Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

Γυναίκα βρήκε σπάνιο μαργαριτάρι $ 600 σε πιάτο με ζυμαρικά



Γυναίκα βρήκε σπάνιο μαργαριτάρι $ 600 σε πιάτο με ζυμαρικά
    Μια γυναίκα σχεδόν κατάπιε ένα σπάνιο μοβ μαργαριτάρι αξίας $ 600 (£ 430), μετά από μία μπουκιά που πήρε από ένα πιάτο ζυμαρικών με αχιβάδες.
    Η Lindsay Hasz, βρισκόταν για φαγητό σε ένα ιταλικό εστιατόριο στο Issaquah, της Ουάσιγκτον, όταν δάγκωσε "κάτι πραγματικά σκληρά", όπως ανέφερε το ABC News.
    «Ένιωσα σαν να έσπασε σχεδόν το δόντι μου όταν το δάγκωσα", είπε. «Ήταν αρκετά σκοτεινά στο εστιατόριο, οπότε ήταν δύσκολο να πω τι ήταν, αλλά όταν κοίταξα πιο κοντά, φαινόταν εντελώς στρογγυλό και τέλειο."
    Η Hasz πήγε το μαργαριτάρι στον γεμολόγο Τεντ Irwin, πρόεδρο του Northwest Geological Laboratory και διευθυντή του  Γεωλογικού Ινστιτούτου, ο οποίος προσδιόρισε ότι είναι ένα σπάνιο μαργαριτάρι αχιβάδα. Το μαργαριτάρι βρίσκεται μόνο σε γηγενή όστρακα στην περιοχή της Νέας Αγγλίας, με τον Irwin να λέει ότι οι πιθανότητες να βρεθεί ένα φυσικό μαργαριτάρι της εν λόγω ποιότητας να είναι "μία σε δύο εκατομμύρια".
    Ο Irwin εκτίμησε το μωβ στολίδι λίγο πάνω από ένα καράτι και αξίας US $ 600. Η Hasz δήλωσε ότι προτίθεται να μετατρέψει το μαργαριτάρι σε ένα περιδέραιο για το φορέσει ως γούρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου