Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

Την πρόθεση του να αποπληρώσει το ελληνικό χρέος ανακοίνωσε ο Σκρουτζ Μακ Ντακ.



Την πρόθεση του να αποπληρώσει το ελληνικό χρέος ανακοίνωσε ο Σκρουτζ Μακ Ντακ.
Μην τα πιστεύετε αυτά! Ο Σκρούτζ Μακ Ντάκ δεν θα δώσει ούτε σέντσι!
Εδώ έχει τον καημένο τον Ντόναλντ τον ανηψιό του και τον εκμεταλλεύεται, σε εμάς θα δώσει ?
Η είδηση κρίνεται αναληθής !
    Σε μια απίστευτη κίνηση γενναιοδωρίας που θα απαλλάξει τη χώρα μας από τον βραχνά του χρέους προχωρά ο γνωστός δισεκατομμυριούχος Σκρουτζ Μακ Ντακ, ο οποίος δήλωσε σήμερα ότι θα αποπληρώσει το σύνολο του εξωτερικού χρέους της Ελλάδας προς τους δανειστές της.
    Μιλώντας σε δημοσιογράφους από το θησαυροφυλάκιο του στη Λιμνούπολη, παρουσία του ανιψιού του Ντόναλντ και των Χιούη, Λιούη και Ντιούη, ο γνωστός δισεκατομμυριούχος δήλωσε πως θα διαθέσει την αμύθητη περιουσία του -στην οποία κάνει καθημερινά βουτιές- προκειμένου να διαγραφεί το ελληνικό χρέος, ενώ μελετά το ενδεχόμενο να δώσει και την τυχερή του δεκάρα στον Αλέξη Τσίπρα, με την ελπίδα να αλλάξουν οι τύχες της χώρας.
    Πρόκειται για τη δεύτερη θετική είδηση για τη χώρα λίγες μέρες μετά την επανεμφάνιση του γνωστού Ελληνοαμερικανού τρισεκατομμυριούχου Αρτέμη Σώρρα, ο οποίος πριν από λίγες μέρες κάλεσε τους Έλληνες να μην καταβάλλουν τις οφειλές τους στην Εφορία, αλλά να στέλνουν το λογαριασμό απευθείας σ’αυτόν.
    Όπως ήταν αναμενόμενο η είδηση έχει προκαλέσει ενθουσιασμό σε μερίδα πολιτών, παρά τις επιφυλάξεις των οικονομολόγων, οι οποίοι επεσήμαναν ότι ο Σκρουτζ Μακ Ντακ δεν είναι υπαρκτό πρόσωπο και επιπρόσθετα είναι πάπια.
    «Δε μας ενδιαφέρει αν είναι υπαρκτό πρόσωπο» είπαν κάποιοι πολίτες που μίλησαν σε δημοσιογράφους, «μας αρκεί που λέει αυτά που θέλουμε να ακούσουμε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου