Σάββατο 27 Απριλίου 2019

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (27/4/2019)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (27/4/2019)
    Τι είναι καλύτερο, να ταλαιπωρηθείς αύριο 4 – 5 ώρες για τον.. Πασχαλινό οβελία, και όταν τελειώσεις να δέχεσαι κριτική από κάποιους «μόνιμα κρίνοντες» πως το κεφαλάκι ήταν ωμό, πως τα μπούτια «ήθελαν λιγώτερο» , πως όλη η πέτσα του αρνιού «εξαφανίστηκε» γιατί δεν μπόρεσες να την προστατέψεις από τους ξεπέτσαρχους, πως «άργησε να γίνει και πεινάσαμε» και άλλα παρόμοια τραγικά. Χώρια που υπάρχουν και κάποιοι, συγγενείς οπωσδήποτε, που δεν είχες καμιά όρεξη να τους βλέπεις, πόσο μάλλον να κάνεις Πάσχα μαζί τους… Και πιο ξεκούραστα αλλά και λιγώτερο πολυέξοδα, θα ήταν  εάν έπαιρνες την οικογένεια, πήγαινες σε μια καλή ταβέρνα που επέλεξες, και «πλακωνόσασταν» στο σουβλιστό αρνί, στο κοκορέτσι, και σε όλα τα σχετικά. Και θα γυρνούσες κάποια απογευματινή ώρα στο σπίτι σου ΚΥΡΙΟΣ, και χωρίς το πρόβλημα «ποιος θα τα συμμαζέψει όλα αυτά» που πάντα υπάρχει μετά την καταιγίδα. Όμως εσύ, γνήσιος μαζοχιστής, επιμένεις να τηρείς τις παραδόσεις….
----------------------------------------------------
    Το ότι από λάθος έστειλαν σε 12χρονο κλήση για παρκάρισμα ποδηλάτου πριν 5 χρόνια, το καταλαβαίνω εάν έγινε από λάθος. Ανθρώπινα. Αυτό όμως που δεν καταλαβαίνω είναι ΠΟΙΟΣ ΗΛΙΘΙΟΣ έκοψε κλήση 5 ευρώ για παράνομη στάθμευση ποδηλάτου! Και πόσο χαραμοφάηδες και αδιάφοροι είναι όλοι οι ιεραρχικα προϊστάμενοι από τους οποίους πέρασε η κλήση, μέχρι να φτάσει στον πιτσιρικά!
----------------------------------------------------
    Αυτά για σήμερα…. ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ φίλοι μου,και…. προσοχή το βράδυ στην μαγειρίτσα! Δύο πιάτα, είναι υπεραρκετά!
----------------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου