Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

Η Ζωή ταμπουρώθηκε στη Βουλή!



Η Ζωή ταμπουρώθηκε στη Βουλή!
Moufanet
    Αποφασισμένη να μην εγκαταλείψει αμαχητί το αξίωμά της, φαίνεται πως είναι η Ζωή Κωνσταντοπούλου.   Έτσι, μετά την ανταλλαγή αιχμηρών δηλώσεων και επιστολών με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον πρωθυπουργό, που απέτυχαν να αποτρέψουν τη διάλυση της Βουλής, αποφάσισε να πάρει πιο δραστικά μέτρα.
    Σε κατάσταση που θυμίζει τον Κώστα Πρέκα στο πολυβολείο, από την ταινία «Όχι», η Ζωή Κωνσταντοπούλου έχει στήσει το όπλο στο περβάζι του παραθύρου της και προκαλεί «όποιον κανάγια τολμάει, να έρθει να της πάρει τη Βουλή της» ενώ δεν αφήνει τους υπαλλήλους της Προεδρίας της Δημοκρατίας να πλησιάσουν το κτίριο προκειμένου να θυροκολλήσουν την προκήρυξη των εκλογών.
    Πάντως, όση ώρα βρίσκεται με το χέρι στη σκανδάλη και το μάτι στο στόχαστρο, η Πρόεδρος της Βουλής συνεχίζει να καλεί τους εκπροσώπους των κομμάτων για τη διάσκεψη των προέδρων, ενώ παράλληλα προσπαθεί να εντοπίσει ανάμεσα στους θαμώνες της πλατείας Συντάγματος και τον Γιάννη Στουρνάρα, προκειμένου να τον φέρει υπό την απειλή του όπλου να καταθέσει σε κάποια Επιτροπή της Βουλής.
    Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε πριν λίγο το γραφείο Προέδρου της Βουλής, η κ. Κωνσταντοπούλου, «εφαρμόζει πιστά τον κανονισμό, σύμφωνα με τον οποίο έχει θεσμική υποχρέωση να κάνει σουρωτήρι όποιον αμφισβητήσει το δικαίωμά της να παραμείνει Πρόεδρος της Βουλής, καθώς μόνο εκείνη εγγυάται τη νομιμότητα».
    Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι αστυνομικές δυνάμεις που φρουρούν τη Βουλή έχουν παραμείνει προς το παρόν χαρακτηριστικά αδρανείς, καθώς περιμένουν από την Πρόεδρο να πάρει πίσω την απόφασή της για απαγόρευση χρήσης της τουαλέτας εντός του Κοινοβουλίου.
(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου