Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022

Ποιοι άνθρωποι είναι πιο ευάλωτοι στην παραπληροφόρηση για τα εμβόλια

ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΙ ΑΠΟ ΚΕΙ  


 

11 σχόλια:

  1. Καμμια καταθλιψη δεν εχουν οσοι ειναι κατα του εμβολιασμου κοβιντ.
    Το αντιθετο....
    Κι αυτο διοτι δεν αποδεχονται τον τρομο που σπερνουν τα συστημικα ΜΜΕ...καθως και διοτι εχουν πολυπλευρη ενημερωση μεσω του διαδικτυου ακουγοντας τις φιμωμενες στα ΜΜΕ φωνες των μη συστημικων επιστημονων.

    Δυστυχως λοιπον η πιο ευαλωτη ομαδα στην παραπληροφορηση ειναι οι ηλικιωμενοι. Αυτοι που κατα κανονα δεν εχουν προσβαση στο διαδικτυο και εχουν σαν μοναδικη πηγη ενημερωσης τα ξεπουλημενα ΜΜΕ, τον Ευαγγελατο, την Σκατιανα, την Παγωνη, τον Βασιλακοπουλο, τον Πορτοσαλτε, τον Σαρηγιαννη, την Γκαγκα, τον Μητσοτακη, τον Πλευρη, τον Γεωργιαδη, τον Βοριδη, τον Βατοπουλο κι ολη αυτην την τρομολαγνα κουστωδια της νεας ταξης....
    Σιγουρα αυτοι ολοι που εμπιστευονται για την ενημερωση τους ολο αυτον τον σιχαμερο οχετο κινδυνευουν να παθουν και κατσθλιψη πολυ περισσοτερο απο τους υπολοιπους καθως ο τρομος ποτε δεν ηταν καλος συμβουλος του ανθρωπου....
    Ταυτοχρονα ο τρομος τον οδηγει και σε πραγματα επικινδυνα και αμφιβολου καταστασης οπως ο πειραματικος εμβολιασμος ο οποιος μεν φαινεται να προστατευει προσωρινως και γενικως απο την σοβαρη νοσηση απο τον κορωνοιο (με μπολικες εξαιρεσεις) αλλα δυστυχως οπως φαινεται σε πολλες περιπτωσεις οδηγει σε σοβαρες βραχυπροθεσμες, μεσοπροθεσμες πατενεργειες που μπορουν να επιφερουν ακομα και ξαφνικο θανατο ειδικα στις νεωτερες ηλικιες...
    Για τις μακροχρονιες συνεπειες η επιστημη ακομα ψαχνεται....

    Οπως και να εχει ειναι ευτυχημα το οτι μια μια οι χωρες της Ευρωπης επιλεγουν να αφησουν πισω τους την νεοταξικη τρομολαγνεια και τα περιοριστικα της ελευθεριας μετρα και να συνεχισουν την πορεια τους επαναφεροντας την δημοκρατια και το κρατος δικαιου καθως και τα ατομικα δικαιωματα των πολιτων που εδω και δυο χρονια η υγειονομικη δικτατορια εχει εξαφανιση ειδικα στην πατριδα μας που πρωτοστατει στο νεοταξικο φασιστικο αισχος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΠΟΥ ΦΘΑΣΑΜΕ. ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΥΨΗΛΟ ΔΕΙΚΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΜΗΣ, ΟΙ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΤΑΘΛΗΠΤΙΚΟΥΣ. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΔΑΥΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΠΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΑΣΧΟΥΝ ΑΠΟ ΒΑΡΙΑ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ, ΕΝΩ ΟΙ ΑΜΠΟΛΙΑΣΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΥΓΙΕΙΣ;;;;;; ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΗΤΕΣ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΕΡΕΥΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απαντήσεις
    1. ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Ή ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ; Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.
      Η Βουλγαρία και η Ρουμανία υστερούν δραματικά, ως τα δύο λιγότερο εμβολιασμένα κράτη της ΕΕ, με μόλις 22% και 33% του ενήλικου πληθυσμού τους να είναι πλήρως εμβολιασμένοι.
      Η Γαλλία, η Ισπανία, η Δανία και η Πορτογαλία, έχουν ξεπεράσει το 80% στην εμβολιαστική κάλυψη.

      Διαγραφή
    2. ΚΥΡΙΕ ΑΘΑΝΑΣΙΕ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ, ΕΧΩ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΟΤΙ Ο ΔΕΙΚΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΟΠΕΙ ΤΟ ΓΕΛΙΟ. ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΔΟΣΗ ΤΗΝ ΦΑΡΜΑΚΕΡΗ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ ΤΟ ΚΑΤΟΣΤΑΡΙΚΟ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΥΤΟΑΝΟΣΟ, ΤΗΝ ΑΝΑΠΗΡΙΑ Ή ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ.

      Διαγραφή
    3. ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ ΙΩΑΝΝΗ

      1ον ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΩ ΜΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ. ΕΝΩ ΕΣΥ ΟΧΙ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΠΟ ΤΑΠΕΙΝΟΦΡΟΣΥΝΗ.
      2ον ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΑ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ, ΠΟΛΥ ΔΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ ΥΨΟΣ ΑΥΤΗΣ, ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΕΣΥ, ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ (ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΑΦΙΕΡΩΣΕΣ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗ).
      3ον ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ ΟΥΔΟΛΩΣ ΤΟΝ ΥΨΗΛΟ ΔΕΙΚΤΗ ΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΜΗΛΟΤΑΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ, ΓΙΑΥΤΟ ΑΛΩΣΤΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ Η ΜΗ (ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΞΕΡΕΤΕ)
      4ον ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΔΟΣΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΜΒΟΛΙΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ, ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ 65 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ, ΟΠΩΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ, ΓΙΑΥΤΟ ΠΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΑ ΤΙ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ, ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ , Κ.Λ.Π.
      5ον ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ, ΑΥΤΟ ΜΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΝΑ ΣΚΕΠΤΟΜΑΙ ΑΝΟΗΤΩΣ ΚΑΙ ΒΛΑΚΩΔΩΣ, ( ΧΑΜΗΛΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΓΑΡ), ΕΣΑΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ, (ΑΝ ΠΑΡΕΛΠΙΔΑ ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΘΟΣ), ΥΨΗΛΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΓΑΡ
      6ον Σ΄ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΥΠΟΤΙΜΗΣΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΕΧΤΗΚΕΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ Μ΄ΕΝΑ ΧΑΖΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΧΑΜΗΛΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΕΔΕΙΞΕΣ ΤΟΣΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΑΞΙΑ ΣΕ ΑΝΑΞΙΑ ΛΟΓΟΥ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ. ΘΕΩΡΩ ΤΙΜΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΣΘΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΩΦΕΛΕΙΘΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΑΣ.
      ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ "ΧΛΕΥΑΣΑ" ΠΑΡΑ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΜΟΥ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ, ΕΥΕΛΠΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΥΨΗΛΟ ΣΑΣ ΔΕΙΚΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΤΕ ΕΜΕ ΤΟΝ ΑΝΟΗΤΟ.

      Διαγραφή
    4. ΚΥΡΙΕ ΑΘΑΝΑΣΙΕ, Ο ΔΕΙΚΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 128, ΔΗΛΑΔΗ ΑΡΚΕΤΑ ΥΨΗΛΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ. ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ (ΤΟΤΕ) ΜΕ 19,7 ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΕΠΙΣΗΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΜΟΥ ΟΝΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟ "ΙΩΑΝΝΗΣ". ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΧΕΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΣΕΒΑΣΤΗ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ. ΟΜΩΣ ΑΝΑΡΡΩΤΗΘΗΚΑΤΕ ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΩΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΠΟΤΕ Η ΑΛΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ;;;; ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΛΑΒΑΝ 40 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΨΕΠ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ;;;; ΜΕ ΤΑ 40 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΣΕΣ ΜΕΘ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ;;;;;;

      Διαγραφή
  4. ΚΥΡΙΕ ΙΩΑΝΝΗ
    ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ. ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΙΚΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ. ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΑΡΝΗΘΗΚΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ, ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΑΠΡΙΟΡΙ ΘΕΩΡΕΙΣ ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΝΟΗΤΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ (Η ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ?). ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΣΑ ,ΑΝ ΠΡΟΣΕΞΕΣ, ΤΗΝ ΟΡΘΟΤΗΤΑ Η ΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ, ΔΙΕΡΩΤΩΜΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΧΩ ΕΓΩ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΦΙΜΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ, ΑΚΟΜΗ ΚΙ΄ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΤΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΝΕΜΠΟΔΙΣΤΑ Ή ΕΣΤΩ ΜΕ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΩΣ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ Σ΄ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ, (ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΧΙΟΣ, ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΕ ΤΟΠΙΚΉ ΚΛΙΜΑΚΑ) ΒΕΒΑΙΩΣ ΔΕΝ ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΡΙΖΟΜΑΙ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ. ΕΓΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ:
    1. ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ?
    Α. ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΥΘΙΣΜΌ? ( Ας ΑΦΉΣΟΥΝ ΤΟΝ ΙΟ-ΙΟΥΣ ΝΑ ΛΗΤΟΥΡΓΉΣΟΥΝ)
    Β. ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ? (ΘΑ ΤΟ ΕΠΕΤΡΕΠΑΝ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΑΛΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ?)
    Γ. ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ? ( ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΜΒΟΛΙΑ, ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΑΡΜΑΚΑ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΔΝΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟιΔΕΑΣΟΥΝ ΜΑΛΙΣΤΑ?)
    ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ"......ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΧΕΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΣΕΒΑΣΤΗ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ...." ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΝΣΤΕΡΝΙΖΟΜΑΙ ΠΛΗΡΩΣ. ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΕΚΛΙΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΒΛΕΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΔΙΟΠΤΕΥΣΗ ΔΙΑΦΟΕΡΕΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤ΄ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ Ο ΕΝΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΔΥΟ. ΥΓΙΕΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΥΡΙΕ ΑΘΑΝΑΣΙΕ, Ο ΙΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ. ΟΜΩΣ ΑΠΕΔΕΙΧΘΗ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΔΕΝ ΠΑΡΕΧΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, ΔΙΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΟΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΘ ΚΑΙ ΑΠΟΘΝΗΣΚΟΥΝ. ΜΕ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΟΥΝ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΑΣΗ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΕΝΑ ΕΝΙΑΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΛΙΜΑΚΑ. ΑΥΤΑ ΣΑΣ ΤΑ ΓΡΑΦΩ, ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ, ΥΠΗΡΞΑ ΠΡΩΗΝ ΤΕΚΤΟΝΑΣ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 90 ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ. ΒΕΒΑΙΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ SARS ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ, ΟΧΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

      Διαγραφή
    2. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΑΡΕΛΕΙΨΑ: ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ, ΟΥΤΕ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΑ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΑ ΟΝΤΑ, ΠΛΗΡΩΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΜΕΡΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΣΚΗΣΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑΝ ΣΤΗΝ "ΕΞΟΥΣΙΑ".

      Διαγραφή
  5. ΚΥΡΙΕ ΙΩΑΝΝΗ
    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ, ΚΑΡΑΤΑΩ ΤΟ ΠΡΩΗΝ ΤΕΚΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΔΩ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή