Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

Σκότωσε κατά λάθος την ερωμένη του με ένα αγγούρι .



Σκότωσε κατά λάθος την ερωμένη του με ένα αγγούρι .
    Ποινή φυλάκισης έως και πέντε ετών αντιμετωπίζει ο Oliver Dietmann, ένας 46χρονος πωλητής από τη Γερμανία, ο οποίος σκότωσε κατά λάθος την ερωμένη του προκαλώντας της ασφυξία με ένα αγγούρι που χρησιμοποιούσαν από κοινού ως... σεξουαλικό βοήθημα.
    Την συγκλονιστική αυτή ιστορία που έφερε στο φως δημοσίευμα της Daily Mail. Συγκεκριμένα, o Dietmann και η συνομήλικη ερωμένη του, Rica Varna, διατηρούσαν ερωτικό δεσμό από το 2009. Όπως κατέθεσε στο δικαστήριο ο 46χρονος, το ζευγάρι χρησιμοποιούσε συχνά λαχανικά ως sex toys κατά τη διάρκεια των ερωτικών τους επαφών, ωστόσο στις 19 Ιουλίου του 2014 οι πειραματισμοί τους στο σεξ είχαν τραγική κατάληξη.
    Σύμφωνα με την κατάθεση του άνδρα, ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από αμέλεια, το μοιραίο βράδυ εκείνος και η Varna είχαν καταναλώσει τέσσερα μπουκάλια κρασί και αρκετά σφηνάκια. Στη συνέχεια, είχαν κάνει έρωτα, χρησιμοποιώντας μάλιστα ένα αγγούρι ως ερωτικό βοήθημα. Όταν τελείωσαν, ο Dietmann έβαλε το αγγούρι στο στόμα της γυναίκας, όμως ξαφνικά παρατήρησε πως έβγαινε καπνός από την κουζίνα και συνειδητοποίησε ότι είχε ξεχάσει ένα κομμάτι κρέας στον φούρνο, το οποίο ετοίμαζε για τον σκύλο του.
    «Έτρεξα στην κουζίνα, τάισα τον σκύλο μου και μετά βγήκα στο μπαλκόνι να κάνω ένα τσιγάρο», είπε στο δικαστήριο ο 46χρονος, περιγράφοντας στη συνέχεια τη δραματική στιγμή που επέστρεψε στην κρεβατοκάμαρα και είδε ότι η ερωμένη του είχε χάσει τις αισθήσεις της.
    «Προσπάθησα να βγάλω τα κομμάτια του αγγουριού από το στόμα της, όμως είχαν πολτοποιηθεί και δεν μπορούσα να τα βγάλω τελείως από τον λαιμό της», προσπάθησε να εξηγήσει σήμερα στο δικαστήριο ο Dietmann. Όπως έδειξε η νεκροψία, τα κομμάτια του αγγουριού είχαν σφηνωθεί στον λαιμό της άτυχης (
έ, όχι και… ‘’άτυχη’’… εθελόντρια ήταν ! ) γυναίκας τα λίγα λεπτά που έμεινε μόνη της, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αναπνεύσει και να πέσει σε κώμα. Μερικές ώρες αργότερα, η Varna εξέπνευσε στο νοσοκομείο.
    Η ετυμηγορία της δίκης αναμένεται την Παρασκευή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου