Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (11/12/2018)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (11/12/2018)
   Δεν μπορώ παρά να παραδεχτώ πως οι ΣΥΡΙΖΑοι είναι άριστοι μπογιατζήδες! Εφάμιλλοι του Χίτλερ, ο οποίος ως γνωστόν διακρίθηκε στο επάγγελμα. Και αυτό το γράφω, γιατί χρειάζονται ιδιαίτερες ικανότητες για αλλαγή χρώματος. Όπως, λόγου χάριν, το… «επαίσχυντο» ΜΑΥΡΟ της ΕΡΤ, το έκαναν … ΚΑΤΑΚΟΚΚΙΝΟ! Μπράβο, μπράβο!
--------------------------------------------------------
    Άλλος έχει το όνομα, και άλλος έχει τη χάρη! Στον σερβιτόρο Καρανίκα βγήκε το όνομα, αλλά…. ο σερβιτόρος Πετσίτης έχει τη χάρη. 200.000 ευρώ το χρόνο! Μα ποιος είναι; ο γιός του «ΠΑΡΤΑ ΟΛΑ»; Συμπέρασμα  και προτροπή: Σερβιτόροι ολου του κόσμου ενωθείτε και οργανωθείτε στο ΣΥΡΙΖΑ. Όλο και κάποιο κοκκαλάκι θα περισσέψει και για εσάς…
--------------------------------------------------------
    Βέβαια, παρέλειψα να αναφέρω, πως το βασικό προσόν του Πεστίτση, είναι η ΜΑΝΤΕΙΑ! Για αυτό και ανελίχθη δια ρουκετοβόλου, για να … βοηθήσει με τις προβλέψεις του. ΄Τι διάολο, οι άλλοι πήγαιναν σε χαρτορίχτρες και καφετζούδες! ( κυριολεκτικά! Γεγονότα που έγιναν, όπως λέει και μια φίλη μου ) Τώρα που βρήκαν ολόκληρο… μάντη θα τον αφήναν να πάει χαμένος; Πάντως, εάν είναι πραγματικά μάντης, θα το δούμε σε 3-4 μήνες, εάν μαντέψει τα επερχόμενα, και «την κανει» για… άλλες πολιτείες, αλαργινές, όπου έχουν περαση οι σερβιτόροι σαν σερβιτόροι, και όχι σαν κυβερνητικοί σύμβουλοι και παράγοντες.
--------------------------------------------------------
    Άντε, περιμένουμε τα αναδρομικά! ( Για την ακρίβεια, την επιστροφή αυτών που μας έκλεψαν! )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου