Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (30/7/2018)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (30/7/2018)
Ανδρέας
    Διαβάζω συνέχεια εδώ και εκεί, πως «Πράκτορες της ΜΙΤ» κάνουν το ένα και το άλλο. Πολύ καλά… Αφού λοιπόν τους ξέρουμε, γιατί δεν συλλαμβάνουμε 5 – 6 ; Με ποια κατηγορία; Εμείς δεν ξέρουμε, όμως αυτοί ξέρουν! Πώς θα τους κρατήσουμε; Μα, όπως κρατούν οι Τούρκοι τους δυό στρατιωτικούς μας. Πότε θα τους αφήσουμε; Την επομένη ημέρα, από αυτήν που οι Τούρκοι θα απελευθερώσουν τους δικούς μας! Θα οξυνθουν οι σχέσεις μας; Γιατί, τώρα τι είναι, «περισπωμένες»;;;; Όπου υπάρχει θέληση, υπάρχει και τρόπος!
-------------------------------------
    Τι μας θύμισε τώρα ο άλλος με τα βαποράκια, την Αγία Τριάδα, τα μπάνια, τον πλάτανο στο Ντορέ…. Άσε μας στον πόνο μας, όπως γίναμε τώρα… Πάντως, εάν δείτε την φωτογραφία στην ανάρτηση, θα δείτε πως τα σώματα σχηματίζουν ένα πελώριο «Η» με κύκλο. Έ, ξέρετε ποιανού το έμβλημα είναι αυτό… ΜΙΑ ΠΟΛΗ, ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ, ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ!
-------------------------------------
    Αυτοί οι Χαλκιδικιώτες, δεν ντρέπονται καθόλου. Παρατείνουν το ωράριο, μέχρι … τις 1 τη νύχτα ( !!!! ) γιατί δεν έχουν δουλειά και θέλουν να «τσιμπήσουν» κανένα αδέσποτο! Ντροπή, ρε! Τους υπαλλήλους σας τους σκεφτήκατε; Εσείς, θέλετε σε τρείς μήνες, να βγάλετε τα έσοδα μιάς χρονιάς και να έχετε και το διπλάσιο κέρδος. Και μεταχειρίζεστε όλα τα μέσα. Ακόμα και το κλέψιμο( ταβέρνες) ! Ντροπή!
-------------------------------------
    Φτάνει! Πολύ σκέφτηκα σήμερα και πόνεσε το κεφάλι μου !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου