Σάββατο, 27 Οκτωβρίου 2018

Ένας "λόχος" λαθρομεταναστών "πιάστηκε" καθ οδόν προς Θεσσαλονίκη!!!


ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ( Και με τη σύμφωνη γνώμη του ΣτΕ )
Ένας "λόχος" λαθρομεταναστών "πιάστηκε" καθ οδόν προς Θεσσαλονίκη!!!
Συνελήφθησαν μέλη κυκλώματος παράνομης διακίνησης λαθρομεταναστών.Μετέφεραν με φορτηγό συνολικά 99 αλλοδαπούς
    Στη σύλληψη μελών εγκληματικής ομάδας που δραστηριοποιείται στην παράνομη διακίνηση λαθρομεταναστών, προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης έπειτα από οργανωμένη επιχείρηση που πραγματοποίησαν πρωινές ώρες σήμερα (25-10-2018).
    Πρόκειται για 32χρονο ημεδαπό και δύο αλλοδαπούς ηλικίας 44 και 32 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για εγκληματική οργάνωση και παράνομη μεταφορά – προώθηση λαθρομεταναστών στο εσωτερικό της χώρας.
    Ειδικότερα, στην Εγνατία Οδό (ύψος Προφήτη), αστυνομικοί της προαναφερόμενης Υπηρεσίας εντόπισαν Ι.Χ.Φορτηγό με οδηγό τον 32χρονο άντρα και συνοδευόμενο απο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δύο αλλοδαποί.
    Αφού ακινητοποίησαν τα δύο οχήματα, πραγματοποιήθηκε έλεγχος κατά τον οποίο εντοπίσθηκαν στο φορτηγό συνολικά (99) λαθρομετανάστες (μεταξύ αυτών και 12 ανήλικοι), οι οποίοι δεν διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα.
    Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι λαθρομετανάστες εισήλθαν στην Ελλάδα από σημείο της ελληνοτουρκικής μεθορίου με τελικό προορισμό τη Θεσσαλονίκη, ενώ κατέβαλαν για την μεταφορά τους χρηματικό ποσό.
    Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
    Πότε θα απελαθούν οι λαθρομετανάστες δεν ανεφέρθη, ούτε που βρήκαν τα λεφτά πού πλήρωσαν για τη μεταφορά τους...   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου