Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018

Ο Στρατηγός και Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής Ελευθέριος Συναδινός έδωσε Εθνικό «Ρεσιτάλ» στην Ευρωβουλή παρουσία του Τούσκ


Ο Στρατηγός και Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής Ελευθέριος Συναδινός έδωσε Εθνικό «Ρεσιτάλ» στην Ευρωβουλή παρουσία του Τούσκ
https://www.pentapostagma.gr
    «Θα μιλήσω στην μητρική μου γλώσσα, την Μακεδονική, δηλαδή στα ελληνικά, αυτή που μιλούσε ο Μέγας Αλέξανδρος πριν 2,5 χιλιάδες χρόνια και όχι αυτή που βιαίως επιβάλλεται στο πλαίσιο μιας ψευδεπίγραφης συμφωνίας των Πρεσπών αλλά και με την τελευταία σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου…» είπε μεταξύ άλλων στην σύντομη τοποθέτηση του από τα έδρανα.
Δείτε το βίντεο

2 σχόλια:

  1. ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΜΕ ΠΟΙΕΣ ΨΗΦΟΥΣ ΕΞΕΛΕΓΕΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ;;;; ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΑΝ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΗΞΕΡΕ ΟΥΤΕ ΗΑ ΜΑΝΑ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΕΙΠΑΜΕ ΟΠΟΙΟΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ (ΜΑΜΩΝΑ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΔΩΣΕΙ ΟΠΩΣ ΠΡΟΔΩΣΕ Ο ΙΟΥΔΑΣ ΚΑΙ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ. ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΓΙΑ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ. ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΑΣΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ: ΟΤΑΝ Ο ΤΖΕΦΡΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ, ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΤΟΥ 2010, ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕ ΤΟΝ ΕΝΤΑΦΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ, Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ. ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΑΣ, ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΕΤΕ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΜΟΥ κ. SUBnormal MAN.

      Διαγραφή