Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (12/10/2018)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (12/10/2018)
    Όταν ξεκινας κάτι, πρέπει να το τελειώνεις κιόλας. Οι Ιταλοί το ξεκίνησαν, και πολύ καλά έκαναν. Θα το φτάσουν μέχρι το τέλος; Ή θα «υποκύψουν» στην κλίκα των Βρυξελών; Το θέμα είναι πως οι Ιταλοί ΜΠΟΡΟΥΝ! Έχουν ενεργές πλουτοπαραγωγικές πηγές και βαρειά βιομηχανία , και όχι μόνο. Και αυτό, για να μην γίνει καμία ατυχής σύγκριση με την Ελλάδα ( όπως την κατάντησαν). Το μόνο που λέω είναι… ΦΟΡΤΣΑ ΙΤΑΛΙΑ! (Καμία σχέση με το πολιτικό σύνθημα…)
--------------------------------------------
    Μέχρι και οι σκοπιανοί ρίχνουν ντουφεκιές στον αέρα για να αποτρέψουν λαθρομετανάστες. Εμείς, τους υποδεχόμαστε με…  καφέ, λουκούμι και κουλουράκι! Για ρίξτε μια «μπαταριά» πάνω από τα κεφάλια τους, να δείτε μέχρι πού θα τρέχουνε… Κολυμπώντας θα γυρίσουν πίσω!
--------------------------------------------
    Πρίν από καμιά τριανταριά χρόνια, βλέπαμε κινηματογραφικές ταινίες επιστημονικής φαντασίας, με παγκόσμιους δικτάτορες, με αποχαυνωμένους ασπροντυμένους πολίτες, με αντίσταση στα υπογεια και στα βουνά, με τροφή «χαπάκια» αγνώστου προελεύσεως και συστάσεως ( τελικά φρικιαστικής…) και δεν περνούσε από το μυαλό μας πως όλα αυτά, σιγά – σιγά βαδίζουν στην υλοποίηση.. Τουλάχιστον οι μελέτες και τα μέχρι στιγμής δεδομένα, συνηγορούν. Σε λίγα χρόνια, όπως φαίνεται, οι μπριζόλες και τα σουβλάκια θα είναι για πολύ λίγους, για μια ολιγάριθμη «κάστα» που θα ελέγχει τις τύχες όλων. Ελπίζω να μην το ζήσω….
--------------------------------------------
    Σήμερα δημοσιεύω κάτι για τον Βασίλη Μηλιώνη. Θυμάστε, σκάνδαλο «HELLAS POWER» και «ENERGA». Μην αγανακτείτε, Μηλιώνηδες υπάρχουν πάρα πολλοί στην Ελλάδα, κάπου μεταξύ Κολωνακίου, Μυκόνου και Ελβετίας. Και «διάγουν βίον πλάνητα και περιπετειώδη» εις υγείαν των κορόϊδων ( ημών δηλαδή…)
--------------------------------------------
    Άντε, περιμένουμε τα αναδρομικά! ( Για την ακρίβεια, την επιστροφή αυτών που μας έκλεψαν! )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου