Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

Ο Καλλιάνος ξεφτιλίζει τον Λεβέντη: "Μου είπε, αν ξαναεπιτεθείς στον ΣΥΡΙΖΑ θα σε διώξω"



Ο Καλλιάνος ξεφτιλίζει τον Λεβέντη: "Μου είπε, αν ξαναεπιτεθείς στον ΣΥΡΙΖΑ θα σε διώξω"
    Για τους λόγους που τον οδήγησαν στην αποχώρησή του από την Ενωση Κεντρώων μίλησε ο μέχρι χθες εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Γιάννης Καλλιάνος, ενώ απάντησε και στην ερώτηση για το αν σκοπεύει να ενταχθεί στη ΝΔ.
    Ερωτώμενος από τους Δημήτρη Οικονόμου και Βασίλη Λυριτζή της πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΪ για τους λόγους για τους οποίους αποχώρησε από την Ενωση Κεντρώων ο κ. Καλλιάνος απάντησε:
    «Η αφορμή ήταν μια ανακοίνωση που έβγαλα για τον Αλεξιάδη που εξηγούσα γιατί είναι τόσο αισιόδοξος, ενώ ξέρουμε ακριβώς τι γίνεται. Μετά τη συγκεκριμένη ανακοίνωση με πήρε ο πρόεδρος Βασίλης Λεβέντης και μου είπε αν ξαναεπιτεθείς στον Αλεξιάδη και στον ΣΥΡΙΖΑ θα σε διώξω από το κόμμα», προσθέτοντας:  «Δεν πήγα σε κανένα κόμμα για να με προκαλεί κανείς ότι θα με διώξει. Είμαι στην κοινωνία για να βοηθήσω στην κοινωνία».
    Στην ερώτηση αν εκτιμά ότι ο κ. Λεβέντης κινείται προς τον ΣΥΡΙΖΑ ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου της Ενωσης Κεντρώων απάντησε: «Εκτιμώ ότι όλα άλλαξαν την ημέρα που επισκεφθήκαμε το Μέγαρο Μαξίμου για να συζητήσουμε τον εκλογικό νόμο. Εγώ κάθισα στον προθάλαμο με την κυρία Γεροβασίλη, και ο κ. πρόεδρος μπήκε στο γραφείο του κ. Τσίπρα. Βγαίνοντας είχε αλλάξει γνώμη για όλους και για όλα, έλεγε είναι ''σοβαρό παιδί''. Δεν αντιλέγω, πολιτικά όμως εκτιμώ ότι ο Τσίπρας είναι ανίκανος, ότι έχει φέρει την καταστροφή στη χώρα».
    Τέλος, στην ερώτηση τι απαντά για τη φημολογία που υπάρχει ότι ο ίδιος οδεύει προς τη ΝΔ ο Γιάννης Καλλιάνος απάντησε: «Είμαι άνθρωπος μετριοπαθής και επέλεξα ένα του κέντρου. Δεν επέλεξα ενα κόμμα του κέντρου για να χαϊδεύω τα αυτιά του κ. Τσίπρα. Δεν θέλω να χαϊδέψω τα αυτιά κανενός θέλω να παραμείνω ενεργός. Μελετώ τις θέσεις όλων των κομμάτων και θα επιλέξω αν θα κάνω ότι κάνω στο μέλλον» ενώ ξεκαθάρισε ότι «δεν υπάρχει καμία συζήτηση με τη ΝΔ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου