Δευτέρα, 30 Ιουλίου 2018

Οι δικαστικές περιπέτειες ενός άντρα χωρίς πέος που εξαπατούσε τις συντρόφους του


Οι δικαστικές περιπέτειες ενός άντρα χωρίς πέος που εξαπατούσε τις συντρόφους του
    Ο Κάρλος Ντελακρούζ από το Μπάκνοκ, ένα χωριό κοντά στο Φόλκερκ, κατάφερε για καιρό να κρύψει το μυστικό του, ξεγελώντας τις συντρόφους του.
    Μέχρι που το μυστικό αποκαλύφθηκε και τώρα βρίσκεται ενώπιον της δικαιοσύνης, έχοντας μάλιστα συγκεντρώσει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας.
    Το μυστικό του 35χρονου έχει να κάνει με μια ανατομική του ιδιαιτερότητα καθώς δεν έχει πέος. Παρ' όλα αυτά κατάφερνε για χρόνια να ξεγελά τις συντρόφους του, οι οποίες δεν το είχαν καταλάβει. Μέχρι που το ανακάλυψαν και τον κατήγγειλαν στην αστυνομία.
    Όπως μετέδωσε η Daily Mail, στο δικαστήριο του Εδιμβούργου, την
Τρίτη 24/7, παραδέχθηκε πως κατά τη σεξουαλική πράξη προσποιούνταν διείσδυση χρησιμοποιώντας ένα αντικείμενο που δεν κατονόμασε.
   
«Ο κατηγορούμενος ήταν σε σχέση με μια γυναίκα από τον Μάιο του 2013 έως και τον Ιανουάριο του 2016 και η πρώτη τους σεξουαλική επαφή έγινε τον Μάιο του 2013», ανέφερε η εισαγγελέας, Κίρστεν Κόκμπερν.  «Η γυναίκα πίστευε ότι η διείσδυση γινόταν με το πέος του. Ο κατηγορούμενος δεν έχει πέος. Ήξερε ότι ήταν ανασφαλής με το σώμα του και πάντα φορούσε μπλουζάκι», πρόσθεσε.
    Οι ερωτικές επαφές δεν ήταν συχνές, σύμφωνα με την εισαγγελέα, που τις προσδιόρισε σε μια το μήνα. Οι συνευρέσεις γίνονταν με τα φώτα σβηστά και με τον κατηγορούμενο να φορά πάντα t-shirt.
    Για τη γυναίκα ήταν μια επώδυνη διαδικασία καθώς κάθε φορά υπέφερε από τον πόνο, όπως είπε η Κόκμπερν, ενώ τις επόμενες ημέρες εμφάνιζε κολπίτιδα. «
Κατά τη διάρκεια της σχέσης τους η γυναίκα συνέχισε να πιστεύει ότι ο κατηγορούμενος είχε πέος».
    Το ζευγάρι χώρισε τον Ιανουάριο του 2016 και η γυναίκα μόλις φέτος έμαθε ότι ο Ντελακρούζ δεν έχει πέος. Έτσι πήγε στην αστυνομία και τον κατήγγειλε.
    Τον
Αύγουστο του 2016 ο κατηγορούμενος σύναψε σχέση με μια άλλη γυναίκα με την οποία έβγαιναν δύο μήνες πριν αποφάσισαν να συζήσουν.
    Και αυτή πίστευε ότι ο Ντελακρούζ είχε πέος, ενώ κάθε φορά που έκαναν σεξ αισθανόταν τρομερό πόνο κατά τη διάρκεια της διείσδυσης. Την πρώτη φορά, μάλιστα, όπως ειπώθηκε στο δικαστήριο, είπε στον 35χρονο να σταματήσουν καθώς αιμορραγούσε. Και αυτή μετά τις σεξουαλικές επαφές, εμφάνιζε κολπίτιδα.
    Η σχέση τους διήρκεσε 9 μήνες και σε αυτό το διάστημα οι συνευρέσεις δεν ξεπέρασαν τις δέκα.
    Τον
Μάιο του 2017 χώρισαν λόγω «οικονομικών θεμάτων», όπως ειπώθηκε. Η γυναίκα ανακάλυψε το μυστικό του Ντελακρούζ τον επόμενο μήνα και προσέφυγε στην αστυνομία.
    Όπως ανέφερε η εισαγγελέας Κόκπμερν, ο Ντελακρούζ δεν έκανε κανένα σχόλιο όταν κλήθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις των αστυνομικών, ενώ κατά την ιατρική εξέταση στην οποία υποβλήθηκε όντας υπό κράτηση «διαπιστώθηκε πως δεν έχει πέος».
    Η απόφαση του δικαστηρίου αναμένεται τον Σεπτέμβριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου