Δευτέρα 29 Απριλίου 2019

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (29/4/2019)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (29/4/2019)
    Σήμερα, δεύτερη μέρα του Πάσχα, χρειάζεται και λίγη… αγρανάπαυση! Εχθές, «του δώσαμε και κατάλαβε» του οβελία. Σήμερα, ΦΤΑΝΕΙ! Γιατί είναι και ολίγον προβλήματικό για την υγεία. Η μέρα, επιβάλει «συντήρηση» με τα χτεσινά υπολείματα, που σίγουρα θα υπάρχουν. Υπ’ όψιν, ότι μεθαύριο είναι Πρωτομαγιά και θα ακολουθήσει άλλος οβελίας ( ή κάτι σχετικό), αφού αυτό επιβάλει η παράδοση. Τώρα, για τους εορτασμούς της «Εργατικής Πρωτομαγιάς», έ, να’ χαμε να λέγαμε….
----------------------------------------------------
     Ελάτε τώρα  εσείς, να με πείσετε πως η όλη «περιπέτεια» με την μεταφορά του Αγίου Φωτός, δεν ήταν προμελετημένο κυβερνητικό σκηνικό. Εάν ήταν μια οποιαδήποτε ΚΑΝΟΝΙΚΗ κυβέρνηση, ίσως λέγαμε πως υπήρξαν κάποια προβλήματα κτλ, και ο κόσμος θα το δεχόταν. Με ΑΥΤΗ την κυβέρνηση όμως, αμέσως το μυαλό πάει στην συνωμοσιολογία με άμεσο σκοπό την υποβάθμιση του Αγίου Φωτός. Τους ενόχλησε η επισημότητα; Οι «τιμές αρχηγού κράτους»; Εδώ λοιπόν είναι η κυριολεξία του γνωστού παλιού.. «ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΣ ΔΑΚΤΥΛΟΣ»! Άντε να με πείσει κανεις για το αντίθετο.
----------------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου