Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

Eταιρεία ζήτησε με mail από τους υπαλλήλους της να σταματήσουν το... σεξ στο γραφείο!



Eταιρεία ζήτησε με mail από τους υπαλλήλους της να σταματήσουν το... σεξ στο γραφείο!
    Έχουμε ακούσει για απολύσεις μέσω mail... Έχουμε διαβάσει για συστάσεις προς το προσωπικό μέσω mail... Έχουμε ενημερωθεί για οδηγίες μέσω mail...
    Το μήνυμα που παρέλαβαν, όμως, οι υπάλληλοι μεγάλης πολυεθνικής εταιρείας στις ΗΠΑ, ξεπερνάει κάθε προηγούμενο. Ούτε λίγο, ούτε πολύ, οι επιτελείς της εταιρείας Zenefits, απαίτησαν μέσω ενός mail στους υπαλλήλους, να σταματήσουν το σεξ στο γραφείο, λόγω διαφαινόμενου σκανδάλου!
    Το όλο θέμα κινήθηκε μετά τις αναφορές για χρησιμοποιημένα προφυλακτικά σε διάφορους χώρους των εγκαταστάσεων της εταιρείας, ενώ πολλά... πειστήρια βρέθηκαν «πεταμένα» στο κλιμακοστάσιο. Η εταιρεία αντιμετώπισε πρόσφατα προβλήματα, καθώς παραιτήθηκαν ο CEO και ιδρυτής της Πάρκερ Κόνραντ.
    Τί ανέφερε το mail που έστειλαν οι επιτελείς της Zenefits στους υπαλλήλους; «Τσιγάρα, πλαστικές κούπες, κουτιά από μπύρες και πολλά χρησιμοποιημένα προφυλακτικά βρέθηκαν στο κλιμακοστάσιο. Ναι καλά διαβάσατε. Οπότε, μην χρησιμοποιείται το χώρο για να πίνετε, να τρώτε, να καπνίζετε ή να κάνετε σεξ.  Παρακαλούμε να σεβαστείτε τους κανονισμούς της εταιρείας και να χρησιμοποιήσετε την κοινή λογική».
    Μετά λοιπόν, τις ανακατατάξεις σε επίπεδο κορυφής, ξέσπασε και το σκάνδαλο, γεγονός που έχει προκαλέσει μεγάλη αίσθηση στην αμερικανική επιχειρηματική κοινότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου