Σάββατο 10 Αυγούστου 2013

7. Σφάζουν τα "Αρνιά΄΄ για να ταΐσουν τους "Λύκους".

 ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
7. Σφάζουν τα "Αρνιά΄΄ για να ταΐσουν τους "Λύκους".

Το έστειλε ο Γιώργος Επιτήδειος
-Ενώ γνωρίζουν ότι οι λύκοι ,ούτε τρώγονται ,ούτε κάνουν γάλα ,ποιον σκοπό εξυπηρετούνε ?
-Ενώ γνωρίζουν ότι Λαός αμόρφωτος και ασθενής δεν παράγει πλούτο ,κλείνουν σχολεία και νοσοκομεία.
-Ενώ γνωρίζουν
ότι οι μειώσεις στα εισοδήματα και στην κατανάλωση δεν οδηγούν στην ανάπτυξη συνεχίζουν να παίρνουν ‘’νέα μέτρα’’ που εξυπηρετούν μόνο τα μνημόνια των δανειστών .
-Ενώ γνωρίζουν ότι η ‘’αργία είναι μήτηρ πάσης κακίας ‘’συνεχίζουν να απολύουν κόσμο για να ‘’χτυπήσουν’’ την ανεργία !!!
-Ενώ γνωρίζουν
ότι τη κρίση την ‘’έφεραν’’ οι τράπεζες ,συνεχίζουν να πασχίζουν για την επανακεφαλαιοποίησή τους .
- Ενώ γνωρίζουν
ότι τα σχέδια και τα προγράμματα που εφαρμόζουν εξαρθρώνουν την Δημόσια συνοχή, συνεχίζουν να μιλάνε για αναδιάρθρωση και εξυγίανση!!
-Ενώ γνωρίζουν ότι όταν αυξάνονται οι φόροι ,μειώνονται τα έσοδα του δημοσίου ,συνεχίζουν να επιβάλουν Χαράτσια .
-Ενώ γνωρίζουν
ότι απέτυχαν ...τα ‘’μέτρα’’ και ότι το χρέος της χώρας αυξάνεται ,συνεχίζουν να υποθηκεύουν το μέλλον και τη περιουσία της πατρίδας μας.
-Ενώ γνωρίζουν
ότι τα ‘’κόκκινα’’ δάνεια των τραπεζών αυξάνονται καθημερινά και οι ληξιπρόθεσμες απαιτήσεις της εφορίας επίσης ,συνεχίζουν να χρεώνουν τον κόσμο με τόκους και φόρους .
-Ενώ γνωρίζουν
ότι Ύφεση σημαίνει μείωση παραγωγής ,μείωση ΑΕΠ και μείωση εσόδων, συνεχίζουν να ‘’πιστεύουν’’ ότι θα ‘’εξαφανίσουν’’ τα ελλείμματα του προϋπολογισμού !!
-Ενώ γνωρίζουν
ότι όταν βρίσκεσαι σε κατάσταση ανάγκης και το ξέρουν οι πάντες ,δεν πρέπει να πουλάς ,φτιάξανε το ΤΑΙΠΕΔ για να ξεπουλήσουν την Δημόσια περιουσία .
-Ενώ γνωρίζουν ότι τα δανεικά δεν εξοφλούνται με δανεικά ,γιατί οι τόκοι πολλαπλασιάζονται, καμαρώνουν ότι εξασφάλισαν και άλλα δανεικά!!
-Ενώ γνωρίζουν ότι ο ορυκτός πλούτος της χώρας είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο που θα μπορούσε να αποκαταστήσει τα οικονομικά της Ελλάδας ,είπαν ότι ‘’βρέθηκε πετρέλαιο’’ σε ευρωπαϊκό έδαφος !!    ΑΠΟΡΙΕΣ
-Σε πόσα χρόνια το 1.500.000 των Ανέργων θα βρει δουλειά και πού?
- Ποιος θα καλύψει στο τέλος του χρόνου το ‘’δημοσιονομικό κενό’’ και το ‘’χρηματοδοτικό κενό ‘’για να δημιουργηθεί πρωτογενές πλεόνασμα?
-Πότε θα έρθουν οι επενδύσεις από το εξωτερικό και μέχρι πότε η κυβέρνηση θα κρατάει τον ελληνικό πληθυσμό παροπλισμένο και την ελληνική γη ακαλλιέργητη ?
-Μέχρι πότε θα πιστεύει η κυβέρνηση ότι ακολουθεί τον μοναδικό δρόμο σωτηρίας αφού οι φωνές της ακούγονται με αντίλαλο στον γκρεμό ?
-Πως αποφάσισε να αξιολογήσει κάθε δημόσιο υπάλληλο και δεν αξιολογεί πρώτα τους βουλευτές που τους διόρισαν ?
-Γιατί ‘’περνάει’’ η κυβέρνηση εμβόλιμα άρθρα που αθωώνουν τα κακώς κείμενα για τα οποία είναι υπεύθυνη ?
-Πως τολμάνε και αξιολογούνε τον συνταξιούχο και τον υπάλληλο των 1000 ευρώ και δεν αξιολογούνε όσους παίρνουν από 5.000-10.000 ευρώ το μήνα ?
-Πρέπει να τεθούν σε  διαθεσιμότητα οι βουλευτές, που υπογράφουν ότι πει ο πρωθυπουργός, για να εξασφαλίσουν την αποζημίωσή τους χωρίς να εκφράζουν γνώμη για τα μελλούμενα .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου