Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (30/1/2018)



ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (30/1/2018)
Ανδρέας
    Η Θεσσαλονίκη του 1.000.000 κατοίκων μίλησε και έδωσε το μήνυμα στην πολιτική ηγεσία, και ήταν εκκωφαντικό! Σειρά τώρα της Αθήνας ΄των 5.000.000 κατοίκων να μιλήσει και να δώσει και αυτή το ίδιο μήνυμα. Και δεν αμφιβάλω πως έτσι θα γίνει. Όμως, με ανησυχεί πάρα πολύ η …. συμμετοχή στη συγκέντρωση αντιεξουσιαστών μαυροκουκουλοφόρων που έχουν οδηγίες ( ξέρετε από πού, από εκεί που είπαν ότι στη Θεσσαλονίκη μαζεύτηκαν 50-90.000 άτομα… ) να κάνουν «τα δικά τους». Αυτή η εντολή, ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΔΟΘΕΙ και τα σχέδια είναι έτοιμα! Πού το ξέρω εγώ; Έ, το ξέρω! Οι διοργανωτές του συλλαλητηρίου δεν έχουν την δυνατότητα περιφρούρησης. Επομένως, το βάρος πέφτει στην ΕΛ.ΑΣ, όμως κρίνοντας από το παρελθόν και την «γραμμή» που επικρατεί πλέον, προβλέπεται να είναι απλοι θεατές! Ελπίζω να διαψευστώ, αλλά είμαι σίγουρος για το αντίθετο…..
-------------------------------------------
    Αφού τα τούρκικα ψαροκάϊκα φτάνουν μέχρι τη Θάσο και ψαρεύουν σε ΕΛΛΗΝΙΚΑ χωρικά ύδατα, το να τους διώχνεις δεν είναι λύση. Θα ξανάρθουν, θα τους ξαναδιώξεις , θα ματαξανάρθουν και πάει λέγοντας… Πιάσε 5-6, κάνε κατασχέσεις, για να μας πάρουν και λίγο στα σοβαρά, και να δούμε μετά, θα συνεχίσουν;;;;;
-------------------------------------------
    Το ότι το κράτος είναι κλέφτης και απατεώνας, το ξέρουμε. Απλώς, αποδεικνύεται καθημερινά. Και φυσικά, κλέβει από εκεί που μπορεί. Από τους μη έχοντες! Και αυτό, γιατί δεν θέλει να τα βάλει με τις «οικογένειες». Ξέρετε τώρα….. Μόνο που η κλοπή του έχει γίνει συνήθεια, για να έχει λεφτά να πληρώνει κάποιους «Καρανίκες»…. Και «Καρανίκες» υπάρχουν παντού, και τώρα αλλά και πρίν….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου