Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2019

Ξάφρισε για… ένατη φορά το ίδιο παγκάρι


Ξάφρισε για… ένατη φορά το ίδιο παγκάρι
    Έχουν χάσει το... μέτρημα οι αστυνομικοί με το μπαράζ διαρρήξεων που είχε κάνει στο παγκάρι της ίδιας εκκλησίας σε μια περιοχή της Κοζάνης ο 37χρονος Έλληνας ιερόσυλος!
    Ως τώρα, είχε ταυτοποιηθεί για οκτώ κλοπές, αλλά μετά την έκδοση δυο δελτίων τύπου για την δράση του, πρόλαβε να διαπράξει... άλλη μια πριν συλληφθεί από άνδρες της Ασφάλειας!
    Ο 37χρονος έκανε το σφάλμα να «επιστρέψει» την περασμένη
Κυριακή στον ίδιο ναό, να παραβιάσει ξανά το μεταλλικό παγκάρι και να αρπάξει το απροσδιόριστο ποσό νομισμάτων που είχε μέσα! Όμως, είχε ήδη αναγνωριστεί για τις προηγούμενες οκτώ κλοπές κι έτσι εντοπίστηκε στην Κοζάνη από τους αστυνομικούς που τον αναζητούσαν. Ήδη είχε σχηματιστεί σε βάρος του δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές σε βαθμό κακουργήματος κι έτσι προστέθηκε συμπληρωματική, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.
    Ο ιερόσυλος επισκεπτόταν την εκκλησία πιο συχνά και από τους... πιστούς! Στις
29 Ιανουαρίου είχε εξιχνιαστεί η όγδοη κατά σειρά κλοπή στο παγκάρι, ενώ είχε ταυτοποιηθεί από τις 20 Ιανουαρίου για την προηγούμενη. Στην προανάκριση αποδείχθηκε, ότι ο 37χρονος είχε παραβιάσει άλλες έξι φορές το ίδιο παγκάρι, στο διάστημα από τις 17 Νοεμβρίου ως την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, κλέβοντας διάφορα χρηματικά ποσά που δεν έχουν υπολογιστεί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου