Παρασκευή 26 Απριλίου 2019

Οι νέες ταινίες στις μεγάλες οθόνες της Θεσσαλονίκης (25/4-1/5)


Οι νέες ταινίες   στις μεγάλες οθόνες της Θεσσαλονίκης   (25/4-1/5)
Από parallaxi
    Τρεις νέες προσθήκες σας περιμένουν την νέα κινηματογραφική -καθώς και Μεγάλη- εβδομάδα, στις σκοτεινές αίθουσες της Θεσσαλονίκης. Μπορεί να είναι μετρημένες, αλλά σίγουρα αξίζουν την προσοχή σας, είτε είστε μεγάλοι ή μικροί. Μία δυνατή ταινία μυστηρίου και επιστημονικής φαντασίας, ένα δράμα εποχής και η καθιερωμένη παιδική επιλογή, κατάλληλη για τις γιορτινές ημέρες, σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε. Καλή θέαση!
Μαύρη Τρύπα / High Life
Σκηνοθεσία: Κλερ Ντενί
Ηθοποιοί: Ρόμπερτ Πάτινσον, Ζιλιέτ Μπινός, Αντρέ Μπέντζαμιν, Μία Γκοθ
Είδος: Δράμα, Περιπέτεια, Μυστηρίου, Τρόμου, Επιστημονικής Φαντασίας
    Στο Μακρινό Διάστημα. Ο Monte και η κόρη του Willow ζουν μαζί σε ένα διαστημόπλοιο σε απόλυτη απομόνωση. Ένας άντρας που η αυστηρή αυτοπειθαρχία του στέκεται σαν ασπίδα ενάντια σε κάθε επιθυμία, ο Monte, φροντίζει την κοπέλα σαν πατέρας, ενάντια στην θέληση του. Το σπέρμα του χρησιμοποιήθηκε για να γονιμοποιήσει το ωάριο της νέας γυναίκα που την γέννησε. Ήταν και οι δύο μέλη ενός πληρώματος θανατοποινιτών. Πειραματόζωα σε αποστολή. Τώρα έχουν απομείνει μόνο ο Monte και η Willow.Μέσω της κόρης του βιώνει την γέννηση μιας παντοδύναμης αγάπης. Μαζί πατέρας και κόρη προσεγγίζουν τον προορισμό τους, την Μαύρη Τρύπα στην οποία ο χώρος και χρόνος δεν υπάρχουν.
*Σινεμά: Ολύμπιον 1: Πεμ. Δευ. Τρ. Τετ. 19:00 – Πεμ. Κυρ. Δευ. Τρ. Τετ. 21:30 Φαργκάνη Art: 20:15 εκτός Μ. Παρ. και Μ. Σαβ.
Γυναίκες με τα όλα τους / Die göttliche Ordnung / The Divine Order
Σκηνοθεσία: Πέτρα Μπιοντίνα Βόλπε
Ηθοποιοί: Μαρί Λόιενμπεργκερ, Μαξιμίλιαν Σιμόνιτσεκ, Ρέιτσελ Μπραουνσβάιγκ, Σιμπίλ Μπρούνερ, Μάρτα Τζοφόλι, Μπετίνα Στάκι, Νοέ Κρεζτσί, Φιν Σάτερ, Πέτερ Φραϊμπουργκάους
Είδος: Δράμα, Κωμωδία
    Ελβετία 1971. Παρά τις παγκόσμιες κοινωνικές αναταραχές της προηγούμενης δεκαετίας, οι γυναίκες εξακολουθούν να στερούνται το δικαίωμα στην ψήφο. Όταν ο σύζυγος της ταπεινής και υπάκουης νοικοκυράς Νόρας, της απαγορεύει να πιάσει μια εργασία μερικής απασχόλησης, εκείνη νιώθει τόση αγανάκτηση που τελικά την οδηγεί ώστε να γίνει η εμβληματική φιγούρα του φεμινιστικού κινήματος του χωριού της. Όμως αυτή η πρωτόγνωρη διασημότητα θα φέρει ταπείνωση, απειλές, και ένα πιθανό τέλος στο γάμο της, αλλά, εκείνη αρνούμενη να κάνει πίσω, πείθει τις γυναίκες του χωριού της να κάνουν απεργία… και ταυτόχρονα κάνει μερικές εντυπωσιακές ανακαλύψεις σχετικά με τη δική της απελευθέρωση.
*Σινεμά: Μακεδονικόν: Μ. Πέμπτη 18:50 – Κυρ. Δευ.-Τετ. 18:50 – 20:30 – 22:15
Ο Γάτος ο φευγάτος / Cats and Peachtopia
Σκηνοθεσία: Γκάρι Γουάνγκ
Μεταγλωττισμένη στα Ελληνικά
Είδος: Κινούμενα Σχέδια, Περιπέτεια, Οικογενειακή, Κωμωδία
    Ο Φευγάτος, ένας μικρός γάτος που έχει βαρεθεί να περνάει όλη του τη ζωή κλεισμένος στο διαμέρισμα όπου γεννήθηκε, θέλει να ζήσει ελεύθερος στον αληθινό κόσμο! Ο πατέρας του, ο Παντόφλας, έχοντας ζήσει για ένα διάστημα αδέσποτος και γνωρίζοντας τους κινδύνους που κρύβει το άγνωστο, προσπαθεί να τον αποτρέψει… Μια μέρα, ο Φευγάτος αποφασίζει να φύγει από το σπίτι του για να ανακαλύψει τη «Γατοπία» έναν κόσμο μυθικό, κρυμμένο στον πυθμένα μιας λίμνης! Ένα ταξίδι συναρπαστικό αλλά κι επικίνδυνο ξεκινά τόσο για τον ίδιο όσο και για τον πατέρα του που θα προσπαθήσει με όλες του τις δυνάμεις να σώσει τον μονάκριβο γιο του!
*Σινεμά: Cineplexx One Salonica Αίθουσα 2: Κυρ. 17:10 μεταγλ., Αίθουσα 3: Κυρ. 18:00 μεταγλ., Αίθουσα 5: Δευ.-Τετ. 12:30 – 14:30 – 19:20 εμταγλ. Odeon Μακεδονία 5: Δευ.-Τετ. 16:00 Βακούρα 2: Κυρ. 19:30 – Δευ.-Τετ. 18:00 μεταγλ. Κολοσσαίον: Δευ.-Τετ. 15:45 μεταγλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου