Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (27/2/2019)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (27/2/2019)
    Έχω μια ιδέα, και όποιο από τα κανάλια την υιοθετήσει, θα σπάσει ρεκόρ σε τηλεθέαση. Σε μία αίθουσα, δίπλα από την συνεδριάσεων της Βουλής, να δημιουργηθεί κουζίνα και να γίνεται τρείς φορές την εβδομάδα διαγωνισμός τύπου master sef, στον οποίο θα παίρνουν μέρος βουλευτίνες που έχουν σχέση με την μαγειρική, όπως η Μεγαλοοικονόμου με τα ζαρζαβατικά της, η Παπακώστα που τριγυρνούσε σε λαϊκές αγορές, και κάποιες άλλες που είναι… «κρυφά ταλέντα». Το βραβείο θα έιναι «χρυσή κουτάλα». Παράλληλα, άλλος διαγωνισμός για βράσιμο αυγού, επειδή είναι βέβαιο πως μερικές δεν ξέρουν ούτε αυγό να βράσουν, με έπαθλο για την χειρότερη, την… «μαύρη κουτάλα»! Έτσι και αλοιώς, πολλοί και πολλές έχουν εξοικειωθεί σε μεγάλο βαθμό με την... κουτάλα και δεν θα αντιμετωπίσουν προβλήματα.... Όσο για κριτές των διαγωνισμών, υπάρχουν πολλοί: Φίλης, Κοτζιάς και άλλοι… βαρέων βαρών ( μας λείπει ο Πάγκαλος… ) από όλες τις πτέρυγες!
----------------------------------------------------
    Όποιος σκέπτεται να κάνει ταξίδι στους Άγιους Τόπους, μπορεί να διαβάζει σε συνέχειες το βιβλίο του Γιώργου Φωτόπουλου, που από σήμερα δημοσιεύω σε συνέχειες. Δεν αποτελεί διαφήμιση. Όποιος το σκέφτεται, καλά θα ήταν να πάει μία φορά. Να μην είμαστε και υπερβολικοι , έτσι;
----------------------------------------------------
    Να τα και τα καθίκια του.. «Ουράνιου Τόξου»…. «Έσκασαν μύτη», δηλώνοντας συμμετοχή στις ευρωεκλογές.  Αυτό που κατάφερε ο «Πινόκιο», και οι συν αυτώ, ήταν, εκτός των άλλων, να τους βγάλει από την ανυπαρξία στην επιφάνεια και να ασχολούμαστε μαζί τους. Όξου από εδώ, ρε! Άειντε στον απήγανο!
----------------------------------------------------
    Κάμερες λοιπόν στα διόδια…. Και ποινές αφαίρεσης διπλωμάτων, αρ. κυκλοφορίας κτλ…. Μια απορία έχω: Αυτά τα μέτρα, μπορούν να ληφθούν από το Δημόσιο, μέσω της Αστυνομίας. Από πότε το Δημόσιο λειτουργεί σαν εισπρακτικός υπάλληλος ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ, αφού την εκμετάλλευσή τους την έχουν παραχωρήσει σε ιδιωτικές εταιρείες;
----------------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου