Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

10. Εκδήλωση Ενδιαφέροντος στη Νέα Ιστοσελίδα του ΑΟΟΑ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
10. Εκδήλωση Ενδιαφέροντος στη Νέα Ιστοσελίδα του ΑΟΟΑ
ΑΥΤΟΝΟΜΟΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΠΙΝΔΟΥ &ΚΑΤΕΧΑΚΗ ΠΑΠΑΓΟΥ Τ.Κ. 15669
Τηλέφ. 210-6577401 Τηλεομοιοτ. 210-6533487 e-mail:  aooa@otenet.gr
ΘΕΜΑ   :    Εκδήλωση Ενδιαφέροντος στη Νέα Ιστοσελίδα του ΑΟΟΑ
          1.      Σας γνωρίζουμε, ότι ο Οργανισμός έθεσε σε λειτουργία τη νέα του διαδραστική ιστοσελίδα, με την ίδια διεύθυνση (www.aooa.gr), στην οποία θα έχουν πρόσβαση για ενημέρωση άπαντες (μέλη του ΑΟΟΑ και μη).
          2.      Οι παραπάνω θα μπορούν να ενημερώνονται, όπως μέχρι σήμερα για τις δραστηριότητες του ΑΟΟΑ, για θέματα που βρίσκονται σε εξέλιξη και επιπλέον μόνο τα μέλη,θα μπορούν να εκδηλώνουν το ενδιαφέρον τους για μελλοντικά προγράμματα του Οργανισμού, στο σύνδεσμο, με τίτλο «Μελλοντικά Προγράμματα»
          3.      Ο παραπάνω σύνδεσμος περιλαμβάνει:
                   α.      Φωτογραφικό υλικό για κάθε πρόγραμμα ανά πόλη.
                   β.      Έξι (6) φόρμες, οι οποίες μπορούν να συμπληρωθούν μόνο από τα μέλη, όπως παρακάτω:
                            (1)     Φόρμα «1», η οποία δίνει τη δυνατότητα στα μέλη να εκδηλώσουν την επιθυμία τους για την επιλογή διαμερίσματος (όροφο, τετραγωνικά), σε πολυκατοικίες που έχει προγραμματιστεί η κατασκευή τους στην Καλαμαριά, στην Καστοριά, στη Λάρισα, στα Ιωάννινα και στην Κόρινθο.
                            (2)     Φόρμα «2», η οποία δίνει τη δυνατότητα στα μέλη να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους όσον αφορά στην πόλη που επιθυμούν να κατασκευασθούν πολυκατοικίες, σε υφιστάμενες ιδιοκτησίες ΤΕΘΑ, για τις οποίες έχουν γίνει ή πρόκειται να γίνουν ενέργειες για την αγορά τους εκ μέρους του ΑΟΟΑ (προσοχή: 2 επιλογές).
                            (3)     Φόρμα «3», η οποία δίνει τη δυνατότητα στα μέλη να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους όσον αφορά στην πόλη που επιθυμούν τη διάθεση οικοπέδων, σε ιδιοκτησίες ΤΕΘΑ, για τις οποίες έχουν γίνει ή πρόκειται να γίνουν ενέργειες για την αγορά τους εκ μέρους του ΑΟΟΑ. (προσοχή: 2 επιλογές).
                            (4)     Φόρμα «4», η οποία δίνει τη δυνατότητα στα μέλη να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για αγορά κατοικίας, σε υφιστάμενα ΣΟΑ - Λέσχες, ιδιοκτησίας ΤΕΘΑ, για τα οποία δυνατόν να γίνουν ενέργειες για την αγορά τους εκ μέρους του ΑΟΟΑ και τη διάθεσή τους,μετά από πλήρη ανακαίνιση.
                            (5)     Φόρμα «5», η οποία απαιτείται στον Οργανισμό, για στατιστικούς λόγους, προκειμένου να γνωρίζει τις επιθυμίες των μελών του, όσον αφορά στα τετραγωνικά μέτρα ή στον αριθμό υπνοδωματίων της οικίας, που θα ήθελαν να αγοράσουν, καθώς και στον τρόπο αποπληρωμής αυτής (προσοχή: 2 επιλογές).
                            (6)     Φόρμα «6», η οποία αφορά στοιχεία του μέλους (διεύθυνση, τηλέφωνο σταθερό – κινητό, και κυρίως ηλεκτρονικό ταχυδρομείο), για την ενημέρωση των αρχείων του Οργανισμού, προκειμένου να υπάρχει η δυνατότητα ταχείας και άμεσης επικοινωνίας.
                   γ.      Διευκρινίζεται ότι το μέλος έχει τη δυνατότητα να συμπληρώσει όσες από τις παραπάνω φόρμες επιθυμεί.
          3.      Τα μέλη, που επιθυμούν να συμπληρώσουν τις φόρμες, επιλέγουν τις προτιμήσεις τους. Στη συνέχεια, εφόσον πατήσουν «Υποβολή», θα εμφανιστεί η φόρμα εγγραφής, την οποία υποχρεωτικά πρέπει να συμπληρώσουν, με τα στοιχεία τους ή τα στοιχεία του αρχικού δικαιούχου (σε περίπτωση υποκατάστασης), όπως τον Αριθμό Μητρώου (ως εν ενεργεία Αξκού ή Ανθστή), Ονοματεπώνυμο και Όνομα Πατρός όπως αυτά αναφέρονται στα επίσημα έγγραφα. Διευκρινίζεται ότι:
                   α.      Η συμπλήρωση της συγκεκριμένης φόρμας απαιτείται μόνο την πρώτη φορά. Τις επόμενες φορά που το μέλος θα επισκέπτεται την ιστοσελίδα του Οργανισμού και μόνο σε περίπτωση που ενδιαφέρεται να υποβάλει κάποια φόρμα, τότε κάνει είσοδο, δηλώνοντας Ονοματεπώνυμο, Αρ. Μητρώου και στη συνεχεία πατάει «Σύνδεση».
                   β.      Να δοθεί προσοχή:
                            (1)     Στο πεδίο «Ονοματεπώνυμο» γράφεται το Όνομα και το Επώνυμο (με αυτή τη σειρά), όπως αυτά αναφέρονται στα επίσημα έγγραφα. Για παράδειγμα, Γεώργιος και όχι Γιώργος, γιατί σε αντίθετη περίπτωση δεν θα γίνονται αποδεκτά από το σύστημα και η εγγραφή δεν θα δύναται να πραγματοποιηθεί.
                            (2)     Στα πεδία «Αρ. Μητρώου», όπου απαιτείται ο Αριθμός Μητρώου του αρχικού μέλους, να συμπληρώνεται όπως αυτό αναφέρεται στα επίσημα έγγραφα, αλλά υποχρεωτικά με επτά (7) ψηφία (πχ 0013012 ή 00Υ-147), τοποθετώντας έμπροσθεν του αριθμού αντίστοιχα μηδενικά.
                   γ.      Σε περίπτωση που το μέλος επιθυμεί την εκ νέου συμπλήρωση οποιασδήποτε φόρμας, μπορεί να την πραγματοποιήσει, γνωρίζοντας ότι από τον Οργανισμό θα λαμβάνεται υπόψη μόνο η τελευταία συμπληρωμένη φόρμα με την αντίστοιχη προτίμηση, καθόσον θα αναιρούνται αυτόματα οι προηγούμενες.
          4.      Παρακαλούμε για την ενημέρωσή σας
Αντιστράτηγος Αθανάσιος Κουτρουμπέλης
Γενικός Διευθυντής ΑΟΟΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου