Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (20/2/2019)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (20/2/2019)
    Για κάποιο άγνωστο λόγο, ξυπνάς κατά τις 2.30 τη νύχτα. Βλέπεις το ρολόϊ…. Προσπαθείς να ξανακοιμηθείς. Έλα όμως  που και πάλι για άγνωστο λόγο, σου έρχονται στο μυαλό παλιές καταστάσεις…. Και τότε, αρχίζει το κυνήγι του… σκεπαρνοσκοτωμένου! Τι έγινε. Τι δεν έγινε. Τι θα μπορουσε να γίνει. Τι δεν θα μπορούσε να γίνει. Τι θα γινόταν εάν δεν γινόταν αυτό που έγινε. Και πάει λέγοντας….. Διαπιστώνεις, πως ο ύπνος έχει φύγει. Προσπαθείς, να απαλλαγείς από αυτές τις σκέψεις, σκεπτόμενος κάτι άλλο. Έλα όμως, που αυτές ξαναγυρίζουν σαν καλοκαιρινές μύγες και σου τριβιλίζουν το μυαλό… Ξαναβλέπεις το ρολόϊ. Είναι 4.30… Μια προσπάθεια ακόμα για να κοιμηθείς. Άσκοπη…. οι σκέψεις δεν φεύγουν, είναι σαν να έριξαν άγκυρα. Μετά από μισή ώρα, συνειδητοποιείς πως δεν πρόκειται να γυρίσει ο ύπνος με καμία δύναμη αν και δοκίμασες όλες τις στάσεις: Ανάσκελα, μπρούμητα, στο πλάΪ… Δεν γίνεται τίποτα! Οπότε, αποφασίζεις να σηκωθείς! Σε λίγη ώρα, δεν θυμάσαι τις σκέψεις που σε άφησαν ξάγρυπνο….. Την επόμενη φορά, κάποια άλλη κατάσταση του παρελθόντος, θα γυρίσει και θα σου τριβελίζει το μυαλό ακόμα μια νύχτα…. Μην ρωτάτε πως γίνεται και ξυπνώ τόσο πρωϊ. Αυτό γίνεται!
----------------------------------------------------
    Δεν πιστεύω να το πάρετε «τοις μετρητοίς» αυτό που γράφω για περικοπή του μισθού των δημοσίων υπαλλήλων, έτσι; Απλώς, την σήμερον ημέρα, όλα γίνονται……
----------------------------------------------------
    Αν μη τι άλλο, ο «Πινόκιο» αποδεικνύεται καλός φίλος! Τους φροντίζει όλους τους φίλους του, όχι σαν κάποιους – κάποιους που ξεχνάνε και την ύπαρξή τους ακόμα….
----------------------------------------------------
    Πίσω από την νέα «υπόθεση Πολάκη», και την Τράπεζα Αττικής, κρύβονται πολλά, που εάν θα βγούν στο φώς, θα γίνει αντιληπτό το «Πρώτη φορά αριστερά». Θα βγούν όμως στο φώς; Και εάν βγούν, θα καταλάβουν τίποτα αυτοί που δεν θέλουν να καταλάβουν; Πολύ αμφιβάλλω…
----------------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου