Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019

Σημαντική ενημέρωση για Κατάργηση υπηρεσίας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (hol.gr)


Σημαντική ενημέρωση για Κατάργηση υπηρεσίας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (hol.gr)
Από: "Vodafone"
Ημερομηνία: 01/02/2019 12:42ΜΜ
Θέμα: Σημαντική ενημέρωση για Κατάργηση υπηρεσίας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (hol.gr)
Κατάργηση υπηρεσίας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (hol.gr)
    Στο πλαίσιο παροχής υπηρεσιών νέας γενιάς που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες των καταναλωτών θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στις 4 Μαρτίου 2019 η Vodafone θα προχωρήσει σε κατάργηση της πλατφόρμας μέσω της οποίας παρέχεται η υπηρεσία του παρόντος λογαριασμού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (hol.gr).
    Κατά συνέπεια από την παραπάνω ημερομηνία και μετά θα διακοπεί η πρόσβαση στο email σας και δε θα είναι πλέον δυνατή η λήψη και αποστολή emails από τον προσωπικό σας λογαριασμό.
    Για να μη χάσετε τα emails σας και για να συνεχίσετε να λαμβάνετε νέα emails σας προτείνουμε μέχρι την ημερομηνία κατάργησης του email σας, να δημιουργήσετε νέα διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας σε άλλο πάροχο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
    Επιπλέον μέχρι την ημερομηνία κατάργησης της υπηρεσίας, θα πρέπει προχωρήσετε στις παρακάτω ενέργειες οι οποίες είναι διαθέσιμες μέσω του προσωπικού σας hol email λογαριασμού:
        1. Να δηλώσετε την νέα ηλεκτρονική διεύθυνση (email) στην οποία θα προωθούνται όλα τα εισερχόμενα emails σας (auto-forwarding) από τη στιγμή που θα το δηλώσετε μέχρι και για 6 μήνες μετά την κατάργηση της υπηρεσίας
        2. Να ενεργοποιήσετε τη δυνατότητα αποστολής αυτόματων απαντητικών emails (autο-reply) προκειμένου να ενημερώνεται ο αποστολέας της αλληλογραφίας για την κατάργηση του υφιστάμενου email σας καθώς επίσης και την νέα ηλεκτρονική σας διεύθυνση (σε περίπτωση που επιθυμείτε να την αντικαταστήσετε).
        3. Να προχωρήσετε σε back up όλης της αλληλογραφίας σας ώστε να έχετε άμεσα διαθέσιμα όλα τα emails σας.
    Λεπτομερείς οδηγίες για όλες τις παραπάνω ενέργειες θα βρείτε εδώ
    Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία χρειαστείτε.
Τμήμα εξυπηρέτησης πελατών
Vodafone

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου