΔΕΝΔΗ μέχρι σήμερα, βάσει της διαταγής που εκδόθηκε επεστράφησαν στην ΕΑΑΣ ( Αθήνα ) διότι σε αυτήν έχει εκχωρηθεί το δικαίωμα εκδόσεώς τους. Οι επίτιμοι, υποβάλουν τα δικαιολογητικά στο ΓΕΣ/ΔΕΝΔΗ.
    Μεγάλος αριθμός από τα δικαιολογητικά που έχουν υποβληθεί, επεστράφησαν στα Παραρτήματα της ΕΑΑΣ των Νομών, διότι τα δικαιολογητικά δεν ήταν σωστά, οπότε αυτοί που τα υπέβαλαν θα ειδοποιηθούν για την συμπλήρωση.
    Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται, είναι τα παρακάτω, για τα προστατευόμενα μέλη των εα αξιωματικών και τα παιδιά άνω των 25 ετών.
1.Αίτηση, που συμπληρώνεται κατευθείαν στο Παράρτημα ΕΑΑΣ.
2.Πιστοποιητικό οικογενειακής καταστάσεως, στο οποίο περιλαμβάνονται όλα τα μέλη της οικογενείας για τα οποία ζητείται η έκδοση. Ένα πιστοποιητικό είναι αρκετό για όλα τα δελτία. Εκδίδεται από τα ΚΕΠ επιτόπου, καθώς και με ηλεκτρονικό τρόπο.
3.Φωτοτυπίες των ταυτοτήτων, τόσο του εα αξιωματικού, όσο και των μελών για τα οποία ζητείται η έκδοση. Οι φωτοτυπίες, με βάση τον νέο νόμο που σας κοινοποίησα με το ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ 1437, δεν χρειάζονται θεώρηση δια το γνήσιον.
4.Δύο ( 2 ) φωτογραφίες για κάθε μέλος, διαστάσεων 2,5 Χ 2,5 εκατοστών, και στο πίσω μέρος των οποίων να αναγράφεται το ονοματεπώνυμο του εικονιζόμενου. Επειδή τα δελτία είναι μικρότερα σε διαστάσεις από τις ταυτότητες της ΕΑΑΣ, οι φωτογραφίες δεν πρέπει να είναι μεγαλύτερες, γιατί δεν χωράνε.
    Όλα τα παραπάνω, κατατίθενται στο οικείο Παράρτημα της ΕΑΑΣ.
Ελπίζω τα παραπάνω να βοηθούν.
Ανδρέας Μελεζιάδης
Η ‘’ΕΝΔΕΚΑΔΑ’’ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ    The House of the Rising Sun       The Animals

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου