Πέμπτη, 26 Ιουλίου 2018

Δημοπρασία με αντίκες και έργα τέχνης από 10 ευρώ


Δημοπρασία με αντίκες και έργα τέχνης από 10 ευρώ
Newsroom iefimerida.gr
    Μία δημοπρασία που παρουσιάζει μοναδικές ευκαιρίες για συλλέκτες και μη πραγματοποιείται την 1η Αυγούστου στη Θεσσαλονίκη. 
    Περιλαμβάνει έργα σύγχρονων Ελλήνων καλλιτεχνών, με δυνατή παρουσία στον χώρο, όπως πίνακες του Φώτη Κλογέρη και του Μιχάλη Τσακουντή, Αιμιλίας Ξανθοπούλου, Χάρη Μητρούση, Δημήτρη Παπαστάμο, Ορέστη Διαμάντη.
    Την Τετάρτη 1 Αυγούστου στις 20.00 ο Οίκος Δημοπρασιών Myro Antiques House πραγματοποιεί την 64η Δημοπρασία Τέχνης, Αντικών και Αντικειμένων στο Myro Antiques House. Οι εγγραφές θα ξεκινήσουν στις 19.30, η δημοπρασία ξεκινά στις 20.00. Η Είσοδος είναι ελεύθερη για όλους, χωρίς την υποχρέωση αγοράς.
American Yard Sale
    Την δημοπρασία θα ακολουθήσει ένα παζάρι στα πρότυπα των American Yard Sales, όπου θα δίνεται η ευκαιρία στον κόσμο να αποκτήσει μεταχειρισμένα διακοσμητικά, έπιπλα, βιβλία και άλλα αντικείμενα διαφόρων αξιών, σε απίστευτα χαμηλές τιμές.

Δεκάδες Lots με τιμή εκκίνησης 10 ευρώ
    Πολλά αντικείμενα, αντίκες και έργα τέχνης αξίας χιλιάδων ευρώ διατίθενται με τιμή εκκίνησης τα 10 ευρώ. Η πρακτική του Οίκου έχει στόχο να εξοικειώσει το κοινό της με την διαδικασία δίνοντας την ευκαιρία να «χτυπήσει» (δηλαδή να διεκδικήσει) ό,τι επιθυμεί ελεύθερα μέχρι το κόστος που μπορεί να διαθέσει.
Δυνατότητα κατάθεσης προσφοράς πριν την δημοπρασία
    Αν ο πελάτης κωλύεται να παρευρίσκεται στην δημοπρασία την ημερομηνία και τις ώρες διεξαγωγής της και το επιθυμεί μπορεί να καταθέσει προσφορά χρησιμοποιώντας την δυνατότητα MAKE OFFER που δίνει ειδική λειτουργία της ιστοσελίδας. Επισκεφτείτε τον τομέα της τρέχουσας δημοπρασίας στην ιστοσελίδα myroauctions.gr για περισσότερες πληροφορίες.

Η διαδικασία της δημοπρασίας
    Την ημέρα της δημοπρασίας οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν απαραίτητα μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα τους, να έρθουν στον χώρο της δημοπρασίας τουλάχιστον μισή ώρα νωρίτερα για να εγγραφούν, ενώ, ό,τι αγοράσουν μπορούν να το πληρώσουν και να το πάρουν ακόμη και επιτόπου, ή, εναλλακτικά να το παραλάβουν μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες.
    Αξίζει να σημειωθεί ότι τα αντικείμενα της δημοπρασίας βρίσκονται στον χώρο της δημοπρασίας ένα μήνα νωρίτερα, ώστε παρέχεται η δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να τα εξετάσουν από κοντά.
    Εξάλλου, αν έχετε αντικείμενα που σκέπτεστε να τα διαθέσετε σε κάποια από τις δημοπρασίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το
myro.antiques.house@gmail.com
Myro Antiques House (2ο χλμ δρόμου Σουρωτής – Αγίου Αντωνίου, περιοχή Σουρωτής, Σουρωτή Θεσσαλονίκης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου