Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

Παρουσίαση πολιτικού κόμματος ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗΠαρουσίαση πολιτικού κόμματος ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ  ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΕΦΤΑΣΕ !
    Ο πρόεδρος της  ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ κ. Κυριάκος Βελόπουλος  και τα στελέχη  σας καλούν να παρευρεθείτε την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ στις 18:30  στο ΣΕΦ (αίθουσα Μελίνα Μερκούρη ισόγειο ,είσοδος αθλητών) στην επίσημη παρουσίαση της  ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ και του προγράμματός της στον  ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.
    ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, φτάνει σε κάθε γενιά η στιγμή εκείνη, όπου καλείται να παραδώσει στην επόμενη, έναν κόσμο καλύτερο από αυτόν που βρήκε από την προηγούμενη, όπου το χθες προλαβαίνει το αύριο. Έτσι και οι Έλληνες του σήμερα έχουν την ηθική υποχρέωση να παραδώσουν στα παιδιά τους, μία χώρα, ένα κράτος, καλύτερο από αυτό που παρέλαβαν. Οι κυβερνήσεις των τελευταίων δεκαετιών όμως, φάνηκαν όχι μόνο ασυνεπείς και ανεπαρκείς στην ιστορική αυτή συνέχεια, αλλά θα αφήσουν πίσω, μία κληρονομία χειρότερη από αυτήν που παρέλαβαν.
    Το υπάρχoν ελληνικό πολιτικό σύστημα, είναι εμφανώς αδύναμο να αναγεννήσει την Ελλάδα, αμήχανο να διασφαλίσει την ύπαρξή της στο παγκόσμιο γίγνεσθαι και να διαφυλάξει αναλλοίωτη την παράδοση του ελληνισμού, της ελληνικής οικογένειας και της Oρθοδοξίας.
    Η ιστορία όμως ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ μας καλεί ! Αφού αυτοί δεν μπορούν , έχουμε εμείς το καθήκον να βγούμε μπροστά και να δώσουμε την ΛΥΣΗ στο αδιέξοδο που μας έχουν φέρει ως έθνος. Είναι Η ΛΥΣΗ όχι «διαταγή» από έξωθεν ή οποιαδήποτε δυτικά ή άλλα συμφέροντα, αλλά είναι η δική μας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ.
    Η πατριωτική ανάγκη ήταν, αυτή που έφερε κοντά μία ομάδα ανθρώπων με κοινό τους χαρακτηριστικό την αγάπη για την πατρίδα, την αγάπη για την παράδοση και την δίψα για αλλαγή. Με αρχηγό τον Κυριάκο Βελόπουλο, η ομάδα αυτή έρχεται να δώσει την ΛΥΣΗ στο τέλμα που έχουμε περιέλθει, ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ.
    Στα πλαίσια αυτά, καλείστε λοιπόν ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ και ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΕΣ να σταθείτε δίπλα μας στον αγώνα αυτόν και να στηρίξετε την τελευταία αυτή ευκαιρία που μας δίνεται ώστε να αποκτήσουμε ξανά την εθνική μας υπερηφάνεια, την εθνική μας ταυτότητα και την εθνική μας αξιοπρέπεια.

    Η ιστορική αυτή στιγμή έφτασε! Δίνουμε όλοι το παρών την Παρασκευή στις 7 Οκτωβρίου στις 18:30 στην αίθουσα Μελίνα Μερκούρη στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας!
    Δίνουμε όλοι το παρών να αναγεννηθεί η Ελλάδα μας, δίνουμε όλοι το παρών για να προστατεύσουμε το μέλλον των παιδιών μας! Δίνουμε όλοι το παρών για μια καλύτερη και ελεύθερη Ελλάδα! Για την ΠΑΤΡΙΔΑ μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου