Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ :ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ.



ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ :ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ.
Μια παραπλανητική ενέργεια.
ΑΡΓΥΡΙΟΣ ΑΝΔΡΙΩΤΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ ε.α.
    Διάβασα στον πρωτοσέλιδο τίτλο της σημερινής Κυριακάτικης Δημοκρατίας ότι ο Αρχηγός των ΑΝΕΛ και συγκυβερνήτης του Αλέξη Τσίπρα, Πάνος Καμμένος, ζητάει δημοψήφισμα για το όνομα των Σκοπίων.
    Τι επιδιώκει ο κ. Υπουργός Εθνικής Αμύνης; Γνωρίζουμε και είναι γεγονός αναμφισβήτητο ότι η πάγια θέση του για το θέμα της ονομασίας του κρατιδίου των Σκοπίων είναι να δοθεί όνομα που σε καμία περίπτωση δεν θα περιέχει τον όρο «Μακεδονία» ή παράγωγο του. Επίσης έχουμε καταλάβει το πόσο αρχομανής είναι και πόσες υποχωρήσεις έχει κάνει στην πολιτική του καριέρα προκειμένου να βρίσκεται στην εξουσία. Ένα θα αναφέρω, την δέσμευση του να μην συνεργαστεί με κανέναν που θα έχει ψηφίσει μνημόνια ή πρόκειται να ψηφίσει. Και τι έγινε; Πριν στεγνώσει το σάλιο των λόγων του, συνεργάζεται με τον κ. Τσίπρα (αυτόν που θα έσκιζε τα μνημόνια), υπογράφουν μαζί την τελειωτική πτώχευση της πατρίδας μας  και την υποδούλωση της στα ξένα συμφέροντα και γαντζώνονται  στην εξουσία.
    Η εξουσία είναι γλυκιά! Ο κ. Καμμένος είναι αρχομανής! Πώς θα την κρατήσει; Εάν ψηφίσει όνομα που να περιέχει τον όρο Μακεδονία, θα είναι κι αυτός ένας από τους προδότες που θα γράψουν με μαύρα χρώματα το όνομα τους στην ιστορία.
    Στην αρχή ζητάει συμβούλιο αρχηγών κομμάτων υπό την Προεδρία της Δημοκρατίας για να έχει ένα ισχυρό άλλοθι. Δεν μου βγαίνει γιατί αντιδρά η αντιπολίτευση που ζητάει ενιαία γραμμή από τους συγκυβερνήτες. Τι του μένει; Να ρίξει το μπαλάκι στο κυρίαρχο λαό!! Δημοψήφισμα λοιπόν για να αποφασίσει ο λαός για το όνομα. Αυτός, στην υπουργική του καρέκλα…
    Ακούστε κ. Καμμένε γιατί το αίτημα σας είναι τουλάχιστον μια παραπλανητική κίνηση, σε βάρος του λαού που επικαλείστε να πάρει την απόφαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου