Πέμπτη, 4 Αυγούστου 2016

Ισόβια για το Noor 1Ισόβια για το Noor 1
Αυτοί είναι τα ‘’τσιράκια’’.
Με τα αφεντικά, τι γίνεται ?
Άσε, να μην κάνω χαζές ερωτήσεις……
    Ποινή ισόβιας κάθειρξης επέβαλε το δικαστήριο στους Μπουρδούβαλη, Γιαννουσάκη και τους τρεις Τούρκους (Αγκάμπε, Σελιμπλί, Αχμεντάντ), για την υπόθεση του ναρκόπλοιου Noor 1, ενώ ο Αιμίλιος Κοτσώνης καταδικάστηκε με ποινή φυλάκισης 10 ετών.
    Ειδικότερα, το Τριμελές Εφετείο Κακουρηγμάτων Πειραιά αποφάσισε να επιβάλλει ποινή ισόβιας κάθειρξης (+ 9 χρόνια) και 600.000 ευρώ πρόστιμο στον Γιώργο Μπουρδούβαλη, ισόβια (+ 8 χρόνια) και 300.000 ευρώ πρόστιμο στον Ευθύμη Γιαννουσάκη και για τους τρεις Τούρκους (Αγκάμπε, Σελιμπλί και Αχμεντάντ,) ισόβια (+ 8 χρόνια) και 200.000 ευρώ πρόστιμο έκαστος.
    Όσον αφορά στον Αιμίλιο Κοτσώνη, τιμωρήθηκε με 10 χρόνια φυλάκιση, όπως και ο Σταύρος Λάγιος, ενώ ο Κωνσταντίνος Καρτσώνης καταδικάστηκε σε 18 χρόνια φυλάκισης και 80.000 ευρώ πρόστιμο.
    Ο Ιρανός, Μπονιάντ, καταδικάστηκε σε 16 χρόνια και 60.000 ευρώ πρόστιμο, ενώ οι Βασίλειος Κουρούβανης, Παναγιώτης Φάρος και οι άλλοι δύο Τούρκοι (Αξακάλ και Κοτσάογλου) καταδικάστηκαν σε 8 χρόνια φυλάκισης.

    Η εισαγγελέας Μαρία Τρουπή, πρότεινε να μην δοθεί αναστολή σε κανέναν κατηγορούμενο και να οδηγηθούν όλοι στη φυλακή, καθότι «τα εγκλήματα που διέπραξαν αφορούν ποσότητα ηρωίνης τόσο πρωτοφανή για τα ελληνικά και ευρωπαϊκά δεδομένα, πρόκειται για 2,1 τόνους ηρωίνης υψηλής καθαρότητας, που μαζί με τις προσμίξεις υπολογίζεται ότι θα ξεπερνούσε τους 8 τόνους ηρωίνης, οδηγώντας σε βέβαιο και αργό θάνατο χιλιάδες νέους ανθρώπους».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου