Σάββατο 28 Ιουλίου 2018

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (28/7/2018)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (28/7/2018)
Ανδρέας
    Πώ, πώ…! Μεγαλείο πολιτικού! Ο «Πινόκιο» ανέλαβε την πολιτική ευθύνη της καταστροφής!!!!! Αλήθεια, τι σημαίνει «ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ»; Πόσες άλλες ΕΥΘΥΝΕΣ έχουμε;
---------------------------------------------------
  Πήρα σήμερα το παρακάτω ε-μαιηλ από ένα σοβαρό φίλο, του οποίου το όνομα δεν αποκαλύπτω: 
Αγαπητέ Ανδρέα, καλημέρα. Με αφορμή την ν-τροπολογία για τις αυξήσεις κατά 60% των αποδοχών των διοικήσεων των ΔΕΚΟ, θέλω να επισημάνω μερικά πράγματα. Είναι, βέβαια, γνωστό ότι όλα τα κόμματα ''παρκάρουν ''στις ΔΕΚΟ τους κομματικούς τους στρατούς και φροντίζουν να τους ανταμείβουν δεόντως! Όταν για όλους καταργήθηκαν τα δώρα Χριστουγέννων, Πάσχα και επίδομα αδείας, στο προσωπικό των ΔΕΚΟ έγινε μηνιαία αύξηση στις αποδοχές, που στο έτος, κάλυπτε την απώλεια των δώρων. Η μεγάλη ''φάμπρικα'' όμως, έχει στηθεί από τους συνδικαλιστές των ΕΛΤΑ, εδώ και κάμποσα χρόνια (δεν ξέρω πόσα). Ενώ δεν υπόκεινται σε κρατήσεις για εφάπαξ και βεβαίως δεν δικαιούνται να λαμβάνουν κάτι τέτοιο με την συνταξιοδότησή τους, έχουν εφεύρει το εξής; Όταν είναι να συνταξιοδοτηθούν, εγγράφονται ως απολυόμενοι και λαμβάνουν αποζημίωση αντιστοιχούσα στα 35 χρόνια εργασίας, η οποία είναι, μάλιστα, πολύ μεγαλύτερη από το εφάπαξ που λαμβάνουν οι εργαζόμενοι οι οποίοι έχουν καταβάλει εισφορές. Το γεγονός αυτό, έθεσα υπόψη σε κάμποσους δημοσιογράφους, αλλά ουδείς το πρόβαλε. 
Ένας εξ αυτών αμφέβαλε για το γεγονός, όμως μετά από διερεύνηση διαπίστωσε την ακρίβεια του. 
Η δημοσίευση δική μου, τα συμπεράσματα δικά σας, οι επιβαλλόμενες ενέργειες, κανενός φυσικά!
---------------------------------------------------
    Πολύ ωραία μας τα λένε για τα πλαστά χαρτονομίσματα. Αυτό που δεν λένε, είναι πως όποιος διαπιστώνει ότι του «πάσσαραν» πλαστό, ΠΑΕΙ, ΤΗΝ «ΕΦΑΓΕ»! Δεν αποζημιώνεται για την αξία του, χώρια που μπορεί να βρεθεί και κατηγορούμενος για διακίνηση! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου