Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (27/10/2018)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (27/10/2018)
    Ρέ γαϊδούρια ξεσαμάρωτα, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΣΗΜΑΙΑ στο μπαλκόνι σας; Πότε περιμένετε να την βάλετε; Φέτος, περισσότερο από άλλες φορές, ντράπηκα για τη γειτονιά μου. Μόνο δύο σημαίες είδα σε μπαλκόνια, από το σπίτι μου, παρατηρώντας σε μεγάλη έκταση. Αναρωτιέμαι, μήπως η γειτονιά μου γέμισε… «αλλοδαπούς». Τόσο μεγάλη αδιαφορία; Είδα μέχρι και δύο σημαίες ποδοσφαιρικών ομάδων, αλλά όχι ελληνικές! Ξέχασαν ού τις έβαλαν; Δεν έχουν; Μόνο 6 ευρώ κάνουν! Δεν έχουν λεφτά; Για καπουτσίνους και εσπρέσο βρίσκουν! Ντρέπομαι για λογαριασμό τους… Μήπως φοβούνται πως θα τους χαρακτηρίσουν «φασίστες» κάποια κοπρόσκυλα; Ντρέπομαι…. Ντρέπομαι!
--------------------------------------------------------
    Κάτι δεν πάει καλά με τις ποινές των δικαστηρίων. Η άλλη, τραπεζιτικός που έκανε κατάχρηση 75.000.000 δρχ. ( δηλαδή 200.000 ευρώ)   «εφαγε» δυό φορές ισόβια! Το 1998 βέβαια… Τι θα πεί «δυό φορές ισόβια»; Θα μείνει στη φυλακή μέχρι να πεθάνει και μετά θα ξαναγεννηθεί για να εκτίσει και την υπόλοιπη ποινή; Από την στιγμή που ΚΑΜΙΑ ΠΟΙΝΗ ΔΕΝ ΕΚΤΙΕΤΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ, και με χίλια – δυό τερτίπα, ρυθμίσεις κτλ ακόμα και θανατοποινίτες βγαίνουν το πολύ σε 8-10 χρόνια, δεν έχουμε να πούμε τίποτα παραπάνω!
--------------------------------------------------------
    Τους λαθρομετανάστες, τους έχουμε «χύμα», μας έρχονται και… «τσουβαλάτα»! Εκατό μαζεμενους έπιασαν σε φορτηγό για Θεσσαλονίκη! Εάν είναι δυνατόν! Από το ξέφραγο χωράφι του Έβρου μπήκαν, όπου τα όπλα τα έχουν για φιγούρα και μόνο.Θα τους απελάσουν; Φυσικά και όχι! Εμείς είμαστε φιλανθρωποι και τους αγαπάμε. Έλληνες όμως, δεν είμαστε!
--------------------------------------------------------
    Τελικά, έπρεπε να φύγει ο «αντιστασιακός» από το υπουργείο, για να γίνει δεκτή η δωρεά 30 περιπολικών από το Λεμπιδάκη. Εκείνος, ήθελε τη δωρεά «εις ρευστόν» για κάλυψη αναγκών με αποφάσεις υπουργού. Καταλάβατε τώρα…..
--------------------------------------------------------
    Άντε, περιμένουμε τα αναδρομικά! ( Για την ακρίβεια, την επιστροφή αυτών που μας έκλεψαν! )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου