Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022

ΧΡΙΣΤΙΑΝΙSΜOS

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ΦΙΛΩΝ


 

1 σχόλιο:

  1. Ένα κείμενο γεμάτο αντιφάσεις, όπως το ίδιο αντιφατικός -και εγκληματικός- είναι ο Χριστιανισμός, που σκοπός έχει να τον βγάλει λάδι, δλδ. να δώσει συγχωροχάρτι στο «γλυκύτατο» Ιησού, την (δήθεν) προσωποποίηση της αγάπης, από το τερατούργημα που όμως το ίδρυσε ο ίδιος, ξεχνώντας, ο αρθρογράφος, προφανώς το βασικό δόγμα της θρησκείας του· πως απολύτως τίποτα δε γίνεται χωρίς τη Θεία Θέληση -Θέλημα, εν προκειμένω του Ενσαρκωμένου Θεού Λόγου (Ιησού)!
    Συνεπώς για το οποιοδήποτε κακό συμβαίνει στην ανθρωπότητα το 100% της ευθύνης βαρύνει τον ίδιο, αφού χωρίς τη δική του θέλησή και το παραμικρό φυλλαράκι δεν μπορεί να πέσει από το δένδρο.
    Αυτός ανέχεται τις εγκληματικές ανθρώπινες ενέργειες τις κυβερνήσεις, τους πολέμους. Αυτός είναι μέσα και οδηγεί την ανθρώπινη Ιστορία μέχρι Συντελείας του Κόσμου και Δευτέρας του Παρουσίας όπου θα γίνει και το μεγάλο πανηγύρι· ο διαχωρισμός των αμνοεριφίων! Αυτός, ακόμα και με τα υποτιθέμενα θαύματά του διαμορφώνει τον ρου της Ιστορίας κατά το δοκούν. Και φυσικά: «Ήταν θέλημα Θεού η Πόλη να τουρκέψει».
    Το Χριστιανικό Σύμβολο της Πίστεως είναι Δογματικά ξεκάθαρο. Αν ο αρθρογράφος έχει ενστάσεις επί του σχολίου ας ψάξει να βρει σε ποιά αίρεση ανήκει.
    ΥΓ. «Πίστευε τοις θαύμασι και μη ερεύνα λογισμοίς το γενόμενον», είναι το ολοκληρωμένο και το ορθό. Δλδ. Πίστευε ότι σου πλασάρουν και μη την πολυψάχνεις!


    ΑπάντησηΔιαγραφή