Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022

ΔΕΛΤΙΟ ΕΞΕΛΙΞΕΩΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ (26/1/2022)

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ


 

3 σχόλια:

  1. Ανδρεα ειναι ο πιο ενδιαφερον πινακας στατιστικων που βλεπουμε στο διαδικτυο αυτος που βαζεις καθε μερα, ομως φιλε μου σε παρακαλω διορθωσε την 25/1 σου αφησα σχετικο μηνυμα χθες....
    Ευχαριστω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σάς αναμεταδίδω το τρίτο μέρος τού πολύ ανησυχητικού άρθρου τού Πρέσβεως επί Τιμή Περικλή Νεάρχου:

    γ. Ο Κίνδυνος απο την Παράνομη Μετανάστευση Μουσουλμάνων φίλων καί συμμάχων τής Τουρκίας.

    Εχουμε αναφερθει επανειλημμένα σ' αυτό το θέμα.Το αναφέρουμε και στη σημερινή ανάρτηση , γιατί περιλαμβάνεται και αυτό στα θέματα που θέλει η Κυβέρνηση να συγκαλύψει με το θόρυβο για τα Ραφάλ. Καλά και αγια τα Ραφάλ,αλλά όμως απαραίτητος ορος μιας αποτελεσματικης εθνικης αμυνας ειναι η διαφύλαξη της εθνικης συνοχης και της εσωτερικης εθνικης ασφάλειας. Δυστυχως , Κυβερνήσεις και κόμματα , με ακριτο ιδεολογισμό , πολιτική ακρισία και στρατη γική μυωπία , επέτρεψαν να μετατραπει η χώρα κυριολεκτικά σε ξέφραγο αμπέλι και να δημιουργηθει εκ του ΜΗ οντος ενα νέο εθνικό πρόβλημα , που απειλει την ιδια την εθνική ταυτότητα της χώρας.
    Αντί , εστω και πολύ καθυστερημένα , να ληφθουν μέτρα για την αντιμετώπιση του σοβαρού αυτού προβλήματος , επιχειρείται φυγή προς τα εμπρός , με διακηρύξεις , δια στόματος του Πρωθυπουργου αλλά και τής ΠτΔ , για " λύση " δηθεν του δημογραφικου προβλήματος της χώρας , με τη νομιμοποίηση και μόνιμη εγκατάσταση ολων των παρανόμων μεταναστων, προερχομένων μαλιστα , στην πολύ μεγάλη πλειοψηφία τους, απο Μουσουλμανικές χωρες , που ειναι στρατηγικοί σύμμαχοι της Αγκυρας.
    Ειχα την ευκαιρία να επισκεφθω , πριν λίγες μέρες , τα δοκιμαζόμενα νησιά του Ανατολικου Αιγαίου. Ειδα απο κοντα τις τερατώδεις νέες δομές που σχεδιάζονται και κατασκευάζονται.Φαίνεται απίστευτη η απρονοησία των κυβερνώντων ενώπιον του προφανους κινδύνου οι δομές αυτές να εξελιχθουν σε Ισλαμουπόλεις, με οτι αυτό σημαινει για το Αιγαιο η τον Εβρο , και σε επικίνδυνες εστίες για την εθνική ασφάλεια της χώρας.Ειδα την αγωνία και την ανησυχία των νησιωτων για το πρόβλημα αυτό , που τους βρήκε , αλλά και την αποφασιστικότητα να αγωνισθουν για να ξαναπάρουν πίσω το νησί τους και τη ζωή τους.Ο αγώνας τους ειναι σύμβολο για ολο τον Ελληνικό λαό.Μόνο με τη δική του μαζική κινητοποίηση και αντίδραση, θα υποχρεωθουν οι κυβερνωντες και οι συνοδοιπόροι τους ν ' αντιληφθουν οτι το πρόβλημα των παρανόμων μεταναστων δεν ειναι ανθρωπιστικό, οπως ανακριβως παρουσιάζεται , με αμάλγαμα προσφύγων και μη , αλλά στρατηγικό , που εργαλειοποιειται και χειραγωγειται απο την Αγκυρα.Πάνω στη βάση αυτή , η λύση δεν μπορει να ειναι συμπληρωματική προς τη στρατηγική και τις γεωπολιτικές επιδιώξεις της Αγκυρας.
    Περικλής Νεάρχου ,
    Πρέσβυς ε. τ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σάς αναμεταδίδω το τέταρτο μέρος τού πολύ ανησυχητικού άρθρου τού Πρέσβεως επί Τιμή Περικλή Νεάρχου:

    δ. Ο Κίνδυνος απο τήν Παράνομη Μετανάστευση Μουσουλμάνων φίλων καί συμμάχων τής Τουρκίας.

    Εχουμε αναφερθει επανειλημμένα σ' αυτό το θέμα.Το αναφέρουμε και στη σημερινή ανάρτηση , γιατί περιλαμβάνεται και αυτό στα θέματα που θέλει ως φαίνεται η Κυβέρνηση να συγκαλύψει με το θόρυβο για τα Ραφάλ. Καλά και αγια τα Ραφάλ,αλλά όμως απαραίτητος ορος μιας αποτελεσματικης εθνικης αμυνας ειναι η διαφύλαξη της εθνικης συνοχης και της εσωτερικης εθνικης ασφάλειας.
    Δυστυχως όμως , Κυβερνήσεις και κόμματα , με ακριτο ιδεολογισμό , πολιτική ακρισία και στρατη γική μυωπία , επέτρεψαν να μετατραπει η χώρα κυριολεκτικά σε ξέφραγο αμπέλι και να δημιουργηθει εκ του ΜΗ οντος ενα νέο εθνικό πρόβλημα , που απειλει την ιδια την εθνική ταυτότητα της χώρας.
    Αντί λοιπόν, εστω και πολύ καθυστερημένα , να ληφθουν μέτρα για την αντιμετώπιση του σοβαρού αυτού προβλήματος , επιχειρείται φυγή προς τα εμπρός , με διακηρύξεις , δια στόματος του Πρωθυπουργου αλλά και τής ΠτΔ , για " λύση " δηθεν του δημογραφικου προβλήματος της χώρας , με τη νομιμοποίηση και μόνιμη εγκατάσταση ολων των παρανόμων μεταναστων, προερχομένων μαλιστα , στην πολύ μεγάλη πλειοψηφία τους, απο Μουσουλμανικές χωρες , που ειναι στρατηγικοί σύμμαχοι της Αγκυρας.
    Ειχα την ευκαιρία να επισκεφθω , πριν λίγες μέρες , τα δοκιμαζόμενα νησιά του Ανατολικου Αιγαίου. Ειδα απο κοντα τις τερατώδεις νέες δομές που σχεδιάζονται και κατασκευάζονται.Φαίνεται απίστευτη η απρονοησία των κυβερνώντων ενώπιον του προφανους κινδύνου οι δομές αυτές να εξελιχθουν σε Ισλαμουπόλεις, με οτι αυτό σημαινει για το Αιγαιο η τον Εβρο , και σε επικίνδυνες εστίες για την εθνική ασφάλεια της χώρας.Ειδα την αγωνία και την ανησυχία των νησιωτων για το πρόβλημα αυτό , που τους βρήκε , αλλά και την αποφασιστικότητα να αγωνισθουν για να ξαναπάρουν πίσω το νησί τους και τη ζωή τους. Ο αγώνας τους ειναι σύμβολο για ολο τον Ελληνικό λαό.Μόνο με τη δική του μαζική κινητοποίηση και αντίδραση, θα υποχρεωθουν οι κυβερνωντες και οι συνοδοιπόροι τους ν ' αντιληφθουν οτι το πρόβλημα των παρανόμων μεταναστων ΔΈΝ ειναι ανθρωπιστικό, οπως ανακριβως αλλά και ψευδέστατα παρουσιάζεται , με αμάλγαμα προσφύγων και μη , αλλά καθαρά στρατηγικό , που εργαλειοποιειται και χειραγωγειται απο την Αγκυρα.
    Πάνω στη βάση αυτή , η λύση ΔΈΝ μπορει να ειναι συμπληρωματική προς τη στρατηγική και τις γεωπολιτικές επιδιώξεις της Αγκυρας.

    Περικλής Νεάρχου ,
    Πρέσβυς ε. τ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή