Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

Αντιπροσωπεία της Χρυσής Αυγής στα δοκιμαζόμενα από τους λαθρομετανάστες νησιά του Α. Αιγαίου



ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
Αντιπροσωπεία της Χρυσής Αυγής στα δοκιμαζόμενα από τους λαθρομετανάστες νησιά του Α. Αιγαίου
    Το οριακό σημείο στο οποίο βρίσκονται οι κάτοικοι της Κω, καταδείχθηκε περίτρανα κατά την επίσκεψη στο πολύπαθο νησί κλιμακίου της Χρυσής Αυγής με επικεφαλής τους βουλευτές Ηλία Κασιδιάρη, Ηλία Παναγιώταρο και Νίκο Μίχο.
    Οι εκπρόσωποι του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών έγιναν δεκτοί με έκδηλο ενθουσιασμό από εκατοντάδες νησιώτες, οι οποίοι αντιμετωπίζονται από αδιάφορα έως εχθρικά από την κυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ.
    Είναι δε, τόσο οξύ το πρόβλημα στο νησί με την πλημμυρίδα λαθρομεταναστών και την ασύδοτη δράση τους, ώστε οι κάτοικοι του νησιού απηύθυναν στο κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής την απεγνωσμένη έκκληση που συνοψίζεται στη φράση «Σώστε μας»!
    Οι βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου δεσμεύτηκαν για την έμπρακτη στήριξη της Χρυσής Αυγής στον αγώνα των κατοίκων του νησιού, επισημαίνοντας πως στις προσεχείς εκλογές οι Έλληνες της Κω έχουν δύο επιλογές:
«Είτε να ψηφίσουν Σύριζα και να γίνει η Κως -και η υπόλοιπη Ελλάδα- Πακιστάν, είτε να στηρίξουν τη Χρυσή Αυγή για να γίνει η Κως ξανά Ελλάδα», όπως είπαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου