Σάββατο 10 Αυγούστου 2013

1.«Εγώ έφυγα περήφανος από το Χάρκοβο»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
1.«Εγώ έφυγα περήφανος από το Χάρκοβο»
Φραγκούλη, μην εκτίθεσαι…Ηρέμησε… Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια….. 
    Ο Φράγκος Φραγκούλης είδε τον αγώνα του Δικεφάλου στο Χάρκοβο μαζί με τον Ιβάν Σαββίδη. Μιλώντας στο αθλητικό Metropolis τόνισε πως ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ είναι αποφασισμένος να ενισχύσει και άλλο μεταγραφικά την ομάδα. Ζήτησε από τον κόσμο να είναι ενωμένος και προσεκτικός έτσι ώστε η ομάδα να μην ξαναπαίξει στην άδεια Τούμπα. Ο στρατηγός επανέλαβε πως δεν έχει καμιά πρόταση από τον Σαββίδη για να αναλάβει διοικητικό πόστο ενώ εξέφρασε τη βεβαιότητα πως ο Στέφενς θα φτιάξει μια σπουδαία ομάδα.
    Αρχικά ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει κανένα θέμα ενασχόλησης του με τα κοινά της ΠΑΕ: «Το ότι βρέθηκα δίπλα στον Σαββίδη δεν σημαίνει τίποτε άλλο παρά μόνο ότι μας συνδέει η αγάπη για την ομάδα. Εγώ όπου μπορώ θα βοηθήσω τον ΠΑΟΚ αλλά ξεκαθαρίζω ότι δεν ενδιαφέρομαι για κάποιο πόστο ούτε μου έχει γίνει κρούση»
    Στη συνέχεια ρωτήθηκε για το αν ο Ιβάν Σαββίδης του εκμυστηρεύτηκε πως σύντομα θα υπάρξει και άλλη μεταγραφή πέρα από εκείνη του Στοχ: «Ο Σαββίδης είναι ένας άνθρωπος που προσπαθεί για το καλύτερο στην ομάδα. Οι επιλογές του γίνονται έτσι ώστε η ομάδα να ενισχυθεί. Είδατε ότι πήραμε τον Στοχ που για μένα είναι άξιος αντικαταστάτης του Βιερίνια και πιστεύω ότι θα αποκτήσουμε ένα δεκάρι αλλά και ένα κεντρικό αμυντικό για να μπορέσει ο Κατσουράνης να παίξει στη φυσική του θέση. Απλά θέλω να τονίσω ότι με καλή διάθεση και υπομονή πρέπει να χτιστεί η ομάδα που ο κορμός της πρέπει να αποτελείται από Ελληνόπουλα για να παραμείνουν χρόνια κοντά μας. Πάντως ξέρω ότι ο Σαββίδης έχει όλη τη καλή διάθεση να καλύψει με μεταγραφές τα κενά αν θεωρήσει ο προπονητής ότι υπάρχουν».
    Ο Φράγκος Φραγκούλης σημείωσε πως ρόλο στις μεταγραφές παίζουν και τα έσοδα: «Μη ξεχνάτε ότι από τα 22.000 διαρκείας πέσαμε στα μισά ενώ είναι και διαφορετικέ οι τιμές. Υπάρχουν επίσης μειωμένα έσοδα από τα τηλεοπτικά και τις χορηγίες. Το ιδανικό είναι η ομάδα να μπει στους ομίλους του Cl έτσι ώστε να ανοίξει τα φτερά της η ΠΑΟΚΑΡΑ μας και να πετάξει ψηλά…. Όμως και εμείς πρέπει να είμαστε ενωμένοι και ο ΠΑΟΚ να μην ξαναπαίξει σε άδειες κερκίδες»
    Για την εικόνα του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι της Τρίτης, ο Φραγκούλης σημείωσε: «Εγώ έφυγα περήφανος από το γήπεδο γιατί όλα τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Αν ο διαιτητής έδινε το πέναλτυ ίσως να ήταν διαφορετικά. Αλλά ακόμη και αν ο Νέτσιντ έβαζε το γκολ στην καλή ευκαιρία, είχαμε τέσσερα λεπτά για να κάνουμε το 1-3 που εγώ το πίστευα»
    Ο στρατηγός μίλησε και για τον Στέφενς: «Εγώ θα τον βάλω δίπλα στον Λόραντ. Φυσικά θα πρέπει να περιμένουμε τα αποτελέσματα της δουλειάς του αλλά μην ξεχνάμε ότι είναι μόλις σαράντα μέρες στην ομάδα. Ο Λόραντ μην ξεχνάτε ότι βρήκε μια ομάδα έτοιμη λόγω Σάνον και με παικταράδες. Ο Ολλανδός έχει μια σημαντική πορεία στο ποδόσφαιρο, είναι σοβαρός και συνετός και πιστεύω ότι θα φτάσει τον ΠΑΟΚ ψηλά»
    Κλείνοντας σχολίασε και την ενδεχόμενη τιμωρία της Μέταλιστ: «Αν κριθεί ένοχη για το στημένο, πρέπει η ΟΥΕΦΑ να δώσει τη θέση της στον ΠΑΟΚ. Αυτό θα είναι δίκαιο…».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου