Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΕ


ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΕ
    Το Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018 παρουσιάστηκε στην κατάμεστη αίθουσα της Αίγλης του Ζαππείου από τον ευρωβουλευτή στρατηγό ε.α  Ελευθέριο Συναδινό η Πανελλήνια Ριζοσπαστική Ένωση (ΠΑΤΡΙΕ).
Παρέστησαν πολλοί πρόεδροι και εκπρόσωποι πατριωτικών κομμάτων και κινημάτων. Από τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ παρέστησαν ο πρόεδρος Νίκος Αλικάκος, ο β’ αντιπρόεδρος Γεώργιος Τσακίρης, γεν. γραμματέας Δημήτριος Βαλασίδης καθώς και πολλά στελέχη, μέλη και φίλοι του κόμματος από την Αθήνα και άλλα μέρη της χώρας.
    Ο πρόεδρος του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ στον χαιρετισμό του ανέφερε, ότι Πατρίδα μας τελεί υπό κατοχή όχι στρατιωτική, αλλά οικονομική και όχι μόνον. Για τον λόγο αυτό το κόμμα θα συμμετέχει στις εκλογές για να αποδείξουμε, ότι δεν είμαστε ραγιάδες όπως αυτοί που περιφέρονται για ίδιο όφελος στα μεγάλα κόμματα, αλλά ανυπότακτοι Έλληνες, ελεύθεροι άνθρωποι. Συνεχάρη τον κο Συναδινό για την εντιμότητα και το θάρρος του να αποχωρήσει από την Χρυσή Αυγή και να ξεκινήσει έναν δύσκολο αλλά ηθικό αγώνα.
    Στην συνέχεια κοινοποίησε την απόφαση του Ανωτάτου Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος του για συνεργασία με την ΠΑΤΡΙΕ με στόχο την δημιουργία ενός  ευρύτερου εκλογικού συνδέσμου πατριωτικών δυνάμεων για το καλό της Πατρίδας και μόνον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου