Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Ο Γιγαντοραφτάκος.



Ο Γιγαντοραφτάκος.
    Μια φορά και έναν καιρό, εκεί στην Ανατολή, ζούσε ένας ήσυχος άνθρωπος, που ήταν ράφτης.
    Εκείνο τον καιρό, δεν υπήρχαν τρόποι να διώξουν τις πολυάριθμες μυίγες που κυκλοφορούσαν ασύδοτα και ενοχλητικά παντού, εκτός από αυτοσχέδιες μυιγοσκοτώστρες.
    Ο ράφτης μας, που σημειωτέον ήταν κοντούλης και αδύνατος, δεν είχε και πολλή δουλειά στο ραφτάδικο, και με ένα λουρί κυνηγούσε τις μυίγες του μαγαζιού όλη μέρα. Όμως, εκείνες επιδέξια, συνήθως του ξέφευγαν….
    Μια φορά όμως, με κάποιο μαγικό τρόπο, κατάφερε με ένα χτύπημα να σκοτώσει αρκετές μυίγες μαζεμένες, Τις μέτρησε, και είδε ότι ήταν επτά.
    Γεμάτος περηφάνεια για το κατόρθωμά του, και καθώς ήταν και ράφτης, πήρε ένα φαρδύ ζωνάρι και κέντησε επάνω μια επιγραφή, που έλεγε. ‘’ΜΕ ΜΙΑ ΧΤΥΠΙΑ ΣΚΟΤΩΝΩ ΕΠΤΑ’’.
    Περήφανα λοιπόν, φορούσε αυτό το ζωνάρι όλη την ημέρα, όπου και αν πήγαινε.
    Ο κόσμος το διάβαζε, και τον πήρε από φόβο. Αφού με μια χτυπιά σκότωσε επτά ( ανθρώπους νόμιζαν ), ποιος τολμούσε να τα βάλει μαζί του ?
    Έτσι απολάμβανε το σεβασμό όλης της πόλης, και τα κεράσματα έπεφταν ‘’βροχή’’.
    Στο ραφτάδικο όμως, είχε και έναν βοηθό, που ήταν παρών στο περιστατικό που σκοτωσε τις μυίγες. Μια μέρα, κάποιος τον ρώτησε , πώς μπορεί και δουλεύει εκεί, αφού ο ράφτης το αφεντικό του, με μια χτυπιά σκότωσε επτά ανθρώπους. Δεν τον φοβόταν ?
    ’Τι ανθρώπους μου τσαμπουρνάς τώρα, μυίγες σκότωσε!’’ του απάντησε ο βοηθός.
    Αμέσως, η αλήθεια κυκλοφόρησε, και ο ραφτάκος δεν ξαναφόρεσε το  ζωνάρι, και ούτε κυκλοφορούσε στο δρόμο όπως πρώτα.
    Γιατί το έγραψα αυτό ? Διαβάστε το παρακάτω θέμα, και σίγουρα θα καταλάβετε !
Ερντογάν: Εάν συνεχίσει τις παραβιάσεις, η Ρωσία θα επωμιστεί τις συνέπειες!
    Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προειδοποίησε την Ρωσία ότι θα βρεθεί αντιμέτωπη με τις «επιπτώσεις» των «ανεύθυνων ενεργειών» της, όπως για παράδειγμα της νέας παραβίασης του εναέριου χώρου της Τουρκίας την Παρασκευή (29/01/2016).
    «Η Ρωσία θα επωμιστεί τις συνέπειες εάν συνεχίσει τέτοιου είδους παραβιάσεις εναντίον των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Τουρκίας», δήλωσε ο επικεφαλής του τουρκικού κράτους σε δημοσιογράφους, στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης.
    «Τέτοιου είδους ανεύθυνες πράξεις δεν ωφελούν ούτε τη Ρωσική Ομοσπονδία ούτε τις σχέσεις μεταξύ του ΝΑΤΟ και της Ρωσίας, ούτε την περιφερειακή ή παγκόσμια ειρήνη», είπε ο Ταγίπ Ερντογάν ο οποίος λίγο πριν αναχωρήσει για την Λατινική Αμερική, εξέφρασε και την επιθυμία του να συναντήσει τον Ρώσο πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν.
    Μάλιστα, όπως αποκάλυψε στους δημοσιογράφους αν και έχει μεταφερθεί το αίτημα του αυτό από το υπουργείο Εξωτερικών, ακόμη δεν έχει λάβει απάντηση…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου