Σάββατο 11 Ιουνίου 2016

«Εμφραγμα» στο Taxis- 20 μέρες για 3,4 εκατομμύρια δηλώσεις.



«Εμφραγμα» στο Taxis- 20 μέρες για 3,4 εκατομμύρια δηλώσεις.
    Ξεπερνούν τα 3,4 εκατομμύρια οι φορολογικές δηλώσεις που δεν έχουν ακόμη υποβληθεί γεγονός που μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στο Taxis, καθώς θα πρέπει να δέχεται 170.000 δηλώσεις ημερησίως, περίπου  50.000 περισσότερες από αυτές που μπορεί να δέχεται.
    Για να κατατεθούν όλες οι δηλώσεις το taxis θα πρέπει να δέχεται περίπου 170.000 δηλώσεις ημερησίως.  Σύμφωνα με την εφημερίδα «Καθημερινή», εάν συνυπολογισθούν και οι δηλώσεις των νομικών προσώπων όπως επίσης και οι φορολογικές υποχρεώσεις που υπάρχουν για τον τρέχοντα μήνα (ΦΠΑ από τις μεγάλες επιχειρήσεις) το πληροφοριακό σύστημα του υπουργείου Οικονομικών πολύ δύσκολα θα αντεπεξέλθει.
    Το ηλεκτρονικό σύστημα δεν μπορεί να δεχθεί περισσότερες από 120.000-140.000 δηλώσεις ημερησίως δηλώνουν στελέχη του ΥΠΟΙΚ. Κάτι που έχει αποδειχθεί τα προηγούμενα χρόνια, όπου το σύστημα έπεφτε συνεχώς δημιουργώντας τεράστια προβλήματα στους φορολογούμενους.
Οι καλύτερες και οι χειρότερες ώρες για να κάνετε τη φορολογική δήλωση στο Taxis.
Άντε και καλό ξενύχτι !
http://www.iefimerida.gr/
    Το Taxisnet έχει ανοίξει για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων και πλέον λογιστές, φοροτεχνικοί και φορολογούμενοι μπαίνουν για τις καθιερωμένες διαδικασίες. 
    Οπως είναι αναμενόμενο και συμβαίνει κάθε χρόνο κάποιες ώρες της ημέρας, τις ώρες αιχμής, το δίκτυο δέχεται μεγάλη επισκεψιμότητα. Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΥΠΟΙΚ και δημοσιεύει το capital.gr από την κίνηση της τελευταίας εβδομάδας στο Taxis.
Ποιες είναι οι ώρες αιχμής
    Η χειρότερη περίοδος αιχμής για το taxisnet είναι:
    Apό τις 10 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι. Η πιο βεβαρυμένη ώρα μέσα σε αυτό το τρίωρο είναι μεταξύ 11 και 12 το μεσημέρι 
    Η δεύτερη χειρότερη χρονική περίοδος είναι μεταξύ 6 και 9 το απόγευμα 
Οι πιο χαλαρές ώρες
    Ευκολότερα γίνονται τα πράγματα μετά τις 11 το βράδυ. Συγκεκριμένα: 
    Η πιο καλή ώρα είναι αυτή μεταξύ 4 και 5 τα ξημερώματα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου