Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (28/6/2018)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (28/6/2018)
Ανδρέας
     Με αφορμή την δήλωση Τσίπρα ( «είμαστε πολύ σκληροί για να πεθάνουμε») από το Λονδίνο για την ανεξαρτητοποίηση Λαζαρίδη.
   Μία αντιπροσωπεία από τρείς βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ταξιδεύει για το Κέηπ Τάουν, για την συμμετοχή σε ένα συνέδριο. Το αεροπλάνο, στην μέση της απόστασης, παθαίνει βλάβη και πέφτει στη ζούγκλα κοντά στο Κογκό.
   Εκεί ζούσε μια φυλή ανθρωποφάγων. Με το που έπεσε το αεροπλάνο, οι ιθαγενείς έτρεξαν γρήγορα και τους έπιασαν, για να προλάβουν την διπλανή φυλή. Τους πήγαν στον φύλαρχο, ο οποίος πανηγύρισε και είπε στους υπηκόους του ιθαγενείς πως την επόμενη μέρα, θα έχουν μεγάλο γλέντι, με την συνοδεία τάμ – τάμ, κατα το οποίο θα φάνε τους βουλευτές. Και μάλιστα, έδωσε και οδηγίες στους μαγείρους της φυλής.
   Οι μάγειροι, αποφάσισαν να ψήσουν στη σούβλα τον έναν, να κάνουν στο φούρνο με πατάτες τον δεύτερο και να βράσουν με καρότα, σέλινα και κρεμμύδια τον τρίτο. Άρχισαν το ψήσιμο από βραδύς, και την άλλη μέρα το μεσημέρι, το «φαγητό» ήταν έτοιμο.
   Μαζεύεται όλη η φυλή, μοιράζονται τους ψημένους βουλευτές και αρχίζουν να τρώνε. Όμως, ο φύλαρχος παρατήρησε πως κανένας δεν μπορούσε να φάει κρέας, και έτρωγαν μόνο πατάτες, καρότα κτλ. Φώναξε λοιπόν τον μάγο της φυλής και τον ρώτησε γιατί οι υπήκοοί του δεν τρώνε το τόσο εκλεκτό έδεσμα που τους προσέφερε.
   Ό μάγος, αφού έκανε μια βόλτα στα τραπέζια και ρώτησε, γύρισε στον φύλαρχο και του είπε: «ΒΑΣΙΛΙΑ ΜΟΥ, ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟΙ. ΔΕΝ ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!
------------------------------------------------
    ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟΝ !!!!Πώς γίνεται, όλοι εμείς [οι υπόλοιποι],  να έχουμε οικογενειακή ευθύνη όταν τα παιδιά μας πάρουν το "στραβό" δρόμο, αλλά οι Βούτσης (με γιό καταδικασθέντα για ληστεία και απόπειρα δολοφονίας), Δραγασάκης (με κόρη καταδικασθείσα για κατοχή όπλων και εμπορία κοκαίνης), Σκουρλέτης (με γιό καταδικασθέντα για καταστροφές και αντίσταση κατα της Αρχής) , Κουράκης (με τρείς γιούς καταδικασθέντες για ρίψη μολότωφ εναντίον των ΜΑΤ και κατάληψη της βίλας'' Αμαλία''), να μην έχουν καμία ευθύνη, αλλά να είναι Υπουργοί .... δεν μπορώ να το καταλάβω...!!!!!!
Θα μου πείς, μπορεί να είμαι και βλάξ...!!!!( Αυτό πέρασε από το μυαλό φίλου) )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου