Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

‘’Επιλυση’’ του Κυπριακου με… ενσωματωση κατεχομενων στην Τουρκια!



‘’Επιλυση’’ του Κυπριακου με… ενσωματωση κατεχομενων στην Τουρκια!
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
    « Η Βόρεια Κύπρος είναι ανυπόστατο μέρος της Τουρκίας και η Τουρκία δεν την βλέπει σαν άλλη χώρα, αλλά σαν κανονικό τμήμα της τουρκικής επικράτειας».
    Με το συμπαθειο, αλλα το ‘’ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΟ’’ δεν είναι το ίδιο με το ‘’ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΟ’’ που πιθανώτατα ήθελε να γράψει όποιος το έγραψε. Πελώρια διαφορά !
    Με αυτά τα λογία και ενώ ετοιμάζονται να ξαναρχίσουν οι συνομιλίες για την επίλυση του Κυπριακού, ο Τούρκος υπουργός Οικονομικών, Nihat Zeybekci που βρέθηκε το Σαββατοκύριακο στην κατεχόμενη Κύπρο έδωσε την «λύση» στο χρονίζων κυπριακό πρόβλημα.
    Ο Τούρκος υπουργός βρέθηκε στα κατεχόμενα για συνομιλίες με τους υπουργούς του ψευδοκράτους μαζί με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ισλαμικού κόμματος της Τουρκίας, Mehmet Muş και είχε συνομιλία με τον πρόεδρο του ψευδοκράτους, Mustafa Akıncı και τον υπουργό Ενέργειας του ψευδοκράτους, Sunat Atun.
    Το ενδιαφέρων είναι ότι στις συνομιλίες έγινε εκτενή αναφορά για τα ενεργειακά κοιτάσματα της Κύπρου και γενικότερα για τα ενεργειακά κοιτάσματα της ανατολικής Μεσογείου, που θα… πρέπει να συνδεθούν με την «Μητέρα Πατρίδα» την Τουρκία.
    Έτσι προωθούν οι Τούρκοι την… επίλυση του Κυπριακού. Εμείς τι κάνουμε ?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου