Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

7.Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας θα εκπροσωπήσει στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο τους Έλληνες που δεν συνθηκολογούν

ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
7.Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας θα εκπροσωπήσει στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο τους Έλληνες που δεν συνθηκολογούν
    Η Ελλάδα έχει φθάσει στο έσχατο σημείο πολιτικής κατάπτωσης. Το υφιστάμενο καθεστώς συνιστά πλήρη κατάλυση του Συντάγματος και των πολιτειακών θεσμών. Τα συγκυβερνώντα κόμματα έχουν απεμπολήσει την εθνική μας κυριαρχία και έχουν παραδώσει τη χώρα στην διαχείριση ξένων επιτρόπων. Οι εγχώριες δυνάμεις κατοχής εφαρμόζουν μια οικονομική πολιτική εξαθλίωσης και αφανισμού των Ελλήνων και μια εθνική πολιτική που εξευτελίζει διεθνώς την Ελλάδα και συρρικνώνει τον Ελληνισμό.
    Η τραγική αυτή κατάσταση πρέπει να τελειώσει αμέσως και δια των δημοκρατικών διαδικασιών. Σκοπός του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας είναι η αφύπνιση και η συσπείρωση του ελληνικού λαού, ώστε να ανατρέψει την υφιστάμενη πολιτική κατάσταση, μέσα από τη διαδικασία της εκλογικής αναμέτρησης.
    Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας θα συμμετάσχει στις Ευρωεκλογές του 2014, διεκδικώντας την εκπροσώπηση των δικαιωμάτων της Ελλάδας και των πολιτών της στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, αλλά και την ενίσχυση της εκλογικής του δύναμης, ενόψει των εθνικών εκλογών.
    Σύμφωνα με το Καταστατικό του κόμματος (Άρθρο 15, παρ. ε), οι Ευρωβουλευτές που θα εκλέξει ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας θα καταθέτουν το ήμισυ των μηνιαίων αποδοχών τους σε ειδικό τραπεζικό λογαριασμό, με σκοπό την οικονομική ενίσχυση των οικογενειών των Ελλήνων πολιτών (στρατιωτικών ή μη) που απεβίωσαν κατά την εκτέλεση του καθήκοντος, χάριν της Πατρίδος ή του κοινωνικού συνόλου.
    Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας αποτελεί μια υπεύθυνη και έντιμη πολιτική επιλογή. Με ήθος, σοβαρότητα και αίσθημα της τεράστιας ευθύνης, διεκδικούμε τα ηνία της χώρας για να υπερασπιστούμε τα συμφέροντά της και να την βγάλουμε από το τέλμα της ύφεσης.
    Οι υγιείς δυνάμεις του ελληνικού λαού θα επικρατήσουν και θα καθαρίσουν το σάπιο καθεστώς.
Γιατί ψηφίζουμε Σύνδεσμο Εθνικής Ενότητας ΚΑΙ στις Ευρωεκλογές;
    Διότι η θέση της Ελλάδας στην Ευρώπη και στον κόσμο πρέπει να είναι ισχυρή
    Δεν διαπραγματευόμαστε την εθνική μας κυριαρχία με κανέναν και για κανένα λόγο. Η εδαφική ακεραιότητα της Πατρίδας, την  οποία προάσπισαν οι προηγούμενες γενιές με εκατόμβες νεκρών και θυσίες, αποτελεί την ύψιστη προτεραιότητα του Κράτους, γι αυτό και η υπεράσπισή της ανατίθεται σε ισχυρές  Ένοπλες Δυνάμεις και σε στρατιωτικό προσωπικό με υψηλό ηθικό και αξιοπρέπεια.
    Πιστεύουμε σε μια Ενωμένη Ευρώπη των Εθνών-Κρατών με βάση την ισονομία και την ισοτιμία των λαών, την αλληλεγγύη, τον αλληλοσεβασμό και τη διαφύλαξη των εξωτερικών ευρωπαϊκών συνόρων με τη συνεισφορά όλων των Κρατών-Μελών.
    Παράλληλα, πιστεύουμε στην πολυδιάστατη εκμετάλλευση όλων των δυνατών διεθνών συμμαχιών και ερεισμάτων με σκοπό την διασφάλιση του εθνικού συμφέροντος και της εθνικής ανεξαρτησίας.
    Διότι τα πάγια εθνικά συμφέροντα είναι αδιαπραγμάτευτα
    Το όνομα της Μακεδονίας  δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί αυτούσιο είτε ως παράγωγο είτε σε σύνθετη ονομασία, για την αναγνώριση οποιασδήποτε κρατικής οντότητας, πλην της γεωγραφικής περιοχής της Βορείου Ελλάδος.
    Η Θράκη κατοικείται από Έλληνες δυο θρησκευμάτων και είναι ιστορικά αναπόσπαστο τμήμα της ελληνικής επικράτειας.
    Η Ελλάς και η Κύπρος αποτελούν ενιαίο γεωστρατηγικό χώρο της Νοτιανατολικής Μεσογείου. Οι Κύπριοι είναι γνήσιοι Έλληνες το γένος και πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας, που αποτελεί ανεξάρτητο κράτος, ενώ τμήμα της βορείου Κύπρου κατέχεται παρανόμως από τουρκικές δυνάμεις κατοχής. Αποτελεί γεωστρατηγική αναγκαιότητα και προτεραιότητα η ύπαρξη, διατήρηση και υπεράσπιση ενιαίου αμυντικού δόγματος μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου.
    Στο Αιγαίο και σε όλα τα θέματα που σχετίζονται με αυτό, όπως τα χωρικά ύδατα, ο εθνικός εναέριος χώρος, η ΑΟΖ κλπ, η Ελλάδα εφαρμόζει το διεθνές δίκαιο και τις διεθνείς συνθήκες, ενώ διατηρεί το δικαίωμα της μονομερούς ανακήρυξης και εκμετάλλευσης της ΑΟΖ της, με βάση τα αδιαπραγμάτευτα θαλάσσια σύνορά της που προς Ανατολάς συμπεριλαμβάνουν το σύμπλεγμα των νήσων Μεγίστης (Καστελλορίζου) και Στρογγύλης.
    Διότι θα είμαστε αμείλικτοι απέναντι στους σύγχρονους Εφιάλτες
    Όποιος, καθ’ οιονδήποτε τρόπο (οικονομικό, διπλωματικό, στρατιωτικό κλπ), σχεδιάζει, επιχειρεί, υποστηρίζει ή ανέχεται από θέση υψηλής ευθύνης, ενώ είχε τη δυνατότητα να αντιδράσει, τη μείωση της ισχύος της χώρας μας σε οικονομικό, γεωπολιτικό, πολιτιστικό, κοινωνικό επίπεδο, θεωρείται προδότης και εχθρός της Πατρίδας και του Ελληνισμού.
    Για τον λόγο αυτό θα επιδιώξουμε την παραδειγματική τιμωρία όσων έφεραν τη χώρα μας σε αυτήν τη δεινή θέση. Θα ανακτήσουμε τον έλεγχο του δανεισμού της χώρας. Θα ελέγξουμε τις μεγάλες συμβάσεις που σύναψε το ελληνικό δημόσιο τα τελευταία 5 έτη. Σε όσες περιπτώσεις διαπιστωθεί ότι υπήρξε κερδοσκοπία εις βάρος της Ελλάδας, θα αγωνιστούμε για την διαγραφή του αντιστοίχου ποσού χρέους και την ακύρωση των όρων των μνημονίων και των συμβάσεων, που παραχωρούν την εθνική μας κυριαρχία και καθιστούν τη χώρα μας φόρου υποτελή. Τα χρήματα που αποκτήθηκαν παράνομα εις βάρος του δημοσίου θα επιστραφούν πάραυτα στον ελληνικό λαό.
    Θα αντισταθούμε στο ξεπούλημα και την υποτίμηση της περιουσίας του ελληνικού λαού. Διεκδικούμε τις πολεμικές αποζημιώσεις και το κατοχικό δάνειο, αλλάζουμε άρδην το φορολογικό πλαίσιο για φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις και επανεκκινούμε άμεσα τις παραγωγικές διαδικασίες για την οικονομική ανάπτυξη της χώρας. 
    Διότι η ελληνική φιλοξενία πρέπει να παρέχεται σε όσους τιμούν τη χώρα μας και σέβονται τους νόμους της
    Η Ελλάδα στην παρούσα οικονομική συγκυρία δεν μπορεί να αντέξει άλλους μετανάστες. Θα επιδιώξουμε την άμεση απομάκρυνση όλων των παρανόμων λαθρομεταναστών και την αλλαγή της επαχθούς σχετικής Ευρωπαϊκής νομοθεσίας, με την καταγγελία των όρων της Συνθήκης του Δουβλίνου ΙΙ, που αναφέρεται στο θέμα αυτό.
    Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας έχει ξεκάθαρες θέσεις για κάθε τομέα πολιτικής
    Αναμόρφωση των Πολιτειακών Δομών
    Αναθεώρηση των συνταγματικών και νομοθετικών προβλέψεων περί βουλευτικής ασυλίας και ευθύνης υπουργών, με σκοπό την τιμωρία των υπευθύνων για την κατάπτωση της χώρας.
    Θέσπιση ανώτατου χρονικού ορίου στη διάρκεια άσκησης αιρετών δημοσίων αξιωμάτων (δύο θητείες ή οκτώ χρόνια).
    Θέσπιση ασυμβίβαστου της ιδιότητας Βουλευτή και Υπουργού. Βουλευτής που γίνεται Υπουργός παραιτείται της βουλευτικής ιδιότητας, ενώ δεν θα μπορεί να είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές.
    Αναβάθμιση του ρόλου του Προέδρου της Δημοκρατίας ως πραγματικού ρυθμιστή και εγγυητή του δημοκρατικού πολιτεύματος.
    Θέσπιση δυνατότητας δημοψηφίσματος με λαϊκή πρωτοβουλία του ½ του εκλογικού σώματος ή με πρωτοβουλία του Προέδρου της Δημοκρατίας για σημαντικά θέματα. Κατοχύρωση του δικαιώματος της λαϊκής αρνησικυρίας.
    Ελεύθερη Οικονομία σημαίνει απρόσκοπτη Ανάπτυξη
    Καμία εμπλοκή του δημόσιου τομέα σε επιχειρηματικές δραστηριότητες, παρά μόνον σε αυτές που έχουν αποκλειστικώς χαρακτήρα κοινής ωφέλειας, εθνικής ασφάλειας και σε έργα υποδομής εθνικής εμβέλειας.
    Το κράτος έχει μόνον ρυθμιστικό, εποπτικό και επιτελικό ρόλο, περιοριζόμενο σε στοχευμένες ενισχυτικές δραστηριότητες, σε συγκεκριμένους τομείς, διότι υποχρέωση του κράτους είναι να δημιουργεί ευνοϊκό περιβάλλον για την παραγωγή πλούτου από τον ιδιωτικό τομέα.
    Το φορολογικό σύστημα πρέπει να είναι σταθερό, δίκαιο και ορθολογικό και να ενθαρρύνει την επιχειρηματικότητα.
    Αξιοποιούμε τους εθνικούς μας πόρους, όπως είναι το δικαίωμα κάθε κυρίαρχου κράτους και δεν τους εκχωρούμε έναντι χρεών και υπερεθνικών συμφερόντων.
    Διαφυλάττουμε την Ελληνική Παιδεία, την Ορθοδοξία και τον Ελληνικό Πολιτισμό
    Θεμελιώδης προτεραιότητά μας είναι η διαφύλαξη της ελληνικής παιδείας, της γλώσσας και της ιστορίας μας, που αποτελούν συνδετικούς κρίκους της ελληνικής ομοψυχίας.
    H παιδεία απαιτεί μακροπρόθεσμη στρατηγική πολιτισμικής συνέχειας του ελληνισμού και αποτελεί βασικό όπλο ανάπτυξης και γεωπολιτικής ισχύος.
    Επιδιώκουμε υψηλού επιπέδου δημόσια παιδεία, αλλά προάγουμε τον υγιή ανταγωνισμό με την ιδιωτική πρωτοβουλία.
    Η αναμόρφωση του εκπαιδευτικού συστήματος είναι απαραίτητη, ώστε  να διαμορφώνονται ενσυνείδητοι πολίτες με δεξιότητες που θα τους επιτρέπουν να αντεπεξέλθουν στο παγκόσμιο ανταγωνιστικό περιβάλλον.
    Υπερασπιζόμαστε την Ορθοδοξία με σεβασμό των υπολοίπων αναγνωρισμένων θρησκειών του κράτους (άρθρο 3 του Συντάγματος).
    Το Κράτος ευημερεί όταν οι Πολίτες ευημερούν
    Το κράτος οφείλει να εφαρμόζει αποτελεσματική αναδιανεμητική πολιτική, με κάλυψη των πραγματικά αδυνάτων από τον ιδιωτικώς παραγόμενο πλούτο, διασφαλίζοντας ένα ελάχιστο επίπεδο διαβίωσης για όλους τους Έλληνες.
    Άμεση αποκατάσταση της οικογένειας ως θεμελιώδους κοινωνικής αξίας και ως προστατευόμενου θεσμού για την δημογραφική βιωσιμότητα του ελληνικού έθνους.
    Άμεση εξυγίανση του ασφαλιστικού συστήματος και της δημόσιας υγείας, κατά τα ευρωπαϊκά  πρότυπα, για να καλύπτουν όλους τους Έλληνες ασφαλισμένους και φορολογούμενους.
    Ισχυρή Άμυνα και Εξωτερική Πολιτική σημαίνουν δυνατή Ελλάδα
    Η ισχυρή αμυντική αποτρεπτική δύναμη αποτελεί απαραίτητο εργαλείο άσκησης αποτελεσματικής και εθνικά επωφελούς εξωτερικής πολιτικής.
    Άμεσος καθορισμός των ΑΟΖ με βάση το διεθνές δίκαιο και τις διεθνείς συνθήκες, και εν ανάγκη χρήση του νόμιμου δικαιώματος μονομερούς ανακήρυξης της Ελληνικής ΑΟΖ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου