Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

10.ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΟΕΔ

10.ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ ΠΟΕΔ     

      Όπως είχαμε προγραμματίσει οργανώσαμε το ΧΙΙΙ Πρωτάθλημα Αλεξιπτώτου της Ευρωπαϊκής Ενώσεως Αλεξιπτωτιστών [UEP]. Το Πρωτάθλημα έγινε στο Πολύκαστρο [ χ. Νέα Καβάλα] από 19 έως 23  Αυγούστου 2013.  
    Την 19 Αυγούστου αφίχθησαν οι αποστολές [ομάδες] των κρατών μελών της UEP, την 20 και 21 Αυγούστου διεξήχθησαν οι Αγώνες, την 22 Αυγούστου ξεναγήθηκαν στους αρχαιολογικούς χώρους της Πέλλας, της Βεργίνας, του Δίου και την 23 Αυγούστου αναχώρησαν για τις χώρες τους.
     Στο Πρωτάθλημα έλαβαν μέρος 2 ομάδες από την Κύπρο, 1 ομάδα από την Γερμανία, 1 ομάδα από την Ουγγαρία, 2 ομάδες από την Πολωνία και 1 ομάδα από την Πορτογαλία. Πρώτη ομάδα αναδείχθηκε η ομάδα της Πολωνίας, δεύτερη η ομάδα της Γερμανίας και Τρίτη της Ουγγαρίας. Στο ατομικό 1ος ο Γερμανός Wagner Gerhard , 2ος ο Ούγγρος Ferenc Fobolos  και 3ος ο Πολωνός Andrzej Nalepa.
     Το Πρωτάθλημα αυτό διεξήχθηκε με τους  κανονισμούς της Διεθνούς Αεραθλητικής Oμοσπονδίας  [FAI] για πρώτη φορά στην Ελλάδα και το εγχείρημα ήταν δύσκολο, με ρίσκο. Εμείς όμως πιστέψαμε στην οργάνωσή του, εργαστήκαμε σκληρά και το αποτέλεσμα ήρθε. Τελικώς τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο.  Η επιμονή και η εργασία έφερε το αποτέλεσμα.. Την απόλυτη επιτυχία.
    Αυτό το Πρωτάθλημα ήταν η πρώτη φάση του εγχειρήματός μας. Ακολουθεί και η δεύτερη φάση που είναι το ΧΧΙΙΙ Συνέδριο της UEP θα γίνει στην Αθήνα και έχει οργανωθεί λεπτομερώς από την ΠΟΕΔ.
    Το ΔΣ της ΠΟΕΔ εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του προς τον Υπουργό  Μ-Θ, τον πρώην Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Ιωάννη Ιωαννίδη, τον Α/ΓΕΕΘΑ, τον Α/ΓΕΣ, την Ελληνική Αεροπορική Ακαδημία και την Αερολέσχη Κιλκίς για την πολλαπλή βοήθεια , συμπαράστασή  και  συμβολή τους στην επιτυχία του ΧΙΙΙ Πρωταθλήματος Αλεξιπτώτου της UEP και την αρμονική λειτουργία του Πρωταθλήματος. Επίσης τους κριτές που έκριναν αμερόληπτα και αγόγγυστα τους αθλητές επί 2 ημέρες κάτω από τον καυτερό ήλιο, το πλήρωμα των αεροσκαφών και την Γραμματεία που προσπαθούσαν πρόθυμα να βρίσκονται παντού για να βοηθούν τους διαγωνιζόμενους αθλητές που και αυτοί κατέβαλαν μεγάλες προσπάθειες να διακριθούν. Τέλος τους τοπικούς παράγοντες και όλους τους φιλάθλους και κατοίκους της φιλόξενης περιοχής του Πολυκάστρου για την υποδοχή τους.
     Το ΔΣ της ΠΟΕΔ συγχαίρει όλους τους νικητές .
Το  ΔΣ της ΠΟΕΔ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου